amigdas.com

Reteta pentru gatit instantaneu fara otet

Sauerraut fără oțetVarza acru este o farfurie de iarnă utilă. Este comună în bucătăriile popoarelor lumii. În varza picant coreeană cu adăugarea de legume se numește kimchi. Germanii și francezii au un vas soupkut - picioare de porc sau cârnați cu varză. În românii sarshat - chifteluri cu varză. Valoroasa este saramura. Se crede că cu ajutorul lui puteți chiar să pierdeți în greutate.

Sauerraut fără oțet

Cu siguranță, fiecare gospodină este sigură că știe cum să o acruze, deci este un fel de mâncare obișnuită. Se pare că acolo să gătești? L-am cumpărat, l-am tăiat, s-au saturat și am stat acolo așteptând să se fermenteze și se va dovedi a fi acru. Dar de multe ori se dovedește că amar, apoi moale, și în plus, cu un "miros specific". Dar există o rețetă fără oțet, care nu va lăsa indiferentă nici o amantă.

Ingredientele

Punctul culminant al acestei rețete este un măr. Acesta va da gustului un gust dulce.

 1. Varza - 10 kg.
 2. Morcovi - 0,5 kg.
 3. Mere - 0,5 kg.
 4. Suc de lămâie.
 5. Sare - 300 gr.

Metoda de preparare

Pentru a pregăti acest fel de mâncare, trebuie să alegeți varza potrivită. Este necesar alb (alb). Când cumpărați, trebuie să vă amintiți că o parte din mărunțire va fi tăiată. Din 5 kg vor rămâne în final felii de 3,5-4 kg. Deșeurile sunt minunate.

Ar trebui tăiată.

Această rețetă include merele, iar când devin sărate, se obține gustul de ananas conservat. Mere verzi Coaja de aur și tăiate în cuburi medii. Pentru a împiedica întunecarea merelor, stropiți cu suc de lămâie.

Roti morcovii.

Toate legumele trebuie frecate cu sare. Acestea ar trebui să fie sărate, deoarece dacă sunteți subnutriți, varza va deveni gălbui și va deveni moale. Numai sare cu sare.

Cum sa faci varza activa fara otetAdăugați mere cu suc de lămâie în legume. Toate ingredientele sunt zdrobite pentru a forma un suc, pus într-un recipient. Foarte strâns. De sus a pus opresiunea și trimite într-un loc cald pentru o zi.

Într-o zi pentru a ajunge. Se formează o mulțime de sucuri, care în 2-3 zile se vor transforma într-un saramură. Cu ajutorul oricărui obiect din lemn (de exemplu, un bolț de rulare), este necesară aerisirea. Nu este recomandat un dispozitiv metalic. Puncture până la ieșirea bulelor de oxigen. Astfel de acțiuni ar trebui să se desfășoare în termen de trei zile.

Puneți în cel mai rece loc, dar nu lăsați salata congela, altfel va deveni moale și alunecos.

Salata este gata după 3 zile.

Reteta clasica

Aceasta este cea mai simplă rețetă pentru prepararea rapidă a unei legume delicioase fără oțet într-un borcan. O rețetă veche când legumele sunt suculente și crocante. Și principalul lucru este că acest fel de mâncare este foarte ușor de pregătit.

Cel mai simplu fel de mâncare

Conform acestei rețete, felul de mâncare este acru, sărat și dulce. După 3 zile vor fi gata de utilizare.

 1. Varza - 2 kg.
 2. Morcovi - 1 buc.
 3. Sare - 45 gr.
 4. Zahăr - 1h. l.

Varza aplatizată pe două laturi este ideală pentru decapare. Nu este nevoie să faceți o rundă cu o croșetă întinsă.

Adaugă morcovi tăiați și sare. Este suficient să adăugați 40-45 g. Adăugați zahăr, va accelera procesul de fermentare. Condimentele nu trebuie adăugate. Toți se amestecă. Legumele ar trebui să fie cruțate (ca un aluat). Atunci când mâinile se umezesc, atunci ar trebui să nu mai masați masa.

Crema de varza crocanta fara otetPentru a stivă, foarte bine (două kg sunt plasate într-un borcan de trei litri). Pachetul de celofan a fost trimis la bancă. Într-o pungă de turnat apă, cravată. Va servi drept opresiune.

Atunci când cumpărați varză, este posibil să nu fie suculentă, atunci trebuie să faceți bine cu sare, berbec, pus sub opresiune. Într-o zi ar trebui să apară suc, în cazul în care acest lucru nu sa întâmplat, trebuie să turnați jumătate de pahar de apă pe partea de sus, fără a scoate plăcile. Apa este adăugată numai dacă nu se formează suc (rareori, dar acest lucru se poate întâmpla). Renunță la 3 zile. Căldura insuficientă din apartament nu va permite ca varza să fie sărată. Temperatura trebuie să fie mai mare de +20.

De două ori pe zi, zilnic, trebuie să înlăturați opresiunea și să faceți o gaură în varză (în partea de jos) cu o spatulă din lemn. În caz contrar, va fi amărăciune.

Sauerkraut fără oțet pe această rețetă este foarte bine păstrată la o temperatură de 0 - +5.

Secretele de sărare

Există mai multe stăpânuri de secrete care vă vor ajuta să faceți totul bine, iar felul de mâncare va deveni gustos și suculent. Dacă urmați aceste sfaturi, varza într-o bancă de fast-food fără oțet va deveni una dintre cele mai reușite feluri de mâncare de pe masă. Deci, gospodinele recomanda:

 • Carne de vită delicioasă fără oțetSoiurile timpurii și târzii de varză nu vor funcționa. Ele sunt vândute din mai până în august. Aceste soiuri cu aluat vor fi foarte moi și similare cu terci de cereale. Este necesar să le luăm pe acestea din urmă. Se maturează mult și acumulează mult zahăr natural. Și cu sourdough, zahărul se dezvoltă în bacterii lactice-acid, din cauza acestui zahăr încep să rătăcească. În plus, soiurile târzii sunt mult mai greu. Deci va fi crocant.
 • Frunzele capului trebuie să fie întregi, elastice, fără nici un prejudiciu. Blana este albă, netedă, fără crăpături, nu uscată. Când fermentarea de legume congelate (înghețarea la o temperatură de minus una până la minus trei), există un gust neplăcut, legumele se înmoaie rapid și apare un miros urât. Puteți auzi abdomene când faceți clic pe cap, dacă nu este înghețat. Va fi un sunet plictisitor când atingeți. Dacă sunetul este sonor, înseamnă că capul este gol și nu este potrivit pentru aluat.
 • Cuțitul, care va fi mărunțit de varză, ar trebui să fie ascuțit cu o lamă largă de 4-5 cm și o lungime de cel puțin 15 cm.
 • Pentru decapare, grosimea ideală a pieselor ar trebui să fie de 5 mm, astfel încât varza să fie suculentă. Dacă tăiați prea subțire, piesele se vor mișca foarte repede. Devine acru și moale. Dacă tăiați gros, apoi prost prokassyatsya, va fi ferm.
 • Cascaval topit fără oțetDupă fermentație este necesar să se pună 25 kg de sare pe o piatră de piatră obișnuită, astfel încât salata să fie crocantă. Iodizată nu se potrivește. Va face varza moale si libera. Dacă luați o mulțime de sare, nu va rătăciți, dar dacă puneți puțin, va fi acid.
 • Când este fermentat în aluminiu sau în recipiente galvanizate, are loc oxidarea, nu se potrivește.
 • Înainte de decapare, trebuie să zdrobiți varza cu o pastă de cartofi, astfel încât felul de mâncare să fie suculent. Se alocă atât de mult suc, iar procesul de fermentare va merge mai repede.
 • Pentru un starter rapid, puneți legumele sub presă. Sucul se remarcă mai bine sub greutate și este necesar pentru fermentare. Fără presa, sucul nu va fi de ajuns, iar fermentația se va opri, ciuperca va începe și leguma va strica. Presa ar trebui să fie de 10% din masa de varză.

Sauerkraut timp de 3 zile

În toamnă, este timpul să recoltăm. Și dacă există această legumă în casă, atunci trebuie neapărat să fie fermentată, astfel încât în ​​timpul iernii să înregistreze și să reamintească zilele calde.

Produse pentru sourdough

Odată ce ați încerca varză pe această rețetă, nu veți dori niciodată să încercați alta. Și toate gospodăriile vor cere suplimente.

 1. Reteta pentru varza fara otetVarza - 2 varza (3,5 kg).
 2. Morcovi - 1 buc.
 3. Mazăre piper negru - 3-4 buc.
 4. Parafină cu semințe.
 5. Frunza de bara - 1-2 buc.
 6. Sare.
 7. Hrană de hrean.
 8. Coada de frunze.

Modalități de pregătire

 • Ambasador uscat. Legumele sunt frecate cu sare. Deci, se pare că nu acru, ci sărat, ca peștele uscat.
 • Ambasador umed. Legumele tocate sunt turnate cu apă rece, cu sare, ca și castraveții. Un astfel de ambasador este adesea folosit atunci când capetele întregi de varză sunt scroungate.
 • Hot ambasador. Kochan toarnă apă fierbinte cu sare, se dovedește a gusta ca murat.

Trebuie să tăiați varza.

Există modalități de tăiere: de la tine și de la tine însuți.

Morcovii se freacă cu o răzătoare grosieră. Morcovii calzi își dau culoarea gălbuie și dulceața. Soiurile de varză târzii sunt amare. Acest lucru se datorează faptului că în timpul maturării nu era suficientă umiditate. Din cauza morcovului, această amărăciune dispare. Zece părți de varză - 1 parte morcovi. Dacă adăugați mai mulți morcovi, varza va fi prea dulce și se va transforma în galben-galben, iar dacă va fi mai puțin, gustul dulce nu va fi simțit.

Conectați legumele împreună. Pentru a fi convenabil pentru a interfera cu sarea lor, trebuie să ia o farfurie largă. Lupta ușor ca aluatul.

O modalitate rapidă de a găti orezul fără oțetUmpleți recipientul în care va avea loc sărarea. În partea de jos a frunzei de varză. Împiedică intrarea bacteriilor dăunătoare. În partea de jos a recipientului trimiteți toate condimentele: dovleac, ardei, frunze de coacăz, umbrelă de mărar și frunze de hrean (varză de 3 kg - 30 g. Frunze de hrean).

În timpul fermentației, dioxidul de carbon este eliberat, crește și atrage toate gusturile și aromele condimentelor. Impregnată complet cu diferite arome. Și dacă puneți mirodenii în mijloc, varza care este dedesubt nu va deveni saturată cu mirodenii. Usturoiul sau ghimbirul proaspăt va conferi acestui vas o claritate. Un miros neplacut va da ceapa, aici nu ar trebui pus. Anasonul, chimenul, coriandrul - vor adăuga o anumită coajă la vas.

Pentru a alimenta un borcan cu un volum de 1 litru, trebuie să luați un cap de 1,2 kg, 200 de grame de cub (aruncați-l) și 1 kg rămân. Cunoscând această relație, puteți calcula atât sarea cât și recipientul.

Așezați și zdrobiți cartofii. Și până la capătul loviturii. Sus cu suc. Tara ar trebui sa fie pusa intr-un castron, astfel incat sa nu fie mult sa curga sucul.

Puneți sub presă. Lăsați într-un loc cald (în apropierea bateriei sau a aragazului) timp de 2 zile. În acest timp, se va aloca spumă, care trebuie îndepărtată. Dacă este lăsată, vasul va fi amar.

Un obiect din lemn pentru a produce gaze. Odată ce spuma nu mai curge - vasul este gata. După 2 zile, puteți pune în frigider.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pregătirea la domiciliu: cum să sare varză într-o găleată pentru iarnăPregătirea la domiciliu: cum să sare varză într-o găleată pentru iarnă
Varza cu oțet de cidru de mere: rețete populare și sfaturi utileVarza cu oțet de cidru de mere: rețete populare și sfaturi utile
Opțiuni de gătit marinată varză cu sfeclă roșieOpțiuni de gătit marinată varză cu sfeclă roșie
Sauerkraut în saramură: patru de neînlocuit pentru rețeta de iarnăSauerkraut în saramură: patru de neînlocuit pentru rețeta de iarnă
Rețete pentru varză de gătit în saramură fierbinteRețete pentru varză de gătit în saramură fierbinte
Rețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnăRețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnă
Retete pentru prepararea de varza crocantaRetete pentru prepararea de varza crocanta
Cele mai bune rețete de varză sărată pentru iarnă cu ciuperciCele mai bune rețete de varză sărată pentru iarnă cu ciuperci
Rețete de varză de varză în borcane de 3 litriRețete de varză de varză în borcane de 3 litri
Retete pentru pregatirea rapida a varza macinata cu sfeclaRetete pentru pregatirea rapida a varza macinata cu sfecla
» » Reteta pentru gatit instantaneu fara otet
© 2021 amigdas.com