amigdas.com

Pronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din Canada

Pronatyur - hrana pentru pisiciProducția companiei canadiene Pronature poate fi numită în siguranță unul dintre cele mai bune. Furajele de somn produse alimentare aparțin clasei super-premium. Sunt folosite de mulți crescători profesioniști de pisici. Pronature are două feluri de mâncare pentru pisici: Original și Holistic. Iată despre Pronature Holistic pentru pisici, vom vorbi în detaliu.

Ce înseamnă Holistic?

Cuvântul Holistic, în numele hranei, spune că la crearea sa s-au folosit ingrediente de cea mai bună calitate. Astfel de produse sunt permise pentru consumul uman. În Canada, standardele alimentare sunt destul de stricte. Prin urmare, puteți spune cu siguranță - calitatea hranei holistice este excelentă!

Conducători de holistică - furaj nu sunt toate producători. Numai cei mai buni producători își pot permite acest lucru. Pentru clasa holistică, cele mai înalte cerințe sunt făcute, și nu oricine le poate împlini.

Compoziție Pronature Holistic

În inima Pronaturalului, un holistic pentru pisici este carnea naturală sau peștele. În mare parte este carne de pasăre: pui, rață sau curcan. Ceea ce depinde exact de soiul special. Mai jos în articol vom lua în considerare fiecare separat. Este caracteristic faptul că produsele de hidroliză și de făină de pui sunt absente. Aceasta indică o clasă mai mare de alimente. Și, de asemenea există făină de pește, ca o sursă suplimentară de nutrienți. Producătorul afirmă că toate animalele și păsările sunt cultivate de fermierii locali în conformitate cu standardele care permit etichetarea produselor ecologice. Aceasta înseamnă că au fost hrănite cu cereale naturale, fără utilizarea de antibiotice și produse modificate genetic. Și peștele este livrat la transportor într-o formă proaspătă.

Plusurile includ prezența în compoziția de cereale utile pentru pisici, cum ar fi orezul sălbatic, orezul brun, ovăzul și orzul.

Pronature Original - Premium Food CatÎn dieta pisicii trebuie să includă și fibre vegetale. Alimentele Holocaustului includ legume, fructe și ierburi care asigură toate nevoile unei pisici.

În plus, alimentele sunt îmbogățite cu vitamine și microelemente, care sunt necesare pentru întreaga viață a pisicii. inclusiv Pronature Holistic conține taurină - una dintre principalele substanțe necesare animalelor.

Iată compoziția generalizată a tuturor hranei holistice de la producătorul Pronature:

 • Carne proaspătă / pește (cel puțin 55%).
 • Făină de pește.
 • Pui de grasime.
 • Cereale: kinoa, semințe întregi de in, orez brun, orez sălbatic, ovăz, orz.
 • Legume: cartofi uscați, broccoli, cartofi dulci, roșii, sfecla, spanac, conopidă.
 • Fruct: portocaliu.
 • Plante și ierburi: cicoare, anason, yucca, musetel, ceai verde, lucerna, aloe vera.
 • Aromatizer natural "Pui".
 • Ouă pudră.
 • Fructe de mare: cochilii zdrobite de crabi și creveți, midii, trepangi, alge marine maro.
 • Celuloză (pulbere de celuloză).
 • Drojdie.
 • Sare.
 • Carbonat de calciu.
 • Condimente.
 • Vitamina E ca antioxidant.
 • Cenușă (8,8%).

Compoziția a numai două dezavantaje: conținut ridicat de cenușă și prezența celulozei. Conținutul de cenușă este mai mare de 7%. Acest lucru afectează negativ gustul alimentelor, făcându-l amar. Mai multă cenușă are un efect negativ asupra digestiei. ea nu digerate în tractul digestiv, și în ceea ce privește nutriția este absolut inutilă. Cu toate acestea, acest lucru minus producătorul compensează prin adăugarea de pulpă de sfeclă, yucca, orez și in, care normalizează activitatea tractului digestiv.

Un alt dezavantaj este prezența celulozei. De asemenea, nu este digerată și unele pisici sunt alergice la ea. Reacția poate fi de asemenea cauzată de drojdie. Momentul controversat este apariția în compoziția roșiilor. Paslinnye sunt dăunătoare pisicilor. Prin urmare, produsele alimentare nu se potrivesc tuturor animalelor. Este mai bine să introduci treptat regimul alimentar, controlând starea animalului de companie de la medicul veterinar.

Provocările indiscutabile includ un conținut ridicat de proteine. 55% este un record printre furaje. și proteine ​​animale. Pronatur Holistic nu conține soia deja cunoscută, care este slab digerată și dăunătoare sănătății pisicilor. Proteinele din pupa sunt prezente sub formă de carne proaspătă sau de pește. Acesta este un semn incontestabil al calității.

Să trăim în detaliu pe fiecare pupa de la conducător.

Pui cu cartofi dulci

Alimente uscate pentru pisici - ce sa alegetiHrana pentru pisici de la două luni la un an. Baza este carne proaspătă de pui. Conținutul de proteine ​​din această hrană este cel mai mare din intervalul - 57%. Cartoful dulce, inclus în hrana pentru animale - excelent sursa de beta-caroten. Are un efect pozitiv asupra imunității. În pupa conține miere. Această delicatețe naturală îndeplinește multe sarcini. Acesta servește ca o sursă de proteine ​​și carbohidrați, normalizează digestia, îmbogățește vitaminele și microelementele și joacă, de asemenea, rolul unui antibiotic natural.

Extrasul de rosii, care face parte din hrană, îmbunătățește digestia și elimină problemele legate de scaun.

Făina de pește din hering contribuie la dezvoltarea armonioasă a creierului și a sistemului nervos în ansamblul său.

Alimentele sunt îmbogățite cu calciu pentru creșterea și dezvoltarea normală a țesutului osos. Suplimentele de vitamine ajută, de asemenea, dezvoltarea completă.

Fibre vegetale - sfecla de sfeclă și roșii - ajutati intestinele pisicilor sa lucreze in mod normal. Extractul de cicoare și drojdie servesc ca imunostimulanți naturali, protejând un mic organism.

Este foarte convenabil ca furajele să fie făcute sub formă de granule mici. Pisicile nu le pot mânca cu greu. Hrana pentru pisici este un pas pe calea de la laptele mamei la alimentele adulte.

Alimente cu somon de Atlantic și orez brun

Această hrănire a liniei Pronature Holistic este special creată pentru pisicile adulte domestice. Componentele componente ajută la menținerea pielii și stratului de blană în stare perfectă. Feedul conține:

 • Baza hranei pentru animale este somonul proaspăt de Atlantic.
 • Orezul brun este o sursa de vitamine B si fibre, care imbunatateste digestia.
 • Avocado. Fructele tropicale reduc riscul de boli de inima, ajuta la controlul greutatii, imbunatateste functia hepatica, afecteaza in mod pozitiv vederea, hraneste pielea si stratul de pisica sau pisica.
 • Schinduful este grec. Ajută la reducerea nivelului de zahăr la animalele cu diabet zaharat.
 • Vitamina C, ceaiul verde și menta se ocupă de starea cavității orale.
 • Omega-3 și acizii grași omega-6 îmbunătățesc calitatea lânii.

Duck cu portocaliu

Furaje nealimentare pentru pisici adulte. Ingredientul principal - o rață naturală - vă va multumi chiar și pe cei mai gurmanzi. hrană nu conține cereale. Este ideal pentru pisici cu un tract gastro-intestinal scurt. Are conținut ridicat de proteine ​​și grăsimi.

 • Orange - o sursă de vitamine A, B și C, precum și calciu. Aceasta susține imunitatea unei pisici.
 • Musetel. Are proprietăți anti-inflamatoare și ușoare anti-stres. Îmbunătățește digestia.

Turcia cu cranberries

Homemade Holistic - Caracteristicile hranei pentru animaleO altă hrană pentru animalele adulte care trăiesc în interior.

 • Turcia este o sursă hipoalergenică delicioasă de proteine.
 • Cranberries sunt un antioxidant natural și o sursă de vitamina C. Este bine pentru prevenirea infecțiilor tractului urinar.
 • Ghimbirul este un antioxidant natural. Are proprietăți antiinflamatorii ușoare. Reduce greața și vărsăturile la animalele predispuse la malarie.
 • Conținutul redus de grăsimi vă permite să controlați greutatea corporală.
 • Scorțișoara este o sursă naturală de insulină.
 • Ceaiul verde și menta ajuta la igiena gurii.

Alimente cu pește alb ocean și orez sălbatic

Nutriție pentru animale mai vechi de 10 ani sau pisici infertile.

 • Pește alb. Sursă de proteine ​​delicioasă și scăzută în calorii.
 • Orez sălbatic. O sursa de vitamina B si fibra. Promovează o digestie mai bună.
 • Uleiul de măsline este bun pentru inimă.
 • Juniperul este un antiseptic natural minunat al tractului urinar. Ele îmbunătățesc de asemenea digestia și protejează articulațiile.
 • Conține multe fructe de mare: cochilii zdrobite de creveți și crabi, midii și trepanguri. Ele sunt utile pentru cartilagii și articulații.

Vedem că toate alimentele de la Pronatur Holistic sunt de cea mai bună calitate. Acestea îndeplinesc pe deplin cerințele impuse clasei super-premium. Dar o singură calitate a mâncării nu este suficientă. Chiar și cel mai bun feed poate să nu se potrivească pisicii. Pentru a verifica acest lucru, trebuie să adăugați alimentele animale noi în dieta obișnuită, porțiuni crescând treptat. Dacă pisica se simte bine, scaunul este normal, comportamentul nu sa schimbat, așa că mâncarea sa apropiat. Dacă vă faceți griji, este mai bine să consultați un medic veterinar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre furaje pentru pisici clasa holisticaTotul despre furaje pentru pisici clasa holistica
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Perfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfectePerfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfecte
Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purinăProplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină
Alimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantajeAlimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantaje
Îngrijire britanică pentru pisici - compoziție, plusuri și minusuriÎngrijire britanică pentru pisici - compoziție, plusuri și minusuri
Alimente pentru pisici: furaje, compoziție și plusuriAlimente pentru pisici: furaje, compoziție și plusuri
» » Pronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din Canada
© 2021 amigdas.com