amigdas.com

Cum să murăm caviarul de pike la domiciliu: rețete simple

Cum să pregătiți o sămânță de somon pentru sărareCaviarul de pui este un produs alimentar datorită conținutului său scăzut de grăsimi, în timp ce gustul și caracteristicile sale nutriționale nu sunt inferioare celor mai populare, negru și roșu. Anterior, în fiecare casă știa cum să murat ouăle de șobolani, iar în unele familii aveau propriile rețete personale. A servit la masa numai în sărbători, deoarece a fost considerată o delicatesă. Pentru o sărare suficientă, era necesar să prindă mai mult de un stiuc.

Prepararea produsului

Mulți pescari în timpul pescuitului captează o cantitate mare de ouă de știucă și cum să gătească acasă, trebuie doar să știe. Este la fel de important să aveți o idee despre metodele corecte de preparare pentru sărare.

Direct în ouă de pește conținute într-o pungă (yastiks), din care trebuie îndepărtați cu grijă, de compensare a filmului și fără a deteriora oul. Aceasta este cea mai consumatoare de timp activitate din întreaga bucătărie. Aspectul produsului produs va depinde de sezon, în care peștele capturat: în cazul în care ouăle imature, șansele sunt că ouăle de spargere cu extragerea pungii, este foarte mare.

De asemenea, depinde mult de modul de extragere și de precizie în procesul de confiscare. Există mai multe opțiuni, cum se face mai ușor și mai rapid:

 1. Metode de sărare a caviaruluiCea mai faimoasă și mai simplă cale este cu o furculiță. Poate fi folosit pentru pescuit, sărare în condiții marcante. Pentru aceasta, este necesar să puneți ouă într-un castron și turnați-o cu multă apă. Puteți începe să amestecați încet cu o furculiță. Filmul și venele vor fi răniți pe dinți. În acest caz, suprafața va apărea ouă stricate și alte resturi, care trebuie îndepărtate cu o lingură. Apa trebuie schimbată periodic până când devine transparentă.
 2. Prin același principiu, puteți folosi mixerul la viteză mică.
 3. Pentru o altă metodă, aveți nevoie de o sită mare sau o răzătoare, prin care trebuie să ștergeți yastiki-ul.
 4. Mulți folosesc o mașină de măcinat cu carne, iar cuțitele nu trebuie să fie prea ascuțite pentru a tăia filmul, și nu foarte greoaie, pentru că nu ar trebui să fie înfășurate pe ele.

După procedurile efectuate, trebuie să scăpați de umiditatea excesivă, pentru aceasta trebuie să puneți caviarul într-o sită sau tifon și apoi lăsați apa să se scurgă.

Este important să verificați cu atenție produsul rezultat pe resturile de piese de film, vene și alte resturi.

Scule necesare

Cum să cureți un caviar de știulețiÎnainte de a săturați caviarul de pui la domiciliu, trebuie să pregătiți tot ce aveți nevoie. Pentru o procedură mai convenabilă de tratare și sărare, aveți nevoie de o cratiță de cel puțin 3 litri, de un castron sau de castron adânc, de un filtru sau de sârmă și de o furculiță pentru a curăța ciocanul.

Atunci când se utilizează un șanț cu o plasă mare, poate fi necesară tifon sau orice altă cârpă curată, astfel încât ouăle să nu se defecteze.

De asemenea, trebuie să stocați o mulțime de apă curată.

Rețete de caviar de șobolani

Atunci când prindem un număr mare de pești cu yastyks, nu mai este altceva de făcut decât să gătești cu ouăle, pentru că este păcat să arunci delicatetea și alte feluri de mâncare de caviar sunt destul de greu de realizat.

Există multe rețete pentru decaparea caviarului de la stiuca, dar ingredientele sunt întotdeauna aceleași:

 • sare;
 • caviar;
 • legume sau ulei de măsline.

Diferența de preparare este tratamentul inițial și cantitatea de sare utilizată.

Datorită gustului și aromei sale naturale, adăugarea de condimente este opțională și este utilizată la discreția sa.

Decapare slabă

Metode de decapare a caviarului de șobolaniDupă ce filmul este separat, ouăle sunt așezate într-un recipient adânc și se toarnă apă fierbinte, amestecând cu atenție. Apa caldă sterilizează produsul, După 15-20 de minute se poate scurge și se toarnă apă la temperatura camerei.

Următoarea etapă este spălarea în apă curentă. Puteți clăti într-o cratiță, schimbând periodic apa (de 3-5 ori), și puteți turna totul într-o sită și clătiți-o, timp de 2-3 minute, în timp ce amestecați.

După scurgerea apei, delicatețea viitoare se transferă într-un vas pregătit pentru sărare.

Pentru metoda ușor sărată se utilizează 1 lingură de sare pe 500 gr. caviar.

După ce a adormit, masa rezultată este bine amestecată. În acest caz, pe suprafață poate apărea spumă, care trebuie curățată periodic. Imediat ce granulele de sare se dizolvă, puteți pune în frigider timp de 6 ore. După aceasta delicatețea va fi gata pentru consum.

Cu ulei vegetal

Pentru acest fel de mâncare la 500 gr. din produsul original, luați 2 linguri de sare. Puteți utiliza atât sare cristalină fină cât și grosieră.

Caviarul, eliberat din sac, se pune într-un castron și se amestecă cu sare. Amestecul rezultat trebuie măcinat la o consistență de piure, în același timp spuma va fi alocată, care trebuie curățată cu atenție. După turnarea uleiului vegetal astfel încât să acopere întreaga suprafață a vasului.

Când gătiți cu rețetele descrise, ouăle sunt deteriorate în timpul amestecării și măcinării. Dar de multe ori vreau ca tratamentul pe masă să arate atractiv pentru oaspeți, ouăle pentru ouă. Pentru a obține un astfel de rezultat, există o rețetă specială.

Utilizarea soluției saline

Ca și în rețetele anterioare, caviarul trebuie extras din yastik și pus în vase profunde. Pentru curățare, trebuie clătită cu apă caldă și rece. Este cel mai convenabil pentru aceasta să utilizați o sită.

Pentru a pregăti saramură, vor fi necesare 3-4 linguri de sare pe 1 litru de apă.

Caviarul se toarnă cu soluția preparată și se lasă timp de 30 de minute, astfel încât amestecul să fie impregnat.

De îndată ce trece timpul potrivit, se toarnă totul în sită, după ce excesul de lichid se scurge, puteți mânca.

În produsul finit, puteți adăuga ulei vegetal înainte de servire.

Curățarea fierbinte

Cum să mănânci caviarul acasăÎn acest caz gătitul va avea loc în apă clocotită, sărată anterior. Cantitatea de apă depinde de cantitatea de caviar disponibilă. Sarea se adaugă la calcularea a 400 gr. pe litru de apă.

Soluția trebuie fierbată și puteți să așezați produsul, trebuie să amestecați cu atenție piesa de prelucrat, astfel încât să nu se formeze bucăți și să se îndepărteze imediat de pe placă.

Se adaugă ulei vegetal sau de măsline înainte de servire.

Încă o rețetă pentru gătitul fierbinte folosește condimente:

 • bay de frunze;
 • piper negru piper 5 buc;
 • cuișoare 1 buc.;
 • piper dulce;
 • zahăr 25-30 gr.

Aceste ingrediente se bazează pe 3 litri de apă.

După fierberea în apă, adăugați sare (3 linguri) și condimente pregătite. Lăsați să fierbe puțin, astfel încât decoctul să fie impregnat cu condimente. După 10-15 minute, scoateți tava din sobă și acoperiți cu caviar. Trebuie amestecat în bulion timp de 20 de minute. Apoi acoperiți totul cu un capac și lăsați timp de 15 minute. La sfârșitul timpului, conținutul poate fi filtrat printr-o sită sau tifon, așteptați până când excesul de apă se scurge. În plus, este posibil să se stabilească pe bănci sau dintr-o dată să se supună unui tabel.

Cu unt

Cum sa sare un caviar de stiucaCel mai adesea, ouăle de șuncă sunt folosite pentru a face sandvișuri sau tartule de umplere. În magazine există deja un produs pregătit, dar puțini știu să salveze stiuca acasă pentru a obține același rezultat. În acest caz, cel mai bine este să-l amestecați cu unt.

Pentru aceasta puteti folosi orice reteta preferata. Sărurile vor trebui utilizate mai mult de 1,5 ori decât în ​​cazul producției standard. După aceea, pregătiți uleiul.

Pentru a face acest lucru, trebuie să fie topit, de preferință într-o baie de apă, astfel încât să nu ardă. Apoi amestecați caviarul cu unt și puneți-l în frigider timp de 15-20 minute. După ce totul sa întărit, puteți încerca o delicatesă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât de gustos să gătești stiuca în cuptor: rețete populareCât de gustos să gătești stiuca în cuptor: rețete populare
Peste umplute: cum să eliminați în mod corespunzător pielea de peștePeste umplute: cum să eliminați în mod corespunzător pielea de pește
Roz sau somon de somon roz: ce este mai bine și cum să alegeți un produs de calitateRoz sau somon de somon roz: ce este mai bine și cum să alegeți un produs de calitate
Cum la domiciliu salata delicioasa ketuCum la domiciliu salata delicioasa ketu
Cum să săruri păstrăv acasă: rețete și sfaturiCum să săruri păstrăv acasă: rețete și sfaturi
Cum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturileCum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturile
Rețete de sărare în saramurăRețete de sărare în saramură
Calendar de sărare și săpun de varzăCalendar de sărare și săpun de varză
Rețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnăRețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnă
Cum să sare ouă de somon la domiciliuCum să sare ouă de somon la domiciliu
» » Cum să murăm caviarul de pike la domiciliu: rețete simple
© 2021 amigdas.com