amigdas.com

Mâncăruri la domiciliu: roșii verzi verzui

Tomate roșii cu hrean pentru iarnăPrintre legumele folosite pentru sărare, bucătarii preferă adesea o roșii cu gură-adăpare. Deliciosul roșii acri verzi sunt considerați o alternativă la vitamine pentru culturile proaspete. Există multe rețete pentru pregătirea unei gustări excelente, fiecare dintre opțiunile de gătit legume în felul său propriu este interesant.

Câteva reguli de surprindere de calitate

Verde rosii conservatePentru muraturi, ai nevoie pentru a alege roșiile potrivite. dimensiunea tomate verzi ar trebui să fie cultivate soiuri, este mai bine dacă legumele încep deja să se întoarcă alb sau devin gălbui, atunci cantitatea de solanina - o substanță otrăvitoare - în culturile vor fi mai puțin. Legumele prea mici sunt mai puțin potrivite pentru sourdough.

Rosiile sunt bogate de culoare verde, potrivite pentru consumul uman nu mai devreme de 30 de zile de ferment, atunci când nivelul de solanina în legume vor fi reduse la minim în condiții de siguranță în procesul de fermentație va fi.

Trei zile mai târziu, verde, cu gustare rapidă (cu fotografie) sunt gata.Alegeți roșiile în mod necesar întregi, fără putregai, dents mari. Numai în acest caz murăturile se vor dovedi delicioase, ele vor fi perfect conservate. Înainte de a umple un recipient, legumele se spală bine, în fiecare roșie se fac mai multe găuri cu o furculiță sau scobitoare.

Înainte de fermentarea roșiilor verzi, colectarea containerelor. Un recipient din metal sau sticlă tratată cu detergenți, vase emailate sau găleți recomanda opărire cu apă clocotită, băncile - bine sterilizate.

Marionete lobuli roșii verziÎn mod tradițional, murăturile au fost recoltate în butoaie de stejar, dar în același timp, o gustare condimentată cu recipiente moderne nu este produsă nici mai rău. Butoaiele din lemn sunt mai întâi înmuiate în apă timp de câteva ore, pereții unor astfel de recipiente se umflă din umiditate, iar toate fisurile vor fi strânse. Apoi, tratați butoaiele cu o soluție, diluând 100 g de sodă caustică în aproximativ 30 de litri de apă.

Indiferent de rețetă, partea inferioară a fiecărui recipient este acoperită cu condimente și ierburi în cantitate de 1/3 din cantitatea necesară. Cu o ambalare strat-cu-strat de jumătate de roșii, adăugați oa doua treime de condimente și ierburi necesare. Tomatele trebuie turnate cu o soluție salină răcită sau fierbinte, care este preparată prin dizolvarea a aproximativ 70 g de sare non-iodată într-un litru de apă. Legumele sunt necesare scufundați complet în lichid.

Tomatele înainte de decapare trebuie sortate în funcție de gradul de maturitate al acestora. Greens a recomandat să se introducă 50 g pentru fiecare kilogram selectat de legume. De obicei, frunze de hrean, coacăz (negru), nuc, cireș, stejar, puțină țelină și semințe de mărar. Este recomandat să puneți ierburi picante, de exemplu: o cantitate mică de marjoram, tarhon parfumat, mentă sau busuioc. Roșiile roșii pot fi obținute prin adăugarea de păstăi de ardei grași. Totul depinde de preferințele gustului.

Se toarnă roșiile într-un mod fierbinte

Această rețetă se potrivește pentru prăjirea roșiilor verzi "în grabă" în găleata de zece litri smalțită. Sunt necesare următoarele ingrediente:

 • roșii întregi verzi - aproximativ 6 kg;
 • pachete mici de sertare de telina - 2 buc;
 • mărar umbrele - 2 bucăți;
 • usturoi - 2 capete mari;
 • zahăr - pentru fiecare litru de soluție salină 1 lingură. lingură;
 • sare de masă - pe litru de turnare 2 linguri. lingură.

Roșii verzi pentru iarnă: reguli de sărareFiecare tomată este înțepată cu o scobitoare, tăiată cu atenție o parte din peduncul cu o cantitate mică de pastă. Butașii fac mici astfel încât legumele să își păstreze forma după turnare.

Țelina este curățată prin tăierea foii de sus. Pregătiți soluția salină în 6 litri de apă, adăugând cantitatea necesară de zahăr cu sare. Traseele de țelină. Curățați capetele de usturoi.

Solul este fiert la foc mic. Luați găleată de smalț, completați roșiile, turnând straturi cu verde și cuișoare de usturoi. Se toarnă saramură fierbinte. Este important să ne amintim că recipientele din plastic nu sunt potrivite pentru a arde roșiile în acest fel.

Pune o mică presiune pe găleată. Când muratura devine proaspătă, recipientele sunt scoase într-un loc răcoros.

Răceală rapidă la rece

Roșii verzi cu ardei iuteRoșiile verzi după o sărare vor fi gata aproximativ în 2-3 săptămâni. Pentru biletele alegeți roșii de mărime medie - cremă. Pentru a accelera procesul, fiecare roșii este perforată de mai multe ori cu ajutorul unui bob de lemn. Se face o incizie superficială la punctul de atașare a pedunculului. Produse necesare:

 • roșii verzi - aproximativ 6 - 8 kg;
 • apă fiartă (răcită) - 10 litri;
 • frunze de fructe (coacăze și coacăze negre);
 • un pahar mare de zahăr la 10 litri de apă;
 • usturoi - 2 capete;
 • frunze și rădăcini de hrean;
 • sare - 400 g pe 10 litri de apă.

În partea de jos a galetii se afla o treime din condimentele cu frunze. Rădăcinile cu usturoi sunt curățate. Umpleți recipientul cu roșii, alternând două sau trei straturi de legume cu condimente și frunze. Pregătiți o soluție salină rece, dizolvând în zece litri de apă un pahar de zahăr și două cești de sare de masă. Turnați roșiile, puneți încărcătura. Țineți aluatul la temperatura camerei. Produsul finit este depozitat la rece.

Rețetă fără săruri

De asemenea, este posibil să preparați roșii decolorate folosind sărare uscată. Veți avea nevoie de aceste produse:

 • roșii verzi - 2 kg;
 • mărar umbrele - 2 buc .;
 • frunze de varza - 2-3 buc.;
 • zahăr - 2 lingurițe.
 • cireșe și frunze de hrean - 2 buc;
 • sare - 2 linguri mari.

Tomatele Tomatele străpunse cu scobitori în acele locuri unde există un peduncul. Varza de frunze îngheață aproximativ 5 minute pentru a le face mai moi. Tomatele email găleată stabilite, amestecând cu condimente, frunze, fiecare 2 kg de legume turnat zahăr, sare de masă. Deasupra, produsele sunt acoperite cu frunze de varza. Ei au pus presiune. Tomatele 24 de ore ar trebui să pună suc, dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci acesta trebuie adăugat la saramură (1 I de apă, se dizolvă 60 g de sare). Roșiile fierte sunt depozitate într-un loc răcoros.

Legume umplute cu ierburi

Roșii verzi roșii cu usturoi pentru iarnăRoșiile verzi pot fi umplute cu gust și apoi fermentate. Adăugați ca o verdeață de umplutură, usturoi, morcovi suculenți. Pentru claritatea gustului folosiți adesea piper fierbinte. Ingredientele pentru umplere sunt recomandate pentru a fi macinate cu un blender. Prăjiturile roșii pot fi obținute dacă nu curățați legumele din semințe. Pe găleata de murături veți avea nevoie de următoarele produse:

 • roșii verzi - aproximativ 4 kg;
 • suculente morcovi - 600 g;
 • piper dulce - suficient 1,2 kg;
 • usturoi - 300 g;
 • ardei iute - ardei preferat;
 • ciorchini de pătrunjel și mărar - 2 bucăți;
 • apă - aproximativ 3 litri;
 • sare - 7 linguri mari.

Pregătiți roșiile verzi. Cozile să se rupă, roșiile să se speleToate ingredientele necesare, cu excepția roșiilor, a pătrunjelului și a mărarului, sunt măcinate într-un mixer. Verzile sunt tocate fin. Pregătiți un amestec umplute. Roșiile se taie perfect în jumătate sau în cruce, umplute cu legume tocate. Răspândiți roșiile într-o găleată mare, turnați soluție salină rece (în 3 litri de apă, dizolvați 7 linguri mari de sare). Sub jug, păstrați-l în căldură timp de aproximativ o săptămână, apoi recoltați legumele de varză în frig. Roșiile vor fi perfect conservate până în primăvară, mai ales atunci când se utilizează ardei iute cu rădăcini de hrean, așezate în partea superioară a legumelor.

Opțiunea de muraturi în bănci

Delicios roșii se obțin în conformitate cu gustul conform acestei rețete. Veți avea nevoie de ingrediente:

 • tomate verde mijlocii - 1 kg;
 • inele de piper fierbinte - 3 buc.;
 • sare - 1 lingură mare;
 • orez usturoi - 2 dinți mari;
 • zahăr granulat - 60 g;
 • crengi mici de patrunjel - 5 buc;
 • frunza de dafin - suficient va fi 1 bucată;
 • Ardei bulgari - 1 buc.;
 • mazăre de piper negru - 6 buc;
 • apă - aproximativ 0,5 l;
 • otet (cu o consistență de 9%) - 1 lingură mare.

Rețetă pentru roșii verzi verde cu usturoiLegumele sunt culese, spalate. Băncile sunt umplute cu apă clocotită, uscate, piper, patrunjel, frunze de laur sunt așezate pe fund. Strângeți bine tomatele sortate. Ardeiul dulce este curățat de semințe, tăiat în benzi medii. Când recipientul este pe jumătate plin cu roșii, adăugați puțină patrunjel. Golurile sunt umplute cu benzi de piper. Usturoiul curățat este așezat pe cutii. Adăugați inele de piper amar. Umpleți complet recipientele cu roșii.

Pregătiți umplerea. Se fierbe 0,5 litri de apa, se dizolva sarea, zaharul, otetul, se lasa amestecul sa fiarba. Marinada răcită este turnată în cutii de carton, acoperite cu caprine caprinoase. Răsuciți recipientele și verificați dacă lichidul scade. Dacă este disponibil, o placă / castron trebuie plasată sub borcan, unde apa se va scurge în timpul fermentației.

Într-o cameră, recipientele de sticlă sunt lăsate timp de 24 de ore, apoi scoase într-un loc răcoros. Întregul produs va fi gata în 30 de zile. Aceste roșii sunt păstrate toată iarna, sunt clare și aromate.

Legumele Kvasinski, în special roșiile verzi, sunt considerate o adevărată gustare cu vitamine, iar varietatea de rețete este o modalitate excelentă de a face murături delicioase.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să luați gustoase roșii verzi: pas-cu-pas rețeteCum să luați gustoase roșii verzi: pas-cu-pas rețete
Rețete pentru decaparea roșiilor verzi într-o găleată și vârfuriRețete pentru decaparea roșiilor verzi într-o găleată și vârfuri
Rețete de roșii ușor sărate: gătit rapid într-o cratițăRețete de roșii ușor sărate: gătit rapid într-o cratiță
Fasole în tomate pentru iarnă: rețete de cereale cu sosFasole în tomate pentru iarnă: rețete de cereale cu sos
Rețete pentru roșii verzi verdeRețete pentru roșii verzi verde
Rețetele unei răsuciri de roșii verzi într-o tigaie pentru iarnăRețetele unei răsuciri de roșii verzi într-o tigaie pentru iarnă
Rețete de gătit roșii în armeanRețete de gătit roșii în armean
Felii de vinete feliate și întregi în cuptorFelii de vinete feliate și întregi în cuptor
Roșiile în limba coreeană - cele mai delicioase rețete și pregătirile pentru iarnăRoșiile în limba coreeană - cele mai delicioase rețete și pregătirile pentru iarnă
Cum se păstrează roșiile: metodele de depozitare a roșiilor la domiciliuCum se păstrează roșiile: metodele de depozitare a roșiilor la domiciliu
» » Mâncăruri la domiciliu: roșii verzi verzui
© 2021 amigdas.com