amigdas.com

Cea mai bună rețetă pentru Adjika din ardeiul bulgar pentru iarnă

Cum de a face o adzhika ascuțităAdjika de ardei dulce bulgară pentru iarnă acasă este una dintre cele mai bune gustări pe care iubitorii de "mâncare caldă și fierbinte" știu. Ajica de piper a câștigat pe merit un loc in dieta, deoarece doar o lingură, adăugați-le la prajirea, sautéing carne sau legume dă vasul un gust neobișnuit luminos de vară de sud, munți și mare.

Delicioase fierbinți din ardeiul dulce bulgar din compoziția sa au avut inițial doar patru ingrediente principale:

 • piper dulce,
 • ardei iute (chili),
 • usturoi,
 • sare.

Va oferim pentru atenția dumneavoastră sunt două rețete „adzhika de piper“ unul dintre ei „Ajica în georgiană“, care include, cum stă bine un produse majore, iar în a doua reteta „Ajica de mere abhază“ sunt incluse pentru gustul în plus, soiurile mere-acri-dulce și mai multe produse, dar nu roșii.

Reteta pentru "Adjika in georgian"

Consumul de produse pe bază de rețetă:

 • Ardeiul dulce bulgar - 2,5 kilograme.
 • Ardei roșu amar - 6 bucăți.
 • Usturoi - 200 de grame.
 • Sare - 2 linguri.

Tehnologia de preparare pe bază de rețetă

 • Rețetă pentru Adjikaapa mea rece și purificată din semințe și piper dulce de ardei iute tulpină și amar de contact Sfat cu Evitați membranele mucoase ale gurii și enzime ochi iritant, care pot provoca arsuri și reacții alergice de piper, arme ar trebui să poarte mănuși de cauciuc.
 • Răspândiți ardeii curățați într-un șuviu pentru a fi uscați, astfel încât sticla este superfluă.
 • Ștergem capul de usturoi de pe cojile de sus, împărțim capetele de usturoi în denticule. Cuișoarele de usturoi ar trebui, de asemenea, să fie curățate de coaja și filmele dure.
 • Cuișoare purificate de usturoi în apă curentă.

Sfat: pentru a repede curățați denticulele din coaja și filmul dur, din enzima iritantă lipicioasă de eter și usturoi, acestea trebuie coborâte în apă foarte fierbinte, turnate într-un castron și acoperite cu un capac. După 15 minute, apa poate fi drenate, iar cățeii de usturoi și de a obține curat, este acum ușor de curățat și nu se va lipi, iar mirosul de pielea mâinilor aroma de usturoi intruziv. Cuișoarele de usturoi secundar spălate cu apă curentă nu mai sunt necesare.

 • Cum să gătești AdjikaLuăm o mașină de măcinat manuală electrică sau mecanică - nu contează, ci doar vă simplifică munca monotonă de bucătărie. Deci, toate legumele pure și spălate preparate (piper și usturoi) trebuie să treacă printr-o mașină de măcinat cu carne pentru a obține o masă vegetală omogenă.
 • Masa vegetală rezultată din ardei și sare de usturoi este o masă de sare medie și se amestecă temeinic. Precizia și diligența în acest moment critic ar trebui să dea în viitor un rezultat excelent, Adjika ar trebui să fie în măsura acuității de ardere și sărăcie. Pentru cei cărora le place mai mult, norma de ardei roșu poate fi mărită, dar în limite rezonabile pentru una sau două boabe de piper.
 • Să lăsăm adjika pregătit pentru a insista la o oră la temperatura camerei, după o jumătate de oră îl puteți amesteca din nou.
 • Noi pregătim borcane de sticlă pentru ambalare în ea gustări adzhiki. Alegem băncile de dimensiuni medii de la 0,5 la 2,0 litri. Borcanele de sticlă sunt ale mele cu grijă și este mai bine să adăugați pudră de sare de copt în soluția de curățare pentru a degresa suprafața și pentru a îndepărta praful și murdăria aderentă, în special în interiorul vaselor de sticlă. Nu uitați să pregătiți și să spălați capacele din plastic, chiar dacă sunt noi și proaspete din magazin.
 • Sticlele spălate din sticlă trebuie să fie sterilizate și pot fi făcute într-un cuptor cu microunde, dacă nu aveți, apoi câteva apă fiartă. Sterilizarea timpului de la 10 minute pentru recipiente de jumătate de litru și până la 20 de minute pentru cutii de 2 litri.
 • Pregătește adjika de la piperul din Bulgaria și amestecați-l din nou și puneți-l în borcane sterilizate. Bănci umplute cu gustare delicioasă și picantă adzhika, închise cu capace din plastic.
 • Cutii cu gustare ambalate sunt curățate în frigider.

Sfat: când serviți pe masă "Adjiki în georgiană" din ardeiul dulce bulgar în ea pentru a spori gustul, puteți adăugați un vârf de zahăr, o lingura de ulei de masline, seminte de struguri presate sau de struguri si ierburi proaspete tocata bine tocata, este deosebit de bine combinata cu telina telina.

A doua rețetă pentru "adzhika în Abhazia cu un măr"

Bitter adzhika cu piper bulgarAdjika în Abhazia cu un măr este, de asemenea, pregătită acasă, dar timpul pentru pregătirea sa va merge mult mai mult, aproximativ patru până la cinci ore. Această rețetă pentru gustările Adjika din ardeiul dulce din Bulgaria constă din patru ingrediente principale, de la ingrediente suplimentare (legume și mere de soiuri dulci și acri) și, de asemenea, de la conservanți. Adjika din piperul roșu fără roșii pentru iarnă poate fi depozitată nu numai în frigider, dar poate fi și ea păstrată. Borcane de sticlă cu o gustare de ioja din ardeiul bulgară pot fi tocate pentru iarnă fără o tomată capace metalice închise ermetic, deoarece este supus unui tratament termic.

Consumul de produse principale pe bază de rețetă

 • Ardeiul dulce bulgar - 4,0 kilograme.
 • Piper ardei roșu - 9 bucăți.
 • Usturoi - 200 de grame.
 • Nisip de zahăr - 100 de grame (8 linguri).
 • Sare mediu de grâu mediu - 2 linguri cu un diapozitiv.
 • Ulei rafinat rafinat - 0,5 litri.
 • Otet alimentar (mere) 9% - 100 mililitri.

Produse suplimentare:

 • Ceapa - 500 de grame.
 • Apple - 500 de grame.
 • Morcovi - 500 de grame.

Rezultatul produsului finit: 5,0 litri.

Tehnologia de preparare pe bază de rețetă

 • Cum să pregătești Adjika pentru iarnăToate legumele principale și suplimentare, precum și merele de soiuri dulci și acri, sunt spălate cu grijă în apă curentă, scoatem pedicelurile și semințele cu capsule de semințe, iar merele tăieți coaja. Ceapa si usturoiul sunt curatate de pe coji si de al meu. Toate legumele și merele spălate și pregătite sunt destinate uscării într-un burete sau bumbac de bucătărie, prosoape de hârtie sau lenjerie de bucătărie care absorb foarte repede absorbția.
 • Ia masina de tocat sau tăiere legume (razatoare) și toate sunt curate, spălate și legume obsushennye și merele sunt acre-dulci soiuri lipsesc și trei, pentru a primi masa de tocat reciclate.
 • Setul liniștit foc să fiarbă masa mere de legume tocate rezultat timp de trei ore, este necesar ca în timpul gătitului (călire) se adaugă aromă - sare, zahăr și ulei vegetal inodor rafinat. Snack-ul se agită constant pentru a preveni arderea.
 • La sfârșitul gătirii, cu cinci minute înainte de sfârșitul procesului, trebuie să vărsați oțet în oală cu amestecul, puteți folosi mere sau struguri.
 • În timpul tratamentului termic al legumelor, pentru a nu pierde timpul prețios, trebuie să ridicați borcane de sticlă și capace de metal cu benzi de cauciuc. Acestea trebuie clătite, degresate și sterilizate conform tuturor regulilor stabilite, respectând și menținând standardele normelor sanitare și epidemiologice. Condiții, timp și temperatură de prelucrare a sticlei și a ustensilelor metalice pentru depozitarea conservelor.
 • Opriți focul, scoateți placa din sobă cu adzhika finită și împrăștiați-o în borcane sterilizate fierte, cu o eventuală rulare ulterioară a semifabricatelor cu capace metalice pentru o stocare ulterioară pe termen lung.
 • Buteliile cu sticlă sigilată cu o gustare ajika sunt întoarse cu capul în jos, acoperite cu o pătură sau o pătură caldă, creând o "cameră de aburi" pentru biletele conservate. Plecăm o zi sau până când cutiile cu adzhika se răcesc complet.
 • Suprafețele conservate pot fi îndepărtate pentru o perioadă lungă de depozitare într-o încăpere răcoroasă.

Adjika cu mereSfat: Adjika cu mere poate fi nu poate fi sigilat ermetic, dar atunci când sunt sigilate cu capace din plastic, acest produs trebuie păstrat în frigider și consumat.

Sfat: oameni care iubesc adzhika cu roșii, în a doua rețetă, unele ardei dulci pot fi înlocuite cu roșii proaspete în cantitate de 1,5 kilograme, iar toate ingredientele rămase rămân neschimbate.

Așa cum se spune: „Gustul și culoarea tovarăși acolo“, dar Ajica de ardei fără tomate pentru iarna este o mai gustoase și groase, mai aromat și picant, prezent și aproape de versiunea originală a ardeiului prescripție Ajica.

În conformitate cu rețeta de Adjika din ardeiul bulgar pentru iarnă, nu numai o gustare gustoasă la cald, dar stimulează apetitul, stimulează o creștere puternică și ameliorează oboseala și tensiunea nervoasă. Adzhika ardei gras conține în structura sa un număr foarte mare de nutrienți activi și acizi organici, în special atunci când gustarea preparat în conformitate cu prima reteta „Ajica Georgian“ fără tratament termic (digestie), se expulzează și ucide la om microorganisme dăunătoare, cum ar fi viermii și Giardia. Usturoi și piper uleiuri esențiale crește elasticitatea vaselor de sânge, lor de armare dizolvate placi de colesterol.

Adjika din ardeiul bulgar un ajutor excelent pentru toate gospodinele în pregătirea primelor feluri de supă, borscht și sare, iar a doua feluri de mâncare sunt pur și simplu pictate cu noile note exotice de gust și aromă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să gătești Adzhika pentru iarnă: rețete adzhika fără gătitCum să gătești Adzhika pentru iarnă: rețete adzhika fără gătit
Cum sa faci Adzhiki pentru iarna acasaCum sa faci Adzhiki pentru iarna acasa
Rețete de cartofi bulbari de iarnă cu o fotografieRețete de cartofi bulbari de iarnă cu o fotografie
Cele mai bune retete Adjika pentru iarna cu o fotografieCele mai bune retete Adjika pentru iarna cu o fotografie
Rețete pentru adiție acută pentru iarnă de la o tomatăRețete pentru adiție acută pentru iarnă de la o tomată
Adjika din roșii și usturoi - rețete delicioaseAdjika din roșii și usturoi - rețete delicioase
Adjika dintr-o tomată cu mere pentru iarna - rețete de gătitAdjika dintr-o tomată cu mere pentru iarna - rețete de gătit
Rețete rapide pentru gătit clasic Adzhika pentru iarnăRețete rapide pentru gătit clasic Adzhika pentru iarnă
Rețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnăRețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnă
Adjika de la o tomată și dovlecei pentru iarna - rețeteAdjika de la o tomată și dovlecei pentru iarna - rețete
» » Cea mai bună rețetă pentru Adjika din ardeiul bulgar pentru iarnă
© 2021 amigdas.com