amigdas.com

Cum să sare un pește roșu gustos? Facem saramură

Cum să sară pește roșuPestele sărat roșu este un fel de mâncare care va servi ca decorare atât pentru mese festive, cât și pentru mese zilnice. Acest fel de mâncare este consumat atât ca o gustare separată, cât și ca aditiv la cartofi. Dar peștele sărat preparat nu este ieftin și nu întotdeauna justifică așteptările. Se pune întrebarea cum să sare pește roșu delicios, așa că a surprins toți oaspeții.

În prezent, hostessul pregătește din ce în ce mai mult peștele pentru sărare pe piața internă. Toate pentru că acest produs nu este ieftin, iar calitatea produselor vândute lasă mult de dorit. De asemenea, probabilitatea de a achiziționa un produs off-the-shelf este foarte mare. Și acest lucru este în zilele noastre destul de des. Astăzi, există un număr mare de rețete diferite pentru pregătirea peștelui sărat într-o bucătărie tipică. Prin urmare, fiecare hostess va fi capabil să aleagă opțiunea potrivită pentru ea. Printre altele, peștele sărat de casă este cel mai delicios și proaspăt mâncare. Desigur, dacă este gătit corect.

Peștele care este potrivit pentru decapare

Pentru a pregăti peștii sărate, aproape orice reprezentant al acestei familii va face. Bucatele din pește roșu reprezintă un produs imagine pentru toate restaurantele. Prin urmare, atunci când alegeți unul ar trebui să fie ghidate de preferințele gust de o anumită familie. Fiecare reprezentant al lumii subacvatice, care are carne rosie, poate satisface o persoana cu o carne delicata, gustoasa.

Cel mai adesea pentru pickings interne aleg:

 • Reguli de selecție a peștilorsomon;
 • roz somon;
 • Ketu;
 • păstrăv;
 • sos de somon.

Reguli de selecție a peștilor

Înainte de a începe procesul de gătire, Abordare serioasă în alegerea carcasei "drepte". Mai intai, merita sa te uiti in ochii ei - au o culoare rosie in pește proaspăt și ar trebui să fie curat și nu murdar. Carcasa, care a fost înghețată de mai multe ori, are pete gălbui, în locurile sale luminoase. În general, dacă vă uitați atent la carcasă foarte atent, puteți vedea gradul de prospețime. Toate pentru că corpul de pește învechit nu are un aspect foarte atractiv.

Nu ar trebui să cumperi pește care era ambalat într-o pungă de plastic. Toate pentru că este foarte dificil de a determina cu ochiul liber gradul de prospețime.

Persoanele care au experiență în gătitul de pește la domiciliu, se recomandă să cumpărați o carcasă întregă. Deoarece în interiorul acestuia puteți găsi un caviar foarte scump. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci acest produs trebuie să fie sărat separat.

Cum să sculptăm în mod corespunzător o carcasă

Peștele care este potrivit pentru decapareAcesta nu este un proces atât de simplu cum pare. Pentru a tăia carcasa de pește, ar trebui să stocați cu un cuțit ascuțit, foarfece speciale, mănuși de cauciuc.

Această metodă este potrivită pentru decaparea unei carcase întregi. Și așa, Pentru a prepara un saramur pentru rosii de peste si pentru sare in ansamblu, este necesar:

 1. Mai întâi de toate, ar trebui să curățați și să spălați carcasa.
 2. Apoi, trebuie să tăiați capul, coada și aripioarele și să scoateți și interiorul.
 3. Apoi, faceți o incizie lungă de-a lungul întregii spate.

Următoarea rețetă este potrivită pentru gătitul fileurilor de pește. Algoritmul este după cum urmează:

 1. O incizie profundă trebuie făcută pe întreaga lungime a spatelui.
 2. Apoi trebuie să separați carnea de oase.
 3. În continuare trebuie să tăiați toate aripioarele.
 4. În cele din urmă, mâinile trebuie să separe carnea de piele.

Important! Pentru a obține un filet frumos, nedeteriorat, trebuie să tăiați carcasa atunci când este puțin înghețată.

Reguli de sărare

Mai întâi de toate, trebuie să faceți rezervări la feluri de mâncare potrivite. Este fie emailarea, fie recipientul de sticlă. Este strict interzisă utilizarea containerelor metalice. Ca o excepție, pot proveni din vase de plastic.

Reguli pentru sărarea peștilor

Pentru a face pește, trebuie să luați o sare mare. În acest caz, carnea va avea un gust plăcut, pulpa suculentă. Datorită faptului că sarea este folosită în mare, excesul său rămâne pe suprafață, arde fițele și obține o structură mai densă. Acest lucru are ca rezultat un pește "corect".

Ambasador uscat

Această metodă este cea mai rapidă și mai ușoară. Acest lucru este făcut în acest fel: carcasa este frecat cu un amestec de sare și zahăr din toate părțile. Dacă se dorește, la amestec se adaugă diferite condimente. De exemplu, frunze de dafin, mustar, piper, etc.

Uscat ambasador de peșteSfat! Pentru fiecare kilogram de produs trebuie să utilizați 1 lingură de lingură. o lingură de sare și cât mai mult zahăr.

După ce carcasa a fost frecată cu zahăr și sare, trebuie să fie înfășurată într-o cârpă uscată și așezată în frigider pentru o perioadă de 1 până la 3 zile. Cu cât mai mult keta sau somon va fi în amestec, cu atât vor fi mai sărate. Prin urmare, timpul în care carcasa trebuie ținut în frigider depinde de preferințele gustului persoanei.

O altă opțiune de sărare uscată este de a pune carcasa rasă sub opresiune. Astfel, peștele va goli sucul și va fi gătit în propriul suc. Aici puteți folosi și condimente diferite.

Ambasador umed

Acesta nu este altceva decât decaparea somonului sau somonului de sockeye pentru folosirea saramurii. Cea mai ușoară cale este:

 • ia 1,5 litri de apă;
 • 500 g de sare mare;
 • 400 g de zahăr;
 • condimente pentru gust.

Produsul se taie în bucăți mici și se umple cu saramură rezultată și se pune în frigider timp de 12 ore. Totul, păstrăvul sau chum este gata de utilizare.

Unii proprietari folosesc miere în loc de zahăr. Pentru aceasta se prepară următoarea soluție salină:

 • apă 1 l;
 • 5 linguri. linguri de sare mare;
 • 1 lingura. lingura de miere.

Un astfel de produs poate fi încercat deja după 4 ore, udându-l cu ulei vegetal.

Pește sărat în marinadăPregătirea în marinadă este o rețetă populară și incredibil de delicioasă. Un astfel de pește roșu mărunțit la domiciliu este pregătit foarte simplu. Marinada clasică este preparată de sarea, zahărul, oțetul, care poate fi înlocuit cu acid citric. Puteți folosi, de asemenea, condimente, ulei vegetal și muștar.

Acum știi cum să sare și să marini pești. Nu există dificultăți sau capcane în acest sens. Puteți să mergeți în siguranță la piață pentru un pește delicios și să începeți să săriți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să sare somonul acasă sub "somon"Cum să sare somonul acasă sub "somon"
Cât de gustos să gătești stiuca în cuptor: rețete populareCât de gustos să gătești stiuca în cuptor: rețete populare
Cum la domiciliu salata delicioasa ketuCum la domiciliu salata delicioasa ketu
Cum să săruri păstrăv acasă: rețete și sfaturiCum să săruri păstrăv acasă: rețete și sfaturi
Rețete și secrete de legume sărate pentru iarnăRețete și secrete de legume sărate pentru iarnă
Retete pentru prepararea macrou sarat acasaRetete pentru prepararea macrou sarat acasa
Retete pentru somon în somonul sărat cu ceapăRetete pentru somon în somonul sărat cu ceapă
Rețete de sărare pește acasăRețete de sărare pește acasă
Cele mai bune retete pentru decaparea somonului roz la domiciliuCele mai bune retete pentru decaparea somonului roz la domiciliu
Cum să faci pește gustos acasăCum să faci pește gustos acasă
» » Cum să sare un pește roșu gustos? Facem saramură
© 2021 amigdas.com