amigdas.com

Rețetă pentru macrou sărat condimentat la domiciliu

Ambasador picant al macrouDacă doriți să trăiți la 100 de ani, mâncați pește murat. Mai ales macrou, pentru că după ce l-ai folosit, vrei să-ți lingi degetele. Juicy, carne, licitație, cu un minim de oase, cu gustul și aroma unică. Acest pește ar trebui adăugat unui singur produs și va fi deja delicios. Vreau un pește murat, dar e nevoie de 10 sau chiar 12 ore să-l gătești? Rețetă pentru sărare picantă de macrou la domiciliu în doar o oră. Este destul de ușor, gustos și accesibil pentru toată lumea.

Ambasadorul pescuiește acasă

Pentru a pește salivat la domiciliu, veți avea nevoie de ingredientele necesare și o mică răbdare. Va fi necesar:

 • Macrou de sărare picantăFilele de macrou - 2 buc.
 • Ceapa - 2 buc.
 • Coriandru - 10 g.
 • Suc de portocale - 1 lingura.
 • Țelină rădăcină - 1 buc.
 • Coajă de portocală - 1 buc.
 • Uleiul de măsline.
 • Sare, piper.

Atunci când cumperi pește, trebuie să-i acorzi atenție spatelui. Ar trebui să fie larg. Aceasta indică conținutul de grăsime din pește, cu cât este mai gras, cu atât este mai delicios.

Macaraua sărată picantă la domiciliuDacă este posibil, obțineți o proaspătă mai bună, dar dacă nu o cumpărați nicăieri, luați proaspăt înghețate, dar trebuie să fie dezghețată. Lăsați-vă noaptea pe raftul inferior al frigiderului, apoi macrouul își va păstra forma. O cale rapidă de dezghețare: puneți macrou într-o pungă de celofan și puneți-l în apă rece timp de 20 de minute. Va deveni moale. Spălați, uscați cu prosoape de hârtie și tăiați capul. Este necesar să se prezinte peștii cât mai mult posibil, eliberându-se filmele din oase. Cu un cuțit ascuțit de-a lungul creastei de pe spate tăiați fileurile (este mai bine, atunci când peștii din interior sunt puțin înghețați, atunci carnea va fi mai ușor de separat.)

În cisternă puneți cântarele de pește în jos. Sare abundentă din toate părțile. Sare aici nu doare. Un pic de piper și adăugați coriandrul în boabe. Coriandrul oferă un gust neobișnuit acestui fel de mâncare. Puneți la frigider timp de 20 de minute.

În timp ce macrou este sărat, este necesar să se facă o umplere.

Cu coaja de portocale opriți și turnați apă fiartă timp de 20 de minute pentru a scăpa de amărăciune. Pregătiți sucul de portocale. Dintre cele două portocale ar trebui să fie un pahar de suc.

Puneți tigaia pe foc și adăugați ulei de măsline rafinat (dacă nu este, puteți, de asemenea, legume). Grind ceapa cu un blender sau tăiați-l cu mâna, așa cum doriți. Trimiteți ceapa la o tigaie încălzită.

Rețetă pentru macrou săratÎndepărtați rădăcina de țelină și tăiați în benzi subțiri. Adăugați la arcul. Nu prăjiți, pur și simplu treceți prin tratament termic, pasivați. Apoi adăugați coaja de portocală și turnați sucul. Totul ar trebui să fiarbă timp de 5 minute.

După un anumit timp, luați peștele și turnați cu umplutură fierbinte. Este necesar să se facă acest lucru cu saramură fierbinte, astfel încât procesul de marinare este accelerat. Acoperiți-l cu film de alimente și puneți-l în frig timp de 40 de minute. Scoateți macrou și tăiați în bucăți. Pestele pentru această rețetă este delicios. Are gustul cel mai delicat din cauza acestor ingrediente. Și cel mai mare avantaj este că poate fi gătit în doar o oră.

Macrou de sărare picantă

Peștele marinat este vândut în orice supermarket sau magazin, dar nu este atât de ușor să găsiți pește delicios. Se întâmplă, cumpărați, dar este imposibil, deci este mai bine să gătiți singur. Rețeta pentru sărare picant macrou este foarte gustoasă și simplă trivială.

Ingrediente necesare

Pentru această rețetă, aveți nevoie:

 • Cum să mănânci macrouCeapa - 1-2 buc.
 • Macrou - 1 buc.
 • Apă - 250 ml.
 • Piper 3-4 mazăre și 0,5 linguriță. sol.
 • Coriander - 7-10 buc.
 • Sare - 2 lingurițe.
 • Zahăr - 0,5 linguriță.
 • Carnation - 6 buc.
 • Ulei - 2 linguri. l.
 • Oțet de mere - 2,5 linguri. l.

Procesul de gătit

Macrou în marinadăAi nevoie de o cratiță mică. În ea trebuie să turnați apă, ulei de floarea-soarelui, adăugați în mod necesar căței, coriandru, sare, zahăr, ardei gras și pământ. Toate acestea se amestecă și se trimite la foc. Această marinadă ar trebui să fiarbă timp de 1 minut pentru a dizolva sarea și zahărul. Scoateți din flacără și adăugați oțetul. Această soluție salină trebuie să se răcească complet.

În timp ce saramura se răcește, trebuie să spălați bine peștele, să-l uscați, să tăiați capul și să curățați interiorul. Nu-i lăsați în pește, pentru că ei vor trage o mulțime de sare pe ei înșiși, iar carnea va saliva mai rău. După îndepărtarea entreneelor ​​de macrou, ar trebui să vă spălați din nou abdomenul și să vă uscați cu prosoape de hârtie. Tăiați în bucăți egale.

Un macrou va cere două capete de ceapă, care ar trebui să fie măcinate în inele subțiri sau semigreuri. În pinto, în cazul în care pește se va mură, puneți ceapa, după care a împărțit-o anterior. Taie macrou tăiat la un arc și acoperă cu un capac.

Când soluția salină se răcește complet, ea ar trebui să fie rece, aveți în minte, trebuie să le umpleți cu macrou. Închideți-l și puneți-l în frigider pentru o zi. După ce a trecut timpul, scoateți peștele, puneți-l pe o pernă de ceapă marinată și serviți-l la masă, decorând cu verdele. Deci poți să mănânci heringul. Se dovedește un pește foarte delicat și delicios - mult mai bine decât în ​​magazin. Unul similar nu poate fi cumpărat nicăieri. Asigurați-vă că pregătiți macrou pentru această rețetă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să sare somonul acasă sub "somon"Cum să sare somonul acasă sub "somon"
Cum la domiciliu salata delicioasa ketuCum la domiciliu salata delicioasa ketu
Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?
Rețete și beneficii de salate cu macrouRețete și beneficii de salate cu macrou
Cum să sare un pește roșu gustos? Facem saramurăCum să sare un pește roșu gustos? Facem saramură
Retete pentru prepararea macrou sarat acasaRetete pentru prepararea macrou sarat acasa
Rețete de marinate originale pentru pui în cuptorRețete de marinate originale pentru pui în cuptor
Conserve din macrou la domiciliu - rețeteConserve din macrou la domiciliu - rețete
Rețete rețete afumate acasăRețete rețete afumate acasă
Rețete de sărare pește acasăRețete de sărare pește acasă
» » Rețetă pentru macrou sărat condimentat la domiciliu
© 2021 amigdas.com