amigdas.com

Perfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfecte

Alege o hrana pentru pisiciUn proprietar de îngrijire are întotdeauna o atitudine responsabilă față de alegerea hranei pentru animalul său de companie. La urma urmei, alimentele de calitate scăzută amenință în viitor apariția unor probleme grave de sănătate. Adesea, pisicile și câinii suferă de urolitiază și boli cronice ale sistemului digestiv. Aproape în toate cazurile de vina se află proprietarul animalului.

medici veterinari recomanda Nu cumpărați prea multă hrană ieftină dacă, desigur, doriți să vedeți animalul dvs. sănătos cât mai mult timp posibil. În ele, de regulă, se adaugă un număr mare de arome și conservanți. Printre selecția imensă de produse moderne pentru pisici se numără cele care conțin o cantitate minimă de constituenți nocivi. Aceasta este așa-numita alimentare de clasă medie.

În compoziția lor, carnea este înlocuită cu produse secundare, dar acestea sunt de o calitate decentă și fără conservanți.

O astfel de alimentare este Perfect Fit.

Furaj pentru pisici Perfect fit

În traducere Perfect Fit - "perfect". Și hrana nu este așa perfect, ca un aliment premium, numele său, el justifică.

Toate produsele companiei sunt ambalate în cutii luminoase care atrag atenția. Firma are propriul site web, unde puteți citi mai multe despre feedurile produse.

Producătorul se potrivește perfect este o companie bine-cunoscută specializată în producția de hrană pentru animale Marte. În favoarea acestei companii spune popularitatea sa largă în întreaga lume. Pentru autorul ei aparține o asemenea lume nume de brand, ca "Whiskas".

structură

Judecând după recenzii, Perfect Fit nu este mai rău decât legendarul Wiskas. În ciuda faptului că Perfect Fit nu este o hrană premium și nu are carne în compoziția sa, ci doar subproduse, în calitate poate, destul de bine, cu ei. Despre ce se află compoziția, producătorii detaliate pe ambalaj:

 • Alimente pentru pisiciProteina de pasăre este degradată.
 • Porumb.
 • Fig.
 • Clorura de potasiu.
 • Proteină de cereale.
 • Sare.
 • Proteină de porumb.
 • Făină de porumb.
 • Grăsime de origine animală.

În alimentele premium, în loc de degradat Proteina din carne folosește carne degradată. Păsările de pasăre pun submarin, cartilaje, făină de oase și reziduuri de carne. În compoziția potrivirii perfecte, acestea conțin nu mai puțin de treizeci de procente.

Avantaje și dezavantaje

K beneficii este posibil să atribuiți următoarele:

 • Preț relativ scăzut al hranei pentru animale.
 • Varietate de specii. Există atât alimente uscate cât și umede.
 • În fabricare au fost utilizate proteine ​​de origine animală.
 • Disponibilitate în toate supermarketurile din Rusia.

deficiențe:

 • Nu este indicat nici un conservant, care este în cantități mici, dar este încă prezent.
 • În loc de carne integrală, se utilizează proteine.
 • În toate hrana animalelor, sarea Marte este adăugată într-o cantitate destul de mare. Potrivit medicilor veterinari, excesul de sare este nociv pentru animale nu mai puțin decât pentru oameni. În special în majoritatea produselor sarea este deja prezentă.
 • Ca parte a potrivirii perfecte, există proteine ​​de pui și, de fapt, unele animale au o alergie la ea.
 • Drojdiile din hrană provoacă balonare la animalul de companie.
 • Conținutul prea ridicat de porumb și constituentul acestuia afectează grav starea de sănătate a pisicii.

Tipuri de accesorii perfecte

Există mai multe tipuri de alimentație perfectă pentru pisici. Ele au o compoziție ușor diferită. Și, de asemenea, scopul alimentelor este diferit.

Este frumos

Feed Hea Beauty Perfect se potrivescPuterea pentru un blond frumos. Astfel de mâncare este pur și simplu necesară dacă aveți o pisică de rasă lungă, pe care doriți să o arătați prietenilor și cunoștințelor. Biotina și omega-acizii din compoziția hranei vor face blana mai frumoasă și mai plăcută la atingere. Culoarea va deveni mai saturată, iar părul în sine se va îmbunătăți și va străluci. În plus, în hrana perfectă se potrivesc vitaminele A și E, destinate nu numai calității stratului, ci și acuității vizuale. Și, de asemenea, în frumusețea Hea există vitamina C și antioxidanți, responsabile de starea sistemului imunitar.

Støre

Se potrivește perfect cu efect de revitalizare, destinat pisicilor care au fost supuse sterilizării. Componentele din componența sa ajută la menținerea sistemului genito-urinar al pisicilor în normă și împiedică formarea de pietre.

În casa

Spre deosebire de Asset, este destinat pisicilor sedentare inactive. Ei pierd energia ca triburi activi, dar preferă să-și petreacă timpul confortabil pe canapea. Alimentarea cu Active a fost făcută în așa fel încât pisicile să nu obțină excesul de greutate. Acesta include yucca, acidul omega și biotina. Aceste componente au un efect benefic asupra sistemului digestiv, ajută la normalizarea scaunului la un animal sedentar și, de asemenea, reduc nivelul mirosului neplăcut în urină. Fibra, care este o mare parte din compoziția In Home, curăță stomacul pisicii și o îndepărtează din păr și din alte zguri.

activ

Furaj pentru pisiciPentru pisicile active, a fost emisă compoziția specială Active. De regulă, animalele active consumă multă energie și le hrănesc, respectiv, cu condiții speciale. Are o multime de vitamina A pentru a mentine muschii pisicii intr-un tonus. Producătorii au dezvoltat un anumit echilibru de nutrienți pentru a menține viziunea țesutului animal și a țesutului musculo-scheletic.

junior

Așa cum ați putea ghici, acest tip de potrivire perfectă este pentru pisoi. În ea sunt selectate toate componentele responsabile pentru dezvoltarea completă a copilului. Acestea sunt proteine, vitamine și microelemente. Multe dintre ele conțin vitamina C și E, vitale pentru sănătatea pisicilor în creștere. Pentru formarea dinților, producătorii au oferit un conținut mare de fluor și calciu.

vasal

Acest Perfect se poziționează ca o hrană pentru pisici vârstnice. După împlinirea vârstei de opt ani, animalul dvs. de companie are nevoie de o nutriție specială. Pentru a prelungi durata maximă de viață a animalului tău, ia-i un semn de alimentare. Conține diferite substanțe nutritive care susțin sănătatea pisicii și îi conferă vitalitate. Un conținut ridicat de antioxidanți și taurină va oferi o viziune bună asupra animalului dvs. de companie și va normaliza funcționarea sistemului vascular. Și pentru buna funcționare a articulațiilor animalului din Senhora există glucozamină.

Formele Ying

Alimente pentru pisici grase, contribuind la pierderea in greutate. În compoziția sa a adăugat carnitină, concepută pentru a arde excesul de grăsime.

sensibil

Perfect Fit FoodLa fel ca oamenii, animalele sunt, de asemenea, alergice. Producătorii de pe Marte oferă o compoziție special dezvoltată pentru pisicile cu intoleranță la proteinele din grâu. În loc de soia și grâu în Sensitiva, există extracte de plante destinate îmbunătățirii funcționării intestinului. Și, de asemenea, acest aliment este recomandat pentru animalele în vârstă și pisicile cu probleme ale tractului gastro-intestinal. În plus, în acest Perfect, există minerale responsabile de normalizarea sistemului genito-urinar. Astfel, protejarea pisicilor de formarea de pietre în rinichi.

Fluxurile sunt vândute în pachete convenabile cu greutăți alese în mod optim. preț ele sunt aproximativ următoarele:

 • Ambalarea 190 grame Perfect Fit va costa 100 de ruble.
 • O potrivire perfectă cântărind 1,2 kilograme va costa aproximativ patru sute de ruble.
 • Ambalarea în trei kilograme a alimentelor de pe Marte va costa nouă sute de ruble.

Site-ul web al Mars a spus că această potrivire perfectă a fost produsă în Rusia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Cum să hrăniți un șobolan decorativ acasăCum să hrăniți un șobolan decorativ acasă
Intalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoiIntalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoi
De cate ori pe zi sa hraneasca pisicaDe cate ori pe zi sa hraneasca pisica
Îngrijire britanică pentru pisici - compoziție, plusuri și minusuriÎngrijire britanică pentru pisici - compoziție, plusuri și minusuri
Alimente pentru pisici: furaje, compoziție și plusuriAlimente pentru pisici: furaje, compoziție și plusuri
» » Perfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfecte
© 2021 amigdas.com