amigdas.com

Ciuperci salate fierte fierbinți. Rețete de gătit

O metodă pentru decaparea la caldCiupercile sunt considerate ca fiind ciuperci comestibile condiționate. Există mai multe tipuri de ciuperci minunate. Prin culoare pot fi alb, negru, galben. Suntem obișnuiți cu versiunea clasică - ciupercile albe. Aceste ciuperci sunt carnale, suculente, parfumate, deci sunt ideale pentru decaparea acasă.

Este greu de imaginat bucătăria națională a Rusiei fără ciuperci. Ciupercile au fost utilizate pe scară largă pentru gătit diferite feluri de mâncare. De exemplu, au fost folosite ca o umplutură pentru plăcinte. Dintre acestea era posibil să gătești supă, care, datorită mirosului de ciuperci pădure - ciuperci, a dobândit o aromă delicioasă. Ele au fost folosite ca ingrediente în salate. Pentru a salva în natură, sărat, deoarece nu au fost frigidere.

Atunci când decaparea, ciupercile de carne sunt făcute crocante, iar atunci când se adaugă condimente, ele sunt mai aromate. Ciupercile salate nu sunt doar delicioase, ci și utile. În funcție de valoarea lor nutritivă și de sațietate, ele pot fi îndreptate spre carne. Acest lucru se datorează faptului că acestea conțin o mulțime de proteine. Marshmallows pot înlocui parțial produsele din carne. Are multe vitamine: A, E, PP, B.

Rețetă pas cu pas pentru ciupercile sărate pentru iarnă

Există mai multe modalități de a lua ciuperci pentru iarnă la domiciliu: uscat, care nu utilizează saramură, fierbinte și rece se utilizează saramură, diferența este numai în temperatura lichidului. Fiecare rețetă este bună în felul său, dar sărată într-un mod fierbinte, acestea sunt stocate mai mult la domiciliu.

Când se decupează ciupercile pentru iarnă, există unele nuanțe care ar trebui să fie cunoscute și luate în considerare.

Orice reteta incepe cu prepararea ingredientelor.

Ce înseamnă să înmoaie ciupercile?

Cum să sare corect ciupercileAmintiți-vă că ciupercile înainte de înmuiere trebuie spălate și curățate temeinic. Trebuie să fie înmuiate. Aceasta înseamnă că trebuie să fie complet în apă și în această formă să plece toată ziua. poate durează două sau trei zile. Fa acest lucru pentru ca din ei să iasă amărăciune suplimentară. În aceste zile trebuie să schimbați apa cât mai des posibil, de aproximativ 4-5 ori pe zi. Ferește-te de ciuperci, așa cum apar de obicei. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să punem ceva greu.

Pentru ciupercile negre sunt suficiente zile pentru a obține amar. Aspectul alb al ciupercilor necesită mai mult timp. Dacă decideți să le alegeți împreună, înmuiați-vă timp de două zile.

Procesul de înmuiere poate fi înlocuit cu blanching. Pentru a face acest lucru, clătite preparate sunt fierte în apă sărată timp de aproximativ cinci minute, și apoi răcite.

Este meritat să tăiem ciuperci?

Cu o metodă rece de decapare ciupercile mai bine lăsate întregi, dar cu un mod fierbinte de tăiat.

Cât de mult sare pentru sărare?

 • Aici totul depinde de felul în care ați ales pentru decapare.
 • Cu o metodă uscată, luați 40 gr. sare pe kilogram de ciuperci.
 • Dacă decideți să faceți acest lucru într-un mod rece, luați 50-60 gr. per kilogram.
 • Când săruri marshmallows, condiția obligatorie este utilizarea de sare roca mare. Cealaltă sare nu ar trebui folosită.

Dacă nu contează puțin și ciupercile s-au dovedit a fi sărate, nu vă faceți griji, trebuie doar să le îmbibați în lapte. În apă nu este necesar să se înmoaie, deoarece își vor pierde gustul.

Depozitarea ciupercilor sărate

Depozitați buteliile cu ciuperci la temperaturi ridicate de la 0 la +4 ° C. La domiciliu, sunt bine depozitate, fierte într-un mod fierbinte.

Timpul pentru decapare

Dacă doriți ca ciupercile să se sărate mai repede, utilizați metoda fierbinte și, într-o lună, veți primi un fel de mâncare gata de utilizare. Cu sărare rece, va trebui să așteptați puțin mai mult. 40-60 de zile este suficient.

Și câteva sfaturi:

 • Reteta pentru decaparea ciupercilorPentru a mânca ciupercile pentru iarna de care ai nevoie în acel recipient, de unde îi vei primi. Acestea pot fi borcane din sticlă, recipiente din lemn și recipiente din oțel inoxidabil pentru a evita oxidarea.
 • Stack ciupercile cu pălăriile în jos. Deci, ele sunt supuse deformării într-o măsură mai mică.
 • Uneori, culoarea care se schimbă sub influența sarei este alarmantă. Poate fi o nuanță verzui sau purpurie. Nu este nimic de îngrijorat - este un proces natural.

Iată câteva sfaturi simple care vă vor ajuta să gătiți ciuperci ciuperci pentru iarnă.

Solimi ciuperci albe prin metoda uscată

Ciupercile muiate într-un mod rece le fac suple și crocante. Să ne familiarizăm cu rețeta detaliată pentru gătitul de ciuperci pentru iarnă într-un mod rece.

Această rețetă va necesita următoarele ingrediente: ciuperci albe, sare, precum și frunze de coacăz, mărar și usturoi. unele adăugați frunze de hrean, dar este un amator.

Rețeta de sărare ciuperci albe și negre este aceeași:

 • În feluri de mâncare, în cazul în care acestea vor fi sărate, am pus primul strat de verde pre-tăiat, usturoi și sare. Apoi un strat de ciuperci. Din nou, puneți un strat de verdeață cu mirodenii. Astfel, este necesar să se plaseze stratul în strat, până când recipientul este complet prins.
 • Banca ar trebui acoperită cu tifon și pusă sub presiune. Acest lucru nu le va lăsa să navigheze. De asemenea, trebuie să vă asigurați că sunt complet acoperite cu lichidul care iese din ele.
 • Pregătirea ciupercilor se determină după 1,5 luni. Dacă poți să-ți păstrezi răbdarea și mai mult.
 • Dacă observați mucegaiul pe suprafață, atunci ciupercile de sus se aruncă cel mai bine și pentru a preveni apariția mucegaiului data viitoare când trebuie să adăugați vodcă sau ulei vegetal. Pentru dezinfectarea tifonului, trebuie fierbe.

Rețetă de iarnă pentru ciupercile sărate la rece

Multe gospodine sare ciupercile într-un mod rece. Această rețetă este ușor diferită de cea de sărare într-un mod uscat. Diferența se face numai în saramură, în care sunt turnate. Dacă vă place niște ciuperci tăiate, apoi solite-le imediat în vasele pe care le doriți. În prealabil, trebuie să adăugați acid citric în saramură pentru a evita apariția mucegaiului. Cu grijă, puteți sare ciuperci albe și negre. Această rețetă le face gustoase și crocante.

Vom avea nevoie de:

 • 1 kg de ciuperci
 • 50 de grame de sare

Condimente pentru aromatizare: frunze de coacăze și cireșe, usturoi și hrean opțional.

În această rețetă, adăugați apă în cantitate de 1 litru per kilogram de ciuperci.

Lucrarea de sărare ciuperci într-un mod rece:

 • Ciuperci sărate pentru iarnăPuneți ciupercile într-un borcan de sticlă, un castron din lemn sau un vas cu pălăriile în jos, în partea de sus punem verdele cu usturoi și sare.
 • Apoi, într-un litru de apă, dizolvați sarea și umpleți această soluție cu ciuperci, astfel încât să le acopere complet.
 • Acoperiți cu tifon și puneți sub sarcină.
 • Ciupercile păstrează într-un loc răcoros timp de aproximativ 1,5-2 luni.
 • Pentru ciupercile confecționate, puneți-le pentru confort în cutii de conserve și închideți-le cu capace din plastic sau cu bule.

Curățarea ciuperci fierbinți - rețetă

Reguli pentru decaparePe gust, ciupercile sărate metoda fierbinte, nu crocante, și moale și suculent. Strugurii gătite cu această rețetă sunt complet gata de utilizare. Nu așteptați câteva luni să le încercați. Ciupercile care au fost tratate termic sunt mai sigure.

Reteta clasica include ingrediente: porumb, frunze de coacaza, cirese, cuișoare, usturoi, sare. În această rețetă se adaugă și o frunză de laur.

Reteta pentru decaparea fierbinte:

Taie ciupercile și le fierbe. Într-o altă cratiță cu apă, adăugați toate condimentele necesare. Transferați în ciupercile fierte și gătiți timp de aproximativ 15-20 de minute. Este necesară îndepărtarea spumei în timpul procesului de gătire.

Așezați ciupercile în cutii, strângeți fiecare strat. Se toarnă brânza și se sigilează bine cu o cheie. În această rețetă, cutiile sunt sterilizate peste abur. Condimentele trebuie distribuite uniform între straturile de lapte.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarnaCum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarna
Cum să gătești ciuperci înghețateCum să gătești ciuperci înghețate
Cum sa marinati campionii la domiciliu: retete si sfaturiCum sa marinati campionii la domiciliu: retete si sfaturi
Rețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnăRețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnă
Reteta pentru ciuperci murate la domiciliu pentru iarnaReteta pentru ciuperci murate la domiciliu pentru iarna
Diferite rețete de ciuperci murateDiferite rețete de ciuperci murate
Ciuperci albe și negre sărate: rețete simple de sărareCiuperci albe și negre sărate: rețete simple de sărare
Marinate campioni pentru iarnă: rețete delicioaseMarinate campioni pentru iarnă: rețete delicioase
Caracteristicile retetei de gatit cu varza salata de ciuperci cu varza pentru iarnaCaracteristicile retetei de gatit cu varza salata de ciuperci cu varza pentru iarna
Cele mai bune rețete de varză sărată pentru iarnă cu ciuperciCele mai bune rețete de varză sărată pentru iarnă cu ciuperci
» » Ciuperci salate fierte fierbinți. Rețete de gătit
© 2021 amigdas.com