amigdas.com

Cum să marinați ghimbir acasă

Cum sa faci Ginger Pickled PinkGinger este un aperitiv minunat, care poate decora atât o masă zilnică, cât și o masă festivă. Având un gust acut picant, condimentul de est a luat mult timp rădăcini în bucătăriile gospodinelor rusești. De obicei, este utilizată o rădăcină de ghimbir murat, care este vândută în tarabe de legume. Puțini oameni știu cum să marinate ghimbir acasă.

Secretele de gătit

În plus față de economii monetare, home-made high-end delicii exotice - un mod suplimentar pentru a vă asigura că în abilitățile lor culinare și arată imaginație în gătit acasă.

Pentru a pregăti o gustare acută, atât rădăcini tinere cât și cele care se află în frigider pentru o perioadă lungă de timp.

Diferența se va observa când curățați - cu o rădăcină tânără, pielea este îndepărtată cu ușurință și mai convenabil va fi o lingură obișnuită de masă.

Pete rădăcinoase sunt divizate de legume tăiate în felii. Acestea se numesc felii subțiri de legume tăiate de-a lungul traseului fibrei de fibre.

Cum se face ghimbir muratCa bază pentru marinada utilizați o varietate de oțet. Apple, oțetul de orez sau esența diluată acetică dau nuanțe diferite de acutenență la gustările viitoare, așa că, cu experiența, hostessul va alege una care va satisface toate gospodăriile. În plus față de oțet, sucul de lamaie poate servi ca o marinadă. Ar trebui să fie făcut din lamaie proaspătă cu un storcător.

Ghimbir bun, marinat în oțet de soia sau vin roșu uscat.

Un condiment util și gustos, gătit la domiciliu, este păstrat în frigider pentru nu mai mult de trei luni. Principala condiție pentru depozitarea reușită este utilizarea exclusiv a vesela din sticlă sau ceramică. Containerul trebuie sigilat cu un capac etanș.

Rețetă pentru marinată

Acesta este cel mai simplu mod de a murat ghimbir acasă, cel mai delicios și mai popular.

Pentru a face o marinadă fierbinte, aveți nevoie de zahăr - patru linguri și o sare mare - o lingură. Într-o cratiță, zahărul și sarea sunt diluate cu o cantitate mică de apă, se adaugă o jumătate de cești de oțet obișnuit de 9%. Amestecul este adus la fierbere și fiert pentru o vreme. Pansamentul rezultat din oțet este îndepărtat din foc, după care:

  1. În recipientul de sticlă pregătit, se așează ușor felii de ghimbir și se toarnă marinada fierbinte.
  2. Închideți recipientul, lăsați-l să se răcească și puneți-l în frigider.
  3. După o jumătate de săptămână, ghimbirul mărunțit la domiciliu este gata de utilizare.

Inițial, rădăcina de ghimbir are o culoare ușoară cremoasă sau gălbuie, atât de mulți sunt interesați de modul de a face ghimbir murat roz, care este servit în restaurante.

felii ofertarea gustări picante sunt impresionante atunci când sunt puse într-un borcan de câteva bucăți de sfeclă în stare proaspătă sau pentru a adăuga un pic de suc de sfeclă roșie proaspătă. Apoi, felii de ghimbir devin ca petalele de trandafir, deoarece sunt colorate cu sucul de legume într-o culoare blând roz.

Serviți felii roz de ghimbir cu orez fiert sau sushi, creând atmosfera cafenei orientale de pe masa de masă.

În țările din Asia, ghimbir snacks-uri, în plus față de încărcătura cu aroma, concepute pentru a crește apetitul, crește producția de sucuri digestive și de a proteja un paraziti manca, care pot fi prezente în carne și oase. Peștele este, de obicei, servit în stare proaspătă, ușor aromat cu condimente și oțet. Ghimbirul are acțiune antimicrobiană, atunci când heh pește mușcă o bucată de rădăcină de vindecare murat.

Opțiune pentru vin

Baza marinadei este, în acest caz, o băutură alcoolică puternică sherry. Se amestecă în părți egale cu vodca și se adaugă puțin zahăr. Amestecul puternic rezultat este adus la fierbere pentru a dizolva zahărul, apoi se răcește. Pentru stocare:

  1. Borcanul preparat din sticlă este căptușit cu apă clocotită și face o felie de ghimbir.
  2. Se toarnă amestecul marinat cu alcool, temperatura căreia este adusă la temperatura camerei.

Containerul ukuporennaya este trimis timp de 5-6 ore într-un loc răcoros. După o perioadă atât de scurtă, felii pikante pot fi servite la masă.

Oțet de orez

cum să marinați ghimbir acasăAceastă opțiune este utilă pentru cei care au decis să scape de kilogramele în plus, deoarece o plantă unică este un puternic potențator al proceselor metabolice și arderea accelerată a depunerilor de grăsime în organe și țesuturi.

Pentru marinadă, luați oțet de orez. Din 300 de grame de materie primă se prepară un ghimbir tăiat. O jumătate de pahar de oțet de orez este adăugat un vârf de zahăr și sare. Înainte de turnarea cu o marinadă fierbinte, felii de rădăcină decojite și decojite sunt înmuiate cu un prosop de hârtie și presărate cu sare. Acest lucru va elimina gustul excesiv de ascuțit și amărăciunea rădăcină proaspătă. După ce felii sunt în sare, ele sunt curățate cu un șervețel de hârtie din cristalele excesive și scufundate într-o marinadă răcită în oțet de orez.

Dacă nu există o oțet exotic de orez la îndemână, acesta înlocuiește perfect mărul obișnuit.

Pentru marinada pe oțet de cidru de mere, ar trebui să pre-gătiți ghimbirul purificat într-o cantitate de 60 de grame. Un pahar de marinadă va necesita apă clocotită, o lingură de oțet de cidru de mere, un vârf de zahăr și puțină sare.

Mâncare murat caracteristică ghimbir al acestei metode este că ghimbir preforme se toarnă apă clocotită, și după adaos de sare, zahăr și oțet. Amestecul este amestecat bine, astfel încât componentele picante sunt dizolvate. Excesele de lichide sunt drenate astfel încât umiditatea să acopere doar felii. Vasele cu țagle marinate sunt trimise la frig.

Lămâie picantă

Strângeți sucul din jumătate de lămâie mare și adăugați un vârf de sare și două vârfuri de zahăr. Sucul de citrice cu aditivi se amestecă pentru a dizolva cristalele de sare și zahăr, apoi se adaugă mere de 9% oțet. Va lua o jumătate de pahar. Este o cale rece de marinare, deoarece marinada de lamaie nu fierbe. În rest, totul se repetă în funcție de rețetele anterioare. După câteva zile de staționare într-o gustare condimentată în frig, ghimbirul este pregătit pentru utilizare.

Acestea sunt principiile de bază ale pregătirii condimentelor suculente. Gustul gustărilor poate fi variat prin adăugarea de băuturi alcoolice de prune, sos de soia la marinadă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să crești ghimbirul de la o rădăcină la domiciliuCum să crești ghimbirul de la o rădăcină la domiciliu
Cum să crești ghimbir acasăCum să crești ghimbir acasă
Rețete de salate dintr-o ridichă verde împreună cu o fotografieRețete de salate dintr-o ridichă verde împreună cu o fotografie
Proprietăți utile și contraindicații pentru ghimbir pentru bărbațiProprietăți utile și contraindicații pentru ghimbir pentru bărbați
Rețeta pentru o varză delicioasăRețeta pentru o varză delicioasă
Retete simple de hrean din vodca la domiciliuRetete simple de hrean din vodca la domiciliu
Retete pentru bomboane de ghimbir acasaRetete pentru bomboane de ghimbir acasa
Ghimbir pentru potența bărbaților: rețeteGhimbir pentru potența bărbaților: rețete
Modalități de a face ghimbir murat rozModalități de a face ghimbir murat roz
Retete pentru ridiche muratRetete pentru ridiche murat
» » Cum să marinați ghimbir acasă
© 2021 amigdas.com