amigdas.com

Rețete pentru gătit icre de iarnă

Caviar din ciuperci pentru rețete de iarnăCiupercile nu sunt doar utile, ci și foarte gustoase. Pregătiți un ciuperci spawn pentru iarna nu este atât de dificil. În plus, aproape orice ciupercă comestibilă este potrivită pentru prepararea ei. Deci, nu este necesar să fii un ciobitor cibernetic și să te duci în pădure. Puteți să cumpărați ciuperci obișnuite în cel mai apropiat magazin și să faceți o gustare delicioasă de la ei.

Sporii de ciuperci pot fi adăugate la diferite feluri de mâncare și utilizate ca umplutură pentru plăcinte, să le facă găluște parfumate și servesc ca gustări și feluri de mâncare laterale.

Pregătirea preliminară a produselor

Pentru a pregăti un caviar delicios și de calitate din ciuperci pentru iarnă, trebuie să urmați câteva reguli care vă vor ajuta să păstrați produsul și să nu stricați gustul rezultatului final. La urma urmei, încălcarea oricărei norme sanitare sau a altor norme poate duce la consecințe nedorite. Iar umflarea cutiei în acest caz nu este cea mai tristă.

Înainte de a începe să gătești ouăle din ciuperci, ai nevoie de:

 1. Ei bine, curățați cu atenție și sortați prin materiile prime pregătite. Chiar dacă este cumpărat într-un magazin și nu este colectat în pădure.
 2. Produse selectate pentru prepararea mâncărurilor se îmbibă într-o soluție de apă caldă, suc de lămâie și sare timp de două ore. Raportul dintre solutie este de 1,5 litri de apa - 10 grame de sare si 35 de grame de suc de lamaie.
 3. Cea mai bună opțiune pentru prepararea felurilor de mâncare sunt ciupercile precum ciupercile, ciupercile albe, boletele, podberezoviki. Orice alt produs comestibil va face.
 4. Pe măsură ce se pregătește caviarul, toate produsele trebuie zdrobite. Un blender sau un măcinător de carne va face.
 5. Băncile și capacele pentru spații libere trebuie sterilizate.
 6. Produsul este depozitat numai într-un loc răcoros și întunecat.

Cunoscând aceste reguli de bază, puteți merge direct la gătit. Și apoi cum să o folosiți, toată lumea va decide pentru sine. Puteți adăuga ouăle la cartofi prăjiți - și asta este o masa gata, sau în bulion - se va supa de ciuperci, cu un parfum de lux în câteva minute.

Șampiri într-un borcan

Caviarul din ciuperci poate fi pregătit în multe feluri. Într-un caz, ciupercile sunt fierte, în cealaltă sunt prăjite. Cu ciupercile prajite, caviarul este mai saturat cu gust si aroma. Și pentru a găti un fel de mâncare de materii prime proaspete sau congelate - nu contează.

Pentru a găti această rețetă pentru ouă de ciuperci din ciuperci proaspete trebuie să stocați următoarele produse:

 • Ciuperci.
 • Morcov.
 • Ceapă.
 • Condimente pe gust.
 • Ierburi uscate.
 • Oțet de masă.
 • Ulei vegetal.

Caviar de ciuperci pentru iarnăDupă ce materialul brut pentru caviar este bine spălat și uscat, acesta trebuie tăiat în bucăți pentru prăjire. Pregătiți morcovii și ceapa. Răciți morcovii, tăiați ceapa în mod arbitrar. Într-o tigaie cu ulei vegetal se prăjește legumele până se mănâncă jumătate. Adăugați ciupercile lor tocate. Se amestecă bine. Se fierbe la foc mic timp de 8 minute. Adăugați condimente, ierburi. Să susțină focul încă 5 minute. Amestecul rezultat trebuie răcit.

Excesul de lichid este îndepărtat, masa rămasă este măcinată cu un malaxor sau cu o mașină de măcinat cu carne. Pentru a păstra vasul rezultat în caviar adăugați oțet. Plută în cutii preparate, depozit într-un subsol rece și întunecat sau în frigider.

Caviar din ciuperci albe pentru iarnă

Ciuperca albă este ideală pentru iarnă pentru ciuperci. Rețeta pentru acest fel de mâncare este simplă, dar ocupă mult mai mult timp decât prăjirea ciuperci. Setul de produse pentru acest butuc este aproape identic cu cel al caviarului de șampanie. Numai aici este programul "unghii" ciuperca alba.

Masa de ciuperci cu atenție pentru a rezolva, se spală. Într-o cratiță cu apă rece puneți ciupercile preparate, sare. Gatiti la fierbere scazuta pana cand produsul este gata. De obicei durează 20-35 de minute. Aruncați masa într-o gaură, scurgeți excesul de lichid.

Pregătiți morcovii și ceapa. Treceți legumele tăiate într-o tigaie cu margini înalte, adăugând puțin ulei vegetal.

Ciupercile tocate se răcesc și se combină cu legume. Adăugați condimente, condimente. Se topește cu agitare frecventă timp de 1,5 ore. Cu câteva minute înainte de pregătirea de a turna oțet.

Gătit amestecul de ciuperci răspândit pe cutii curate, se rostogolească și se pune într-un loc răcoros. Un astfel de preparat este o umplutură excelentă pentru viitoarele rulouri, tartule, prăjituri.

Bundle de ciuperci

Ciupercile din toate cioburile de ciuperci sunt foarte solicitate. Această ciupercă poate fi sărată, marinată, uscată. În orice formă este foarte gustos. Dar se pare că puteți găti și caviarul din aceste ciuperci. Și se dovedește nu mai puțin gustos decât de la orice altă ciupercă.

Aragaz pe acest fel de mâncare rețetă este delicios. Din acesta puteți găti o varietate de sandwich-uri sau puteți servi la garnitură. Ar trebui să stocați următoarele produse:

 • reteta de ciuperci de ciuperci din ciuperci proaspeteCiuperci salate.
 • Un morcov.
 • Ceapă.
 • Câteva catei de usturoi.
 • Vin de oțet.
 • Zahăr.
 • Verzii.
 • Ulei vegetal.

Ciupercile de sare se clătesc în apă rece din exces de sare și acid în exces. Puneți-o într-o gaură. Când tot lichidul a fost drenat, mănânci crusta și se prăjește cu adaos de ulei vegetal timp de 15 minute.

Se prăjește separat morcovul ras și ceapa tocată. Produse frigorifice prajite. Adăugați condimente, zahăr, oțet, stoarceți usturoiul. Serviți imediat cu o verdeață parfumată.

Gustare din fructe uscate

Puteți pregăti o gustare delicioasă din ciupercile uscate. Deci, nu vă faceți griji dacă se termină sezonul cu ciuperci și nu aveți borcane cu caviar aromat. O gustare delicată și excelentă se obține din molid.

În prealabil, acestea trebuie să fie înmuiate în apă caldă timp de 2 ore. Când produsul devine mai moale, trebuie filtrat, golit de apă. Ciuperci preparate din miere. Într-o tigaie se prăjește ceapa cu adaos de ulei vegetal. Transferați la ciupercile de pământ ceapă prăjită, adăugați mirodenii la gust, suc de la o lămâie. Se amestecă cu agitare frecventă timp de 20 de minute. Serviți ca o farfurie de sine stătătoare sau puteți folosi diferite sosuri de ciuperci, pansamente pentru supe.

Ciuperci proaspete, sărate și uscate

De fapt, retetele de caviar din ciuperci pentru iarna sunt similare unul cu celalalt. Diferența este numai starea ciupercilor și conținutul vasului. Undeva pentru aroma de usturoi și ierburi aromate sunt adăugate, și undeva fără ele. Pentru stocarea pe termen lung a produsului, adăugați oțet, și dacă un vas este folosit imediat, puteți face fără el.

Dacă felul de mâncare este preparat din ciuperci proaspete, atunci cu siguranță se prăjește până se pregătește. Caviarul din ciupercile fierte sau sărate este mai întâi mărunțit și apoi prăjit. Produsele uscate trebuie să fie înmuiate în apă caldă pentru a se înmoaie, apoi se macină și se prăjește. Stuck băncile cu o gustare ciuperci sunt stocate doar într-un loc răcoros.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarnaCum sa preparati un caviar de ciuperci parfumat de vara pentru iarna
Cum să gătești ciuperci înghețateCum să gătești ciuperci înghețate
Rețete delicioase: cum să gătești ciuperciRețete delicioase: cum să gătești ciuperci
Rețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnăRețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnă
Reteta pentru ciuperci murate la domiciliu pentru iarnaReteta pentru ciuperci murate la domiciliu pentru iarna
Cum de a pregăti ciupercile sărate într-un mod rece?Cum de a pregăti ciupercile sărate într-un mod rece?
Marinate campioni pentru iarnă: rețete delicioaseMarinate campioni pentru iarnă: rețete delicioase
Se prepară ciuperci gustoaseSe prepară ciuperci gustoase
Caracteristicile retetei de gatit cu varza salata de ciuperci cu varza pentru iarnaCaracteristicile retetei de gatit cu varza salata de ciuperci cu varza pentru iarna
Cele mai bune rețete de varză sărată pentru iarnă cu ciuperciCele mai bune rețete de varză sărată pentru iarnă cu ciuperci
» » Rețete pentru gătit icre de iarnă
© 2021 amigdas.com