amigdas.com

Rețeta pentru recoltarea afinelor cu zahăr fără gătit pentru iarnă

Delicioase gem de merișor de vitamineÎnceputul toamnei este renumit nu numai recolta de fructe de pădure și fructe grădină, și, de asemenea, colectarea de fructe de pădure și ciuperci sălbatice, care, pentru proprietățile sale nutritive și medicinale nu sunt inferioare pomi fructiferi cultivate umane și arbuști fructiferi. Avem în minte o fructe de padure rosii, asemanatoare cu rubinele, care cresc pe un tuf in adancurile padurii din mlastina din august pana in septembrie si aceasta este boaba de afine.

Cranberries sunt un depozit de substanțe active medicinale, vitamine, microelemente și acizi organici.

Berry este cunoscut de oameni din cele mai vechi timpuri și a luat un loc vrednic pe masa omului, a diversificat meniul și a îmbogățit feluri de mâncare cu gustul acru și pronunțat.

Cranberry și-a găsit aplicația și ca remediu:

 • în întărirea sistemului imunitar uman,
 • în prevenirea și tratamentul răcelilor,
 • în alimentația alimentară în cazul tulburărilor metabolice,
 • cu avitaminoză și scleroză.
 • cu inflamație a sistemului urogenital,
 • în consolidarea pereților sistemului circulator și înlăturarea colesterolului excesiv.

Gem de afine - rețetă fără gătitCum să salvezi toate astea puterea magică a unui boabe de pădure cranberries, cum să păstreze cranberries până la primăvară? Cum să vă pregătiți și ce goluri să faceți pentru iarnă de la o afine până la simple rețete naționale pentru a economisi acid ascorbic (vitamină C), care este bogat în această boabe și, după cum probabil știți, complet distrusă de tratamentul termic?

rețete recoltarea de merișor pentru iarnă mare varietate, dar vom oferi cea mai simplă și mai eficientă, care va lua puțin din timpul tău prețios și poate fi făcută acasă fără a avea aptitudini și delicii culinare speciale. Cranberries nu sunt supuse unui tratament termic (gătit, încălzire, copt etc.) și, prin urmare, stochează toate substanțele utile.

Cranberries în zahăr este un tratament preferat pentru adulți și copii, poate fi folosit pentru a pregăti mousses, cocktail-uri, umplutură pentru plăcinte dulci, pastile cu mere și alte dulciuri.

Pentru a pune în aplicare această rețetă pentru recoltarea de cranberries acasă pentru iarna va necesita:

 • Cranberry proaspăt 1 kilogram,
 • Zahăr 1 kg (într-un raport 1: 1)
 • portocale proaspete 1 kilogram (dacă se dorește),
 • borcane de sticlă și capace din plastic.

Rețeta poate fi făcută în două moduri:

 1. Fulgi de merișor în zahăr
 2. Pulbere din zahar

Ambele moduri de rețetă rețetă "afine în zahăr" se află în următoarele etape:

 1. Afine cu zahar - gem de vitamina pentru iarnaEtapa pregătitoare pentru fructe de pădure
 2. Stadiu pregătitor pentru feluri de mâncare
 3. Stadiul principal al butucului în zahăr fără gătit
 4. Etapa finală

Primul mod de reteta "Fulgi de merișor în zahăr"Se caracterizează printr-un proces foarte rapid de gătit afine pentru iarnă. În ea, nu este nevoie să preparați sau să mănânci nimic.

Etapa pregătitoare pentru afine

Boabele proaspete de merișor sunt mișcate cu grijă, putrezite, murdare, uscate și necoapte (verde).

fructe de padure spălați în apă curentă și așezat într-un șuviu pentru a face apa din sticlă. Apoi, materia primă trebuie să se răspândească pe un bumbac, buclate sau tesatura lenjerie cu proprietăți foarte absorbante, pentru a se bine uscat afine, apa în exces nu avem nevoie, deoarece apa nefiartă si poate dezvolta bacterii daunatoare.

Stadiu pregătitor pentru feluri de mâncare

Sunt selectate borcane de sticlă în volum, chiar dacă acesta va fi malul unui mare, de exemplu, volumul de trei litri, de merișor în zahăr vor fi stocate pentru o lungă perioadă de timp mare, în ciuda faptului că de la ea va fi posibil să se ia o parte din merișor, și anume pentru a deschide borcanul cu gol și închis din nou. borcan de trei litri de un volum mare convenabil depozitate în frigider, ocupă mai puțin spațiu, spre deosebire de multe borcane jumătate de litru sau litri.

sticlă băncile sunt, de asemenea, spălate bine detergent pentru vase și se clătește cu multă apă curentă, muncă manuală fină pentru a înlocui mașina de spălat vase, dar dacă nu aveți o mașină de miracol, nu vă faceți griji și mâinile, acest proces nu este greu de făcut.

Cranberries sunt frecate împreună cu zahăr (este trecut printr-un măcinător de carne sau într-un blender)Atunci trebuie curatele de sticlă spălate curate sterilizeze o pereche de apă fierbinte, pentru aceasta este mai bine să folosiți un capac special pe tigaie. În acest capac există una sau mai multe găuri de dimensiune standard sub gâtul borcanelor de sticlă. Atunci când sunt instalate în aceste cutii de deschideri, acestea nu vor cădea, iar aburul din apa fiartă va intra cu exactitate în interior și nu se va răspândi în bucătărie. Procesul de sterilizare a containerelor de sticlă va dura 10 minute (0,5 litri) până la 30 de minute (3,0 litri) din timpul dvs.

Capacele pot fi folosite din plastic, trebuie spălate cu apă fierbinte și lăsate în ea, astfel încât acestea să fie moi și, în acest scop, este mai bine să se utilizeze niște capace noi. De asemenea, puteți utiliza capace metalice cu o bandă de cauciuc, care trebuie de asemenea să fie coborâtă, dar deja în apă fiartă și să fiarbă acolo timp de cel puțin 10 minute.

Etapa principală a rețetei pentru prepararea de afine în zahăr

Luăm un borcan din sticlă sterilă curată și punem zahăr pe el, care trebuie să acopere complet suprafața.

Cel de-al doilea strat al ghiveciului va fi bobul curativ curativ în sine. Stratul de afine nu trebuie să aibă înălțime mai mare de doi sau trei centimetri.

Cel de-al treilea strat va fi din nou fabricat din zahăr granulat, ar trebui să aibă o înălțime de unu sau doi centimetri.

Și așa, stratul alternativ de afine și un strat de zahăr până la gâtul unui borcan de sticlă. Principala condiție pentru această alternanță este că ultimul (finisaj) strat, ca și primul strat, este zahărul. Nisipul de zahăr în acest caz este conservant și nu va permite procesul de oxidare a produsului din interacțiunea sucului de afine cu aerul.

 • Cranberry în suc propriu - o rețetă delicioasăÎntre ultimul strat (finisaj) de zahăr granulat și suprafața capacului metalic, trebuie să existe un spațiu liber gol de cel puțin două sau trei centimetri. Dacă utilizați huse de plastic ale acestei plăci, nu vă puteți lipi de ea, deoarece plasticul alimentar nu vine în contact cu acizii în procesul de oxidare.
 • Un borcan de sticlă cu un preparat în conformitate cu rețeta "Cranberry Whole in Sugar" este umplut în partea de sus, atunci nu trebuie să vă grăbiți să îl scoateți pentru o perioadă lungă de depozitare. Se recomandă să se scuture ușor borcanul astfel încât cranberries da o schiță, sau altceva un spațiu liber este creat în borcan pentru un nou strat de afine și zahăr.

Ultimul pas al rețetei

Recoltarea pentru fructe de iarnă întregi întregi în zahăr fără gătit este gata, acum puteți închide banca capacul din plastic cald și pliabil, pe care l-am lăsat de ceva timp și lăsat în apă fierbinte. Blanurile de afine și zahăr pot fi, de asemenea, înșurubate în borcane de sticlă cu capace sterilizate metalice cu benzi de cauciuc.

 • Pentru o varietate de arome, puteți adăuga felii de portocale decojite, puteți crea unul sau două straturi portocalii.
 • Dacă martorul va fi permanent stocate într-un frigider, gâtul poate fi borcane de sticlă închise strat de hârtie pergament și piesa de sus a curata o tesatura lenjerie, și apoi cravată o sfoară sau guma de uzură gros. Bumura de mlaștină are proprietăți puternice antiseptice și antimicrobiene și ea însăși va reglementa și menține un mediu microbiologic util într-un borcan de sticlă.

Cranberries cu nuci - preparate de iarna, retetabătătorit bănci cu merișor - zahărul poate fi îndepărtat departe într-un loc răcoros, dar dacă nu există unul, atunci îl puteți pune într-un loc uscat întunecat, doar merită luat în considerare faptul că cu acest depozit de zahăr granulat ar trebui să fie mai mult. Proporția zahărului granulat și a unui fruct minunat ar trebui să fie de 2: 1, astfel încât boabele să nu se fermenteze, deoarece vor fi depozitate la temperatura camerei.

Marsh boabe fermentate în zahăr dintr-o dată, și atunci nu au raportat de zahăr și nu fi supărat și panică, și este necesar să se pregătească din ea o vindecare delicios vin de afine de casă și nu se grăbesc să arunce produs acru.

Pulbere din zahar

Al doilea mod de reteta "Purea de afine in zahar" nu un proces atât de rapid de gătit, ca în prima metodă, ci și de patru etape:

1. Etapa pregătitoare pentru boabe.

2. Etapa pregătitoare pentru feluri de mâncare.

4. Etapa finală de recoltare a afinelor pentru iarnă fără gătit.

La fel ca când se pregătește o rețetă de afine „Merișor întreg în zahăr“ pentru iarna fără de gătit și de a le repeta nu are nici un sens, dar cele 3 etape principale de pregătire este diferit, deoarece întreaga merișor boabe selectate trebuie să fie zdrobite și transformat într-o masă omogenă în sos de afine.

Cum puteți găti afinele - gemuri și alte semifabricatePentru a face acest lucru, puteți folosi polizor electric sau mecanic, blender sau furcă convențional, deși afine zdrobi cu o furculiță o lungă și consumatoare de timp. Am primit sos de afine, care conține atât coaja, pulpa și semințele și afine acest produs valoros poate fi acum orice strat, ca prima metodă sa răspândit deja în borcane sterilizate preparate, alternând ca cu zahăr.

Mai bine pentru depozitare și pentru gustul de afine în zahăr fără a găti pentru iarna vor fi amestecate în mod egal într-un vas separat (castron sau bazin) de piure de afine și zahăr granulat până la netezime.

 • Puteți lasă cartofii piureți amestecați la o oră la temperatura camerei, astfel încât zahărul să fie înmuiat cu suc de afine și să se topească ușor și apoi să se amestece bine din nou.
 • Pentru a spori aroma în prepararea de piure de afine, puteți transforma portocala decojită într-o mașină de tocat carne la o rată de 1 bucată pe 1 kg de fructe de padure.
 • La pregătirea piureului de afine, nu se pot folosi vase din aluminiu sau cupru.

Cranberry în zahăr pentru iarnă fără gătit Acesta poate fi depozitat timp de două până la trei ani, în timp ce proprietățile sale medicinale nu sunt pierdute, în comparație cu alte tipuri de preparate sale pentru iarna: conserve, pasteurizarea, atunci când sunt utilizate tratamente termice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se poate face din afine, feluri de mâncare și rețete de gătitCe se poate face din afine, feluri de mâncare și rețete de gătit
Cum să usuce în mod corespunzător câinele-trandafir cu ajutorul unui cuptor la domiciliuCum să usuce în mod corespunzător câinele-trandafir cu ajutorul unui cuptor la domiciliu
Cum să faci suc de afine la domiciliuCum să faci suc de afine la domiciliu
Gem din coacăze. Rețete și sfaturi de gătitGem din coacăze. Rețete și sfaturi de gătit
Cum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătitCum pot pregăti Irgu pentru iarnă, rețete și sfaturi de gătit
Cranberry în timpul sarcinii: beneficiu și dacă este posibil pentru cai însărcinațiCranberry în timpul sarcinii: beneficiu și dacă este posibil pentru cai însărcinați
Lingonberry ceară pentru iarnă: rețete pentru fructe de padure cu zahăr și fără gătitLingonberry ceară pentru iarnă: rețete pentru fructe de padure cu zahăr și fără gătit
Retete pentru un delicios compot de afineRetete pentru un delicios compot de afine
Plante comune de mlaștină (flori)Plante comune de mlaștină (flori)
Pădurea de iarnă: Rețete pentru fabricarea compotului și a gemului din fructe de padurePădurea de iarnă: Rețete pentru fabricarea compotului și a gemului din fructe de padure
» » Rețeta pentru recoltarea afinelor cu zahăr fără gătit pentru iarnă
© 2021 amigdas.com