amigdas.com

Retete originale pentru grăsimile fierte în coji de ceapă

Salo acasăSuporterii utilizării produselor fără "chimie", fără OMG-uri, care susțin excluderea din carne a carnii procesate, există o alternativă - achiziționarea de delicatese cu mâinile proprii la domiciliu. Una dintre aceste delicatese, desigur, este untură. Nu există astfel de feluri de mâncare: în conformitate cu rețeta bielorusă, spicul maghiar, fumatul estonian, ucrainianul cu usturoi.

Diferite metode de pregătire pentru viitoarea parte grasă a carne de porc: aceasta este o sărare uscată și îmbătrânirea într-o soluție salină saturată. Și, bineînțeles, grăsimile fierte în coji de ceapă sunt o metodă populară de gătit o piept, rețete de gătit care au o varietate de opțiuni.

Rețeta pentru o baconă parfumată

Pieptul este așa numit, care este luat pentru ambasador din partea sub-nervoasă a carcasei unui porc. Obținute bucăți de grăsime cu un strat de carne, moderat de grăsime, dar foarte blând, se topește în gură. Ceapa de ceapă este necesară pentru a face produsul finit cărămiziu-roșu, ca orice carne afumată.

Etapa inițială:

Carnea de porc este împărțită în porțiuni de aproximativ 10x15 centimetri, se clătește bine cu apă rece. Pentru această nămol de la calculul a 2 litri de apă vor fi necesare următoarele componente:

 • Cum se fierbe untura de ceapa2 mâini întregi de ceapă;
 • 1,5 cani de sare;
 • 6 muguri de căpșuni picante;
 • 10 mazăre de piper dulce;
 • 15 semințe de coriandru;
 • 1 cap de usturoi;
 • 2 frunze de dafin.

preparare.

Clătiți bine cozi cu apă, puneți-i în foc într-o cratiță mare, după ce fierbeți încet. În procesul de gătire, adăugați alternativ sare, cuișoare, piper, coriandru, usturoi.

Puncte importante:

 • sarea este mai bine să ia o piatră mare, deoarece este natural, și nu fiert, ca "extra";
 • în cazul în care usturoiul este de calitate, nu flabby, fără daune, atunci este mai bine să nu curățați capul, ci să-l spălați și să-l puneți întregi.

După 15 minute, puneți salonul în saramură cu pielea în sus, înveliți cojile, aduceți la fierbere și gătiți (bucăți groase - 20, mai subțiri - 15 minute). Dacă îl țineți mai mult în apă fiartă, va pierde elasticitatea și va arăta ca și carnea fiartă cu grăsime. Cu 5 minute înainte de sfârșit adăugați frunze de dafin. Apoi, scoateți recipientul de pe placă, după răcire curățat complet într-un frigider sau pur și simplu într-un loc răcoros și lăsați să se infuzeze timp de 2 zile, apăsând ușor cu un jug, de exemplu, o placă.

Puteți mânca imediat după răcire, dar în timpul procesului de îmbătrânire, pieptul va avea o aromă intensă și o culoare strălucitoare, iar structura produsului va deveni elastică. După sfârșitul perioadei, luați-o din marinadă, uscați-o, puneți-o într-un șuviță. Pentru cei care iubesc condimentele, frecați-l cu un amestec de usturoi zdrobit și coriandru măcinat. Împingeți fiecare piesă separat în folie sau în bandă magnetică, depozitați în frig.

Sfat: este mai bine să nu înghețați baconul gătit în coji de ceapă, mai ales dacă piesele sunt carne. Este necesar să se pregătească o cantitate care să poată fi consumată într-o săptămână, maxim 10 zile. Este mai bine să gătiți o porție proaspătă atunci când doriți, după ce ați petrecut destul timp. Fără înghețarea mult mai gustoase.

Șuncă de grăsime din Ungaria

Dacă ați cumpărat o grăsime tare, dar într-adevăr doriți să mâncați o șuncă de maghiară de casă, cel mai corect lucru este să folosiți metoda de fierbere în coji de ceapă.

Lucrările pregătitoare sunt similare procedurilor efectuate în primul caz:

 1. Smochine fără vene de carne tăiate în bucăți rectangulare, spălate bine.
 2. Spălați curățenia din ceapă și capul de usturoi, puneți-le într-o cratiță.
 3. Potrivit pentru numărul de containere umplut cu apă, pus pe foc, pune imediat sare, usturoi, frunze de dafin.

Rețeta pentru bacon de gătitDin acest moment, diferențele de la rețeta obișnuită încep, cum să gătești o făină de ceapă.

Deoarece produsul este gras, fără carne, atunci sarea trebuie pusă mai mult - 1 pahar pe 1 litru. Spice pentru a spune că nu este necesar. Imediat după fierbere, puneți untură în saramură și gătiți timp de 10 minute. După oprirea plăcii, obțineți imediat o frunză de dafin. Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.

După răcirea completă, îndepărtați grăsimea din marinadă, uscată cu grijă, uscată și uscată, cu o cârpă de bumbac curată. Se amestecă într-o cană separată piper roșu măcinat cu boia de ardei în proporții de gust, distribuie uniform pe toate părțile piesei. Pentru cei cărora le place mai mult, puneți piperul, câte vor fi considerate necesare.

Deoarece slănina maghiară fără incluziuni de carne, ea poate fi depozitată în congelator.

Un obiect clasic

Cum să gătești o făină de ceapăDescriind retetele de grăsime fiartă în coji, nu puteți uita despre utilizarea pentru acest obiect delicios farfurie. După tăiere, vor fi bucăți în care straturile de carne și grăsimi se vor alterne, astfel încât produsul finit se va transforma în sucuri și moale.

Pentru preparare, în plus față de sare (pentru 1 litru de apă - 6 linguri) și coji de ceapă (1 mână mare), veți avea nevoie doar de piper negru și usturoi.

Puneți apă pe foc, adăugați coji spălate, sare, piper negru - 10 mazăre și 0,5 linguriță de pământ. După fierberea sării timp de 10 minute, coborâți carnea de porc pregătită și gătiți timp de cel mult 15 minute. Cu puțin timp înainte de terminarea gătitului, micșorați cuișoarele de usturoi de la 1 cap.

Ca și în metodele anterioare, lăsați marinata pentru răcire și sărare la temperatura camerei, numai în acest caz va fi suficient timp de 1 zi.

Obrajii produse prin această metodă se dovedesc a fi aurii, delicți, cu un gust delicat.

Gusturile sunt diferite pentru toată lumea, astfel încât să puteți face propriile dvs. ajustări după cum doriți: schimbați compoziția condimentelor, utilizați un amestec de ardei în loc de piper negru, adăugați mai mult usturoi. În orice caz, este gustos, economic, de înaltă calitate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci slanina sarata la domiciliu: cele mai bune reteteCum sa faci slanina sarata la domiciliu: cele mai bune retete
Rețete care pot fi gătite într-o grabă de tocanăRețete care pot fi gătite într-o grabă de tocană
Cum de a găti fasole delicioasă - o listă de rețeteCum de a găti fasole delicioasă - o listă de rețete
Cum să gătești sos de mere pentru carne și alte feluri de mâncareCum să gătești sos de mere pentru carne și alte feluri de mâncare
Cum să gătești găluște de carne de vită acasăCum să gătești găluște de carne de vită acasă
Rețete de sărare în saramurăRețete de sărare în saramură
Rețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnăRețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnă
Rețete de marinate originale pentru pui în cuptorRețete de marinate originale pentru pui în cuptor
Paste de vită cu carne tocată: cele mai bune rețete de gătitPaste de vită cu carne tocată: cele mai bune rețete de gătit
Caracteristici de gătit și de a mânca cârnați de sânge de casăCaracteristici de gătit și de a mânca cârnați de sânge de casă
» » Retete originale pentru grăsimile fierte în coji de ceapă
© 2021 amigdas.com