amigdas.com

O reteta clasica pentru kimchi din varza Pekinese in coreeana

Spicy Peking Varza RețetăKimchi este mâncarea principală a gospodinelor coreene. Reteta de gătit pentru fiecare bucătar are caracteristici proprii, astfel încât gustul aceleiași feluri de mâncare poate fi diferit. Kimchi poate fi servit ca un curs principal, ca o salată sau o gustare. Reteta clasica de kimchi din varza Pekinese in coreeana are un gust picant interesant. Proprietățile utile ale vasului îl vor face gustare preferată pe masa dvs.

Reteta vasului național de kimchi

Acesta este un fel de mâncare neobișnuit. Nu necesită abilități speciale, iar toate ingredientele pot fi găsite în cel mai apropiat supermarket. Timpul de gătire poate dura 2 zile. Antena necesită pre-sărare.

Ingrediente necesare

Pentru pregătirea varzei picante Peking vom avea nevoie de:

 • varza (2 capete);
 • făină de orez (100-125 g);
 • ceapa (1 buc.);
 • usturoi (15-20 denticule medii);
 • rădăcină de ghimbir (1 buc.);
 • ardei roșu (este mai bine să utilizați fulgi de ardei, 100 g);
 • sos de pește (100 ml) - poate fi văzut în departamentul de sushi sau supermarket chinez;
 • ceapa verde verde (100 g);
 • sare;
 • zahăr;
 • apă.

Ardeiul rosu pentru reteta este necesar in fulgi. Nu este la fel de ascuțit ca ardeiul roșu obișnuit. Utilizați sos de soia în loc de pește este nedorit. Ele diferă în gust.

Pregătirea durează câteva zile, dar procesul nu este dificil.

Frunzele de varza

Frunzele trebuie să fie înmuiate într-o saramură (apă foarte sărată). Soluția se prepară din calculul a 1 kg de sare pe 5 litri. Puteți dizolva 500 de grame de sare în apă și utilizați celelalte 500 de grame pentru a stropi frunzele de sus în timp ce vă depuneți.

Furca de sărare este pregătită după cum urmează:

 1. Păstrăvul verde în coreeanăTăiați capetele în jumătate. Ceea ce lasă să se utilizeze pentru înmuiere, stăpâna hotărăște. Atât frunzele albe cât și cele verzi sunt comestibile. Cu toate acestea, alb pare apetisant în fel de mâncare.
 2. Concentrată într-o soluție pregătită sărată, apa trebuie să acopere complet varza. Puneți presa pe partea de sus. Puteți regla o placă de diametru adecvată și puteți pune un obiect greu pe ea, de exemplu un borcan de apă;
 3. Durata de înmuiere durează 1-2 zile. Puteți verifica pregătirea de către un baston: nu ar trebui să se rupă sau să se spargă. Squeezarea varză salată. Se răsucește și se îndepărtează maxim cu apă. Dacă în timpul sării vă stropiți frunzele cu sare, apoi clătiți-le cu apă curentă.

Umplerea pentru kimchi

Alimentarea cu combustibil este un element important care afectează gustul mâncării viitoare. Puteți să-l utilizați pentru a măcinat legumele cu un blender sau răzătoare. Ceapa, rădăcina de ghimbir, capetele de usturoi sunt zdrobite până la starea de măceșă.

Trebuie să gătiți jeleu de orez. Pentru aceasta, făină de orez este luată, se adaugă apă (600 ml), jeleul este gătit pe foc lent. Până când pregătește 30 de minute. Pentru a evita apariția bucăților și a cheagurilor, merită folosită un halou de fier pentru amestecare, în loc de lingură. Sărut pentru a răci, dacă este necesar, tulpina (dacă există bulgări).

Acum este necesar să se amestece cu atenție castronul, jeleul, ardeiul roșu, sosul de pește, ceapa verde până când se obține o masă omogenă.

Impregnarea frunzelor

Este necesar să luați varză sărată și să ungeți bine fiecare frunză de pe ambele părți cu pansament picant (alimentarea ar trebui să fie suficientă pentru 2 capete de varză). După tăiere, încărcătura este pusă într-un bol pentru depozitare și introdusă în frigider pentru o zi. Înainte de servire, kimchi este tăiat și frumos așezat pe o farfurie.

Proprietăți utile ale vasului

Kimchi din varza Pekinese în coreeanăSa dovedit științific că kimchi promovează împărțirea depozitelor grase, normalizează activitatea intestinului, îmbunătățește peristaltismul, procesele metabolice din organism. Se crede, de asemenea, că mâncarea acestui fel de mâncare încetinește procesul de îmbătrânire, ajută la digerarea mai bună a alimentelor, îmbunătățește apetitul. Datorită conținutului în compoziția de legume și ierburi în kimchi multe microelemente utile, fibre, vitamine.

Felul este utilizat pentru a elimina mahmureala. Kimchi este considerat un medicament anti-rece eficient datorită conținutului ridicat de substanțe antimicrobiene din stația de benzină.

Gustul neobișnuit și proprietățile utile fac kimchi popular în multe țări. În plus față de rețeta tradițională, există alte opțiuni de gătit, de exemplu, salata kimchi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să pregătești o salată de castraveți pentru iarnăCum să pregătești o salată de castraveți pentru iarnă
Varza cu oțet de cidru de mere: rețete populare și sfaturi utileVarza cu oțet de cidru de mere: rețete populare și sfaturi utile
"Paillette" de varza cu Buryak: reteta cu fotografie"Paillette" de varza cu Buryak: reteta cu fotografie
Variante originale de icre roșii - rețete cu fotografiiVariante originale de icre roșii - rețete cu fotografii
Rețeta pentru o varză delicioasăRețeta pentru o varză delicioasă
Rețete pentru varză de gătit în saramură fierbinteRețete pentru varză de gătit în saramură fierbinte
Marinate conopidă în coreeană - rețete pentru fiecare gustMarinate conopidă în coreeană - rețete pentru fiecare gust
Cum să gătești legume în coreeanăCum să gătești legume în coreeană
Prepararea rapidă a varză marinată cu ardei grasPrepararea rapidă a varză marinată cu ardei gras
Rețeta pentru varză de gătit cu sfecla în coreeanăRețeta pentru varză de gătit cu sfecla în coreeană
» » O reteta clasica pentru kimchi din varza Pekinese in coreeana
© 2021 amigdas.com