amigdas.com

Cea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castraveți

Salata de castravete - preparate la domiciliuVara, recolta de castraveți este colectată aproape în fiecare zi și fiecare gospodină pune întrebarea: ceea ce este atât de delicios și neobișnuit de a găti din castraveți proaspeți și de a face blanks pentru iarnă.

La urma urmei, chiar și în marinate de iarnă și castraveti murati nu este o surpriză, dar pentru o schimbare în băncile cu fructe de castravete stabili și roșii, varză, dovlecei, suc de fructe, ardei dulce, ardei iute, catei de usturoi, ceapa, vinete, pepene verde si coaja de pepene galben, morcovi , ridiche, sfecla si alte legume, nu veti lista toate. Ei pun în murături chiar și fructele care sunt disponibile în hostess. Când vine iarna rece, toate aceste delicatese își vor găsi admiratorii.

Așa cum se spune în popor: "Câți oameni, atât de multe opinii" și, prin urmare, rețete, deoarece gusturile și imaginațiile bucătarilor sunt nesfârșite.

Există o opinie că numai în timpul experimente experimentale se nasc capodopere, dar oferim instanței dvs. o rețetă bine cunoscută de salată din castraveți proaspeți și ceapă, populară prin simplitatea sa, cu numele colorat "Regele de iarnă".

Deci, suntem simpli, dar reteta originala salata de castraveți proaspeți sub numele de "Regele de iarnă", de ce vă veți gândi la iarnă? Probabil, pentru că gustul castraveților ușor sărați din această salată este păstrat, deși este iarnă și există zăpadă peste tot sau ferestre cu geamuri înghețate. Pe o masă decorată frumos, așezată cu feluri de mâncare de la aperitivele fierbinți și reci, o salată de castraveți proaspeți verzi "Winter King" este proeminentă.

Regele de iarnă
Salata de castraveți - rețete de delicatese delicioase.Castraveți pentru iarna sub formă de salată - Regele de iarnăCastraveți pentru rețetele de salată de iarnă.Salata King poate fi gătită cu ulei vegetal sau marinată

Această salată poate fi folosit castraveți proaspeți de formă non-standard: îngroșat, înțepenit și chiar suprasolicitat cu coaja galbenă.

  • Debitul de proaspete produse de salata de castraveti: castraveți - 5 kg, ceapă - 1 kg, mărar - 300-400 grame, oțet 9% - 100 mililitri, zahar - 5 linguri de sare - 2 linguri de piper negru mazăre - un etaj de o lingurita.
  • Salata de salata de iarna - reteta delicioasa de salata de castraveteRezultatul produsului finit: 6 litri de salată, aproximativ 12 cutii de 0,5 litri.

Etapele pregătirii salatei cu denumirea de "rege de iarnă" din castraveți proaspeți conform acestei rețete constau în următoarele elemente:

  • Etapa pregătitoare (spălarea legumelor și verdețurilor),
  • Tăierea materiilor prime,
  • Produse semipreparate de gatit,
  • Sterilizarea borcanelor de sticlă și a capacelor,
  • Etapa finală și ambalarea salatei.

Etapa pregătitoare

1. Prima etapă a rețetei, este și o pregătire este de curățat și spălarea cu legume cu apă rece sau caldă care curge: castraveți verzi verzi, care trebuie mai întâi să fie înmuiate în apă rece timp de cel puțin o și nu mai mult de șase ore. Apoi, ar trebui să curățați și să spălați ceapa și verdele de mărar proaspăt.

Toate legumele și verdele spălate trebuie să fie uscate în aer, așezându-le într-o gaură și lăsând să se scurgă excesul de apă și apoi ștergeți-le și cu un prosop de bucătărie. Materia primă pentru prelucrare ulterioară este gata și puteți trece la următoarea etapă a rețetei de salată de la castraveți proaspeți, ceapă și mărar.

Tăierea materiilor prime

2. A doua etapă a rețetei constă în tăierea materiilor prime: castraveți curățați și ceapă.

Deci, castraveți proaspeți și ceapă trebuie tăiată semicercuri. Acest proces se poate face cu un cuțit de bucătărie sau cu un cuțit special. Procesul de tăiere poate fi accelerat folosind gadget-uri moderne și procesoare de alimente, mașini electrice de măcinat carne cu duze speciale pentru tăierea legumelor. Masa rezultată de castraveți și ceapă se adaugă la o cratiță mare sau castron, se adaugă sare și se amestecă totul ușor.

Plecăm masa sărată din castraveți și ceapă pentru perfuzie pentru a extrage sucul. Mass-ul ar trebui să fie insistat timp de cel puțin o jumătate de oră.

Acum puteți tăia mărar, și, de altfel, în cazul în care nu aveți mărar, nimic groaznic se va întâmpla, deoarece acesta poate fi înlocuit cu ceapa verde, patrunjel sau ierburi nu pune.

Gatit semi-terminat

3. A treia etapă a rețetei, putem spune că cea mai importantă este prelucrarea termică a produsului semifinit rezultat, constând într-o soluție reală sărată castravete - amestec de ceapa, marinata si verdeata. Marinada joacă un rol important, va ajuta la salvarea salatei pentru iarnă. Mediul său acid nu va permite dezvoltarea de microbi și bacterii dăunătoare, salata verde este simplă și nu va strica toată iarna.

Deci, ne pregătim mai întâi marinată într-o cratiță și va găti salata „Iarna Regele“, a pus oțet alimentar (de preferință înlocuit cu oțet de mere naturale sau lamaie), zahăr și mazăre piper negru (aveți posibilitatea să pre-strivire mazăre). Dacă vă plac mâncărurile mai pictate cu un gust plin de pâine, atunci puteți adăuga semințe de muștar dulce sau coriandru, care sunt puse în marinada întregă.

Salata de castravete pentru iarnă Regele de iarnăÎn marinada finită ne-am pus semifinite și verde de fenicul, încă mișcați bine și puneți cratița într-un foc liniștit, masa noastră începe să se încălzească lent, amestecând-o cu o lingură de lemn sau o spatulă, așa că nu ar arde. Aducem masa la fierbere și vedem când castraveții încep să-și schimbe culoarea delicată verde în culoarea kaki sau mlaștină.

Din care se poate concluziona că semănări de castraveți au fost tratate termic și gata pentru utilizare și depozitare. Opriți focul. Atenție: nu supraîncălziți masa de salată, altfel va fi digerată și își va pierde culoarea și gustul. Scoateți cratița cu salata fierbinte "Winter King" de la castraveți și puneți-o pe masă. Acum, să începem procesul de conservare a salatei pentru iarnă.

Sterilizarea borcanelor de sticlă

Simultan cu tratamentul termic al salatei din castraveți proaspeți "Regele de iarnă", ar trebui să sterilizeze borcane de sticlă și capace de metal pentru ele. Acest proces de sterilizare se efectuează, de asemenea, pe foc într-o tavă separată cu apă.

Borcanele și capacele de sticlă sunt ale mele primii demachiant înainte de scânteie. Apoi, într-o oală cu apă fiartă, se montează un capac special cu o gaură sub gât și se pune borcanul de jos în sus. Este necesar să se sterilizeze pe borcanele de sticlă cu abur fierbinte timp de cel puțin 10 minute pentru cutii de 0,5 litri și 15 minute pentru cutii de 1,0 litri și așa mai departe.

Am pus capacele metalice și ghemurile de etanșare într-o cratiță cu apă fiartă și le scoatem după cum este necesar.

Etapa finală și ambalarea salatei

Salata Regele de iarnă de castraveți este perfect păstrat pe tot parcursul ierniiProcesul pregătirea salatelor Castraveți proaspeți „Iarna Regele“ aproape a venit la sfârșitul final, este necesar să se rapid și precis, respectând toate măsurile de precauție, amplificata cu aroma fierbinte salata de castraveți în borcane de sticlă sterilizate și apoi el va rămâne pentru iarna.

Salata de iarnă de la castraveți nu își va pierde calitățile, gustul, piquancy, aroma și semicercurile castraveților vor rămâne dense și crocante.

Masa de salata de castravete pentru iarna, npreparate pe bază de rețetă, împrăștierea în borcane ar trebui să fie după cum urmează: o masă groasă ar trebui să preia volumul până la umerii cutiei, și saramură lichidă deasupra salatei până la capacul însuși. Este necesar ca marinada să acopere complet salata, ceea ce va împiedica formarea unui dop de aer în care se pot dezvolta microbi patogeni.

Băncile cu salată pentru iarnă, preparată conform rețetei, acoperim și capacurile sterilizate și le rostogolim bine. Cutiile laminate cu salata de castravete "Regele de iarnă" sunt gata, acum trebuie să fie întoarse în jos și împachetate într-o pătură caldă pentru o zi până când se răcește complet. A doua zi, eliberați-vă de "captivitatea caldă" și întoarceți băncile, puneți-le ca de obicei pe fundul lor și curățați-vă pentru iarnă.

favorit proaspete salata de castravete "Regele de iarnă" pentru iarna este gata, poate fi depozitat într-un loc răcoros uscat sau în frigider, o salată pentru această rețetă simplă se transformă delicioasă și amintește de iarnă o castravete de vară.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reteta pentru o super salata de castraveti pentru vodca pentru iarnaReteta pentru o super salata de castraveti pentru vodca pentru iarna
Rețetă pentru salată de iarnă din castraveți proaspețiRețetă pentru salată de iarnă din castraveți proaspeți
Cele mai bune rețete lecho de castraveți pentru iarnăCele mai bune rețete lecho de castraveți pentru iarnă
Rețetă pas cu pas a castraveților murate cu pozeRețetă pas cu pas a castraveților murate cu poze
Salata Donskoy pentru iarna: cele mai bune reteteSalata Donskoy pentru iarna: cele mai bune retete
Rețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnăRețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnă
Salata de castravete cu ceapa pentru iarna: retete si caracteristici de gatitSalata de castravete cu ceapa pentru iarna: retete si caracteristici de gatit
Reteta de castravete de casa cu acid citric pentru iarnaReteta de castravete de casa cu acid citric pentru iarna
Rețete de castravete proaspăt sărateRețete de castravete proaspăt sărate
Castraveți, marinate cu felii: rețete pentru iarnăCastraveți, marinate cu felii: rețete pentru iarnă
» » Cea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castraveți
© 2021 amigdas.com