amigdas.com

Blocuri pentru roșii de iarnă în reteta ta suc de reteta de suc

Cum se închide roșiile în sucCine nu-i place roșii proaspete, suculente chiar din grădină. Dar, din păcate, acestea sunt legume sezoniere. Și doriți să vă bucurați de fructe în timpul iernii. Conservarea roșiilor în sucul lor le face disponibile pentru un an. Roșiile în sucul lor - una dintre cele mai obișnuite spații pentru iarnă. Roșiile în suc propriu fără sterilizare - este un mare aperitiv, care poate fi folosit în diferite sosuri pentru rulouri de varză, fiind un pansament pentru borscht. Aceasta poate fi o bază minunată pentru pizza. Acest lucru este valabil mai ales în timpul iernii.

Există multe rețete de roșii în suc propriu pentru iarna. Dar mai întâi să ne ocupăm de recomandările generale.

Ce fructe să alegeți pentru recoltare pentru iarnă

Pentru preparatele acasă cu roșii în sucul dvs., alegeți numai fructe coapte, parfumate, nu foarte mari. Dacă nu există miros, înseamnă că roșiile nu au fost coapte. Pe ei nu ar trebui să existe vătămări evidente, putregai, dents.

Pentru o rețetă pentru conservarea unei roșii în sucul său propriu pentru iarna este de calitate adecvată "Roma". Astfel de fructe sunt în formă de prune, dense, cărnoase, conțin mai puțină apă în comparație cu alte soiuri. Cu astfel de roșii obțineți un sos bogat și bogat.

Roșiile de cireșe sunt mai apoase. Aceste fructe sunt convenabile pentru muraturi. Datorită dimensiunilor mici, este mai ușor să le rostogoliți în cutii. Și sunt mai convenabile să mănânce.

Fie că se utilizează acid citric în rețete

Cum să gătești roșiile în sucMarinada este oxidată, adică adăuga acid citric sau suc de lamaie. Acest lucru vă va salva piesele și vă va da un gust deosebit. Pentru 1 litru de tomate conservate, 2 linguri de suc de lămâie sau ½ linguriță de acid citric. Și 1 lingură de suc de lămâie sau ¼ linguriță de acid citric pe 1/2 litru de roșii, respectiv.

Sucul de lămâie sau acidul citric trebuie adăugat direct la cutii înainte de a pune roșiile acolo. Dacă este necesar, puteți adăuga zahăr, pentru a neutraliza acidul. Roșiile verzi conțin mai mult acid decât matură, astfel încât să nu poată fi oxidată marinada.

Trei moduri simple de a pregăti un tomat pentru conservare

Mai întâi, spălați fructele, tăiați punctul de atașare al pedunculului, îndepărtați coaja, dacă este necesar.

În funcție de tipul de sos pe care îl gătiți și de ce rețetă, poate elimina semințele. De exemplu, un sos pentru spaghete sau ragout poate conține semințe. Dar dacă pregătiți un sos cu o consistență mai omogenă, ketchup, de exemplu, atunci semințele ar trebui eliminate.

Apoi, sunt descrise trei moduri de preparare a fructelor. Alegerea va depinde de prescripția pentru conservare.

Opțiunea unu - legume blanch pentru a coaja, dar nu elimina semințe

A doua opțiune - utilizați un procesor pentru a elimina semințele și coaja

Opțiunea 3 - folosiți un blender pentru a lăsa ambele semințe și coaja.

Și acum mai multe despre aceste 3 căi.

Opțiunea unu - albirea

Această metodă este potrivită oală cu apă fierbinte. În el, ar trebui să scufundați roșiile spălate în apă rece timp de 30-60 de secunde sau până când pielea începe să se crape.

Apoi, scoateți roșiile din roșii și imediat o scufundați în apă rece. Apoi, face incizii în formă de cruce în zona de atașare a tijei și taie ușor pielea.

A doua modalitate este de a folosi un procesor de alimente

Procesorul de bucătărie îndepărtează atât cuticula cât și semințele. Mai întâi spălați roșiile în apă rece și tăiați-le în jumătate. Apoi, fierbeti rosiile timp de 15-20 de minute la foc mic pentru a le face mai moi. Și măturați într-un procesor de bucătărie.

Metoda trei - folosiți un mixer

Cum se fac semănaturi din roșiiDoar spălați roșiile (puteți tăia două sau patru bucăți) și puneți-le într-un blender. pisa la o masă omogenă. Grindul trebuie să fie cât timp este necesar. Puteți roși roșiile, le puteți prepara.

Acum aveți un sos de roșii. În primul rând, aduceți-l la fierbere la căldură scăzută, amestecând în mod constant, astfel încât să nu ardă. Dacă doriți un sos mai gros, aveți nevoie de mai mult timp pentru a găti. Cantitatea de sos poate fi redusă la jumătate. Cu cât gătiți mai mult, cu atât veți scădea mai mult. Conservele trebuie făcute imediat, în timp ce sosul este fierbinte.

Roșiile în sucul tău pentru iarna - rețete

Pentru această rețetă, tu vor fi necesare următoarele ingrediente:

 • 2 kg de roșii
 • 4 linguri de suc de lamaie (sau 2 lingurițe de acid citric)
 • 4 lingurițe de sare de masă
 • 10 frunze proaspete de busuioc

Important! Verificați conservele pentru conservare pentru fisuri, gropi, jante inegale cu muchii ascuțite. Toate acestea pot afecta negativ condițiile de depozitare a tomatelor conservate. Verificați dacă capacele nu sunt zdrobite și sunt etanșe.

Etapele de pregătire a cutiilor pentru o tomată:

 1. Clătiți cutii și capace cu detergent în apă fierbinte. Clătiți bine și uscați.
 2. Apoi sterilizați toate cutiile. Puneți borcanele și capacele pe o baie de apă și sterilizați timp de 10 minute. Apoi opriți aragazul.
 3. Băncile trebuie să fie pe o baie de apă fierbinte înainte de utilizare.

Etapele de pregătire a roșiilor:

 1. Spălați roșiile în apă rece. Faceți incizii în formă de cruce la punctul de atașare a tijei.
 2. Blangeți roșiile timp de 30-60 de secunde (procesul de albire este descris mai sus)
 3. Când roșiile sunt gata, scoateți un vas, scuturând excesul de apă.

Procesul de conservare:

 1. In fiecare borcan, se adauga 1 lingura de suc de lămâie (sau ½ linguriță acid citric) și 1 linguriță de sare.
 2. Umpleți cutii cu roșii (puteți tăia în jumătăți sau sferturi în funcție de mărime), așezându-le dens. Adăugați frunzele de busuioc. Pentru a elimina aerul în exces, agitați periodic borcanele.
 3. Acoperiți borcanele cu capace și puneți-le într-o cratiță cu apă caldă. Aduceți apa la fierbere și fierbeți timp de aproximativ 45 de minute. Asigurați-vă că apa se fierbe în mod uniform și se află la același nivel. Dacă este necesar, adăugați apă fierbinte.
 4. Scoateți fiecare borcan din apă și ridicați borcanele cu ajutorul unei chei.
 5. Rotiți fiecare borcan cu capul în jos și lăsați-l să stea cel puțin 12 ore. Acest lucru trebuie făcut pentru a verifica etanșeitatea. Dacă nu există scurgeri.

Pentru păstrarea conservelor pregătite corespunzător, ștergeți fiecare capac pe bancă cu o cârpă umedă și curată și depozitați cutia într-un loc uscat, rece și întunecat. Cu depozitarea corectă, roșiile conservate pot fi păstrate timp de până la un an. Deschideți - nu mai mult de 2 săptămâni în frigider.

Reteta de tomate in suc propriu pentru iarna folosind suc de rosii. Rețetă fără sterilizare

Multe gospodine fac pregătiri pentru iarnă cu o roșii în suc propriu. Dar nu toată lumea știe rețeta cum să facă roșiile în sucul lor fără sterilizare. Acestea pot fi gătite fără o sterilizare suplimentară, ceea ce va scurta timpul de gătire.

ingrediente:

 • Produse pentru preambalate din tomateTomate - 2 kg
 • Suc de suc de suc - 1,5 litri
 • Frunza de brad
 • carnație
 • Pepper parfumat
 • Sare - 2,5 linguri. linguri
 • Zahăr - 3 linguri.

Răspândim roșiile pe maluri și turnăm apă fiartă. Să bem.

în continuare, pregăti suc de roșii. Pentru a obține 1,5 litri de suc finit, luăm aproximativ 2 kg de roșii. Roșiile pentru sucul de roșii pot fi crăpate, dar nu există putregai. Sucul de suc se prepară prin una din metodele de mai sus. Puteți să-l ștergeți de un blender, să-l treceți printr-un procesor de bucătărie sau un procesor de bucătărie, să-l ștergeți printr-o sită. Adăugați sare la suc, zahăr, condimente și fierbeți. Gatiti sub reteta timp de aproximativ 15 minute.

Apoi scurgeți cutiile de apă și rotiți-le. Păstrați roșiile într-un loc răcoros, întunecat, poate fi suficient de lung.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Retetele bunicii pentru o tomate in butoaie: cum sa sare corect?Retetele bunicii pentru o tomate in butoaie: cum sa sare corect?
Roșii cu ceapă, usturoi și patrunjel: gătit pentru iarnăRoșii cu ceapă, usturoi și patrunjel: gătit pentru iarnă
Tomate în pene pentru iarna - rețeteTomate în pene pentru iarna - rețete
Rețeta de castravete pentru iarnă în turnarea de tomateRețeta de castravete pentru iarnă în turnarea de tomate
Conservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofiConservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofi
Producerea de roșii în sucul tău pentru iarnăProducerea de roșii în sucul tău pentru iarnă
Rețete de gătit roșii în armeanRețete de gătit roșii în armean
Tomate în suc de mere pentru iarna: rețete de gătitTomate în suc de mere pentru iarna: rețete de gătit
Roșiile în limba coreeană - cele mai delicioase rețete și pregătirile pentru iarnăRoșiile în limba coreeană - cele mai delicioase rețete și pregătirile pentru iarnă
Condimente de tomate de iarnă: rețete dulciCondimente de tomate de iarnă: rețete dulci
» » Blocuri pentru roșii de iarnă în reteta ta suc de reteta de suc
© 2021 amigdas.com