amigdas.com

Rețetă pentru roșii sărate marinate pentru iarnă cu usturoi în interior

Caracteristici de gătit marinate de tomate pentru iarnă cu usturoi în interiorÎnainte de debutul iernii, mulți oameni încep să se întrebe ce feluri de mâncare sunt pregătite cel mai bine pentru iarnă? Într-adevăr, există într-adevăr un număr mare de feluri de mâncare și preparate, de la dovlecelul marinat până la gemul de dovleac. Dar cea mai preferată pregătire pentru iarnă pentru multe gospodine este roșiile pentru iarnă cu usturoi.

Există un număr foarte mare de diferite rețete și conservare, iar acum este foarte greu să vezi cineva murat cu roșii de usturoi. Pentru a face acest lucru va trebui să găsească un foarte bun, s-ar putea spune, o rețetă unică pentru a surprinde prietenii în timpul iernii, și există o rețetă.

Caracteristicile tomatei de marinat pentru iarnă

Recomandări de gospodine cu experienta, cum sa murat corect tomatele pentru iarnaAceastă rețetă poate fi numită unică deoarece este cu adevărat neobișnuită. Este neobișnuit ca menta și scorțișoară să fie adăugați la tomatele murate!

Aproape nimeni nu a gustat vreodată roșii marinate sărate cu mentă și scorțișoară, dar, indiferent cât de ciudat este foarte gustos și poate surprinde.

Înainte de a începe să gătiți roșii marinate cu usturoi pentru iarnă, nu trebuie să uitați și să respectați câteva recomandări:

 1. Asigurați-vă că toate roșiile pe care le cumpărați sunt coapte, altfel nu vor fi atât de gustoase după deschidere.
 2. Tomatele trebuie să fie coapte și elastice, fără defecte și defecte.
 3. Este necesar să se ia o roșii mijlocii, datorită faptului că de multe ori rosiile mai mari, pur și simplu nu pot merge în deschiderea sticla si din aceasta cauza trebuie sa taie o rosie, felii de roșii, dar raskisnet.
 4. Nu este necesar să luați bănci mari, ele sunt destul de incomode și impracticabile. Cel mai bine este să alegeți cutii de conserve, deoarece acestea sunt mult mai practice și mai convenabile.

Marinate roșii cu menta și scorțișoară au un gust minunat, deoarece ingredientele combina cu fiecare alte este pur și simplu uimitoare. Datorită acidului citric va crea un foarte gustoase aciditate.

Vă mulțumim pentru scorțișoară și menta, aromă plăcută, și cu toate acestea va fi o claritate, care va atașa usturoi. Ele vor fi o pregătire excelentă pentru iarnă. Deci, este timpul să mergem la reteta însăși.

Rețetă pentru gătit

În primul rând, merită remarcat faptul că trebuie să pregătiți mai multe cutii imediat înainte de a începe să gătiți. Deci, pentru a pregăti roșiile marinate cu menta și scorțișoară, veți avea nevoie de:

 • Lista ingredientelor pentru o reteta de rosii cu miere si usturoi in interiorroșii;
 • bay de frunze;
 • patru frunze de menta;
 • o scortisoara, suficient pentru o lingurita;
 • aceeași cantitate de acid citric;
 • o pereche de tablete de aspirină;
 • piper aromat;
 • două sute de grame de zahăr;
 • sare, dar este important să țineți cont de faptul că această sare nu conține iod, aveți nevoie de 100 de grame de sare;
 • o pereche de capete de usturoi;
 • apă.

Unii oameni vor găsi că această rețetă include un număr mare de ingrediente. Alți oameni vor crede că nu va fi dificil chiar în procesul de gătit. Și vor avea dreptate. În rețetă, nu este nimic dificil, ca și în gătitul în sine. Principalul lucru este respectați cu strictețe etapele marinarea și conservarea roșiilor.

Procesul de gătit

Descrierea tomatei de decapare pentru iarnă cu usturoi în interiorÎnainte de a începe gătitul în sine, va fi necesar să sterilizați borcanul foarte bine și apoi puneți frunza de lauri acolo. Apoi, va trebui să spălați menta și să o puneți și în borcan.

După aceea, trebuie să faceți usturoi și roșii. Înainte de sărarea de roșii vor avea nevoie foarte bine să se spele și le-a pus pe o farfurie, și apoi să ia în sus usturoiul, care va trebui să fie curățate bine și împărțiți-l în denticles mici, pentru ei ca cel mai bine este să se aloce vasul dorit, care apoi a apărut c acest lucru nu tam-tam.

Apoi va trebui să luați o rosie și un catel de usturoi, apoi ușor să se țină într-o tomată însăși dinte. Este necesar să încercați să faceți acest lucru astfel încât să nu pară deosebit de vizibil. Usturoiul nu trebuie să iasă în evidență.

Dacă nu puteți împinge un cățel de usturoi într-o tomată (acest lucru se întâmplă atunci când roșii are o formă mică), atunci puteți pentru a face o pereche de tăieturi și apoi umpluți cu usturoi. Aceasta nu o va aloca. Apoi puneți roșiile umplute în borcan.

Apă în bancă va trebui să fiarbă. Este nevoie de aproximativ 10 minute pentru fierbere. După aceasta, va trebui să turnați apa fiartă în borcan, unde există o frunză de dafin și o menta. Apoi, trebuie să lăsați această apă să stea timp de aproximativ 10 minute pentru a lăsa roșiile să se înmoaie în acest parfum.

Apa trebuie să obțină aroma în 10 minute, după care trebuie să-i turnați în tava și procesul de gătire va începe. În această murătură adăugați cantitatea potrivită de zahăr și sare. Cantitatea depinde de preferințele gazdei.

Banca va avea nevoie umpleți cu mai multe ingrediente din rețetă: aspirină, piper și acid citric și apoi se toarnă în ea o marinadă fiartă. Pentru a păstra gustul, cel mai bine este să închideți borcanul cât mai curând posibil în primele câteva secunde. Apoi va fi necesar să înfășurați acest borcan cu un prosop și lăsați-l să fie păstrat până în iarna.

Tomatele cu usturoi au un gust foarte bun și plăcut, iar marinata lor are un gust incredibil. Dar nu merită din cauza acestei băuturi, deoarece conține oțet, care în cantități mari este foarte dăunător.

Această rețetă este plăcută de aproape toți oamenii care au gustat vreodată astfel de roșii decapate. Secretul succesului acestei rețete este probabil că are o varietate de gusturi datorită ingredientelor din ea, deci este pregătire excelentă pentru iarnă.

Există un număr mare de rețete pentru gătitul de roșii marinate cu usturoi. Absolut toate familiile au propriile lor preferințe, și va trebui probabil să experimenteze cu rețete pentru a afla ce este că funcționează cel mai bine pentru familia și prietenii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se păstrează jumătățile de roșii pentru iarnă: rețete pentru decapareCum se păstrează jumătățile de roșii pentru iarnă: rețete pentru decapare
Cum sa murat prune pentru iarna, retete bune de gatitCum sa murat prune pentru iarna, retete bune de gatit
Recoltați roșii de cireș pentru iarnă: rețete și sfaturiRecoltați roșii de cireș pentru iarnă: rețete și sfaturi
Rețete pentru decaparea roșiilor verzi într-o găleată și vârfuriRețete pentru decaparea roșiilor verzi într-o găleată și vârfuri
Retete pentru rosii de iarna `ling`Retete pentru rosii de iarna `ling`
Marinated patissons fără sterilizare: ne pregătim pentru iarnăMarinated patissons fără sterilizare: ne pregătim pentru iarnă
Rețete pentru vinete pentru iarnă fără sterilizareRețete pentru vinete pentru iarnă fără sterilizare
Conservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofiConservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofi
Dovleac marinat - aceasta este o reteta pentru gatitDovleac marinat - aceasta este o reteta pentru gatit
Rețete de gătit roșii în armeanRețete de gătit roșii în armean
» » Rețetă pentru roșii sărate marinate pentru iarnă cu usturoi în interior
© 2021 amigdas.com