amigdas.com

Reteta de varza verde in germana

Proprietăți utile de tocană de varzăÎn vremurile vechi acest produs a fost iubit și respectat. Se credea cine îl folosește, nu este atât de susceptibil la boli și la o lipsă de vitamine. Varza are un gust excelent, conține o mulțime de vitamine, săruri minerale și alți nutrienți.

Proprietăți utile

Făcând varză tocată în germanăRandamente excelente iar capacitatea de stocare pe termen lung, atât în ​​natură, cât și în carieră, a cauzat o mare cerere pentru cultivarea sa în diferite părți ale lumii în care sunt condiții climatice adecvate.

În Rusia, varza are un rol important în consum împreună cu cartofii. Principalele substanțe nutritive din acesta sunt carbohidrații și proteinele. Conține până la opt la sută zahăr, pectină, amidon și fibre.

Acest produs conține multe proteine. Dacă comparăți compoziția chimică, atunci această proteină nu este diferită de ouă de pui. De asemenea, conține acid tartronic, care inhibă procesul de conversie a carbohidraților în grăsimi, ceea ce reduce riscul de obezitate. Din acest motiv, femeile care urmăresc greutatea lor, nu doare și nu adaugă kilograme în plus.

Adevărat, efectul tratamentului termic contribuie la scindarea acidului. Și înainte de a include varza în dieta ta, toată lumea ar trebui să știe că:

 1. Reteta pentru varza in germanaÎn acest produs, vitamina C predomină, nu se supune la distrugere și în timpul depozitării și își păstrează toate proprietățile cele mai utile într-o formă întărită. Medicii spun că pentru a umple pe deplin organismul cu vitamina C, este suficient să consumați 200 de grame de varză în fiecare zi.
 2. În majoritatea produselor din plante, vitamina C, când este încălzită și depozitată, este distrusă, oxigenul suferă oxidare. Și în varză, totul se întâmplă în mod diferit: sub o ușoară expunere termică, nivelul vitaminei C crește. Acest lucru se datorează as-cobigen în el, care sub influența temperaturii ridicate contribuie la procesul de formare a vitaminei C.
 3. Sauerkraut în germanăDe asemenea, în acest produs există, de asemenea, vitamina R. În plus, sunt prezente caroten și vitamine de clasa B, E și K. Vitamina U cu proprietățile sale unice este capabilă să vindece ulcerul gastric și protejează împotriva daunelor cauzate de radiații. Apariția sa se datorează expunerii la lumina soarelui la temperaturi moderate.
 4. Această legume are o compoziție minerală bogată: potasiu, sulf, calciu, fosfor, magneziu, fier, cupru, zinc. Potasiul ajută la eliminarea lichidului din organism și afectează pozitiv sistemul cardiovascular. Calciul promovează formarea țesutului osos, iar fierul normalizează compoziția sângelui.

Varza, in forma de lavanda, are o alta proprietate folositoare - in aceasta forma, fibra sa este rapid desfacuta, iar procesul de digestie este mult mai rapid. O mare prezență a acizilor organici, activează secreția de suc gastric și bilă.

Făcând varză tocată în germană

Varza se fierbe în GermaniaÎn Germania, principalele feluri de mâncare sunt servite varza fiartă în germană. Și o masă festivă acoperită este imposibilă fără acest vas și carne de porc. Procesul de pregătire a unei capodopere culinare este destul de simplu, deci și începătorii pot face față acestei sarcini.

Acvacul verde fiert în germană (reteta este prezentata mai jos) va multumesc familiei si prietenilor. Are un gust acru, astfel încât acest fel de mâncare nu este rău în armonie cu berea, cotletul de porc, coaste, cârnați și cârnați. Practic, este gătit cu produse din carne.

Pentru pregătirea sa, o condiție prealabilă este respectarea exactă a tuturor regulilor. Și, în mod necesar, prezența produselor din carne pentru cea mai bună combinație și gust. Acest fel de mâncare este preferabil să se servească cu cârnați, cârnați, carne de porc sau cu carne de pui.

ingrediente:

 • varză acrăSauerkraut fără morcovi - 500 g.
 • Ceapa - 1 cap.
 • Apple -1 buc.
 • Salo, mai bine afumat - 50 g.
 • Fructe de ienupăr - 3 bucăți.
 • Apă - 400 g.
 • Cumin și piper.

Bucătăria germanăAr trebui să fie cât mai mică posibil tocata varza: cu cât este mai mică, cu atât va fi mai aromă. Ceapa este tăiată în jumătăți de inele, iar grăsimea este zdrobită în pătrate. Salo este suprapus pe o tigaie încălzită, apoi se adaugă ceapa. Toate acestea sunt prajite până la maro auriu.

În prăjitură bacon si ceapa pe care o punem cu varza, adaugand sare si mirodenii. Toate acestea se amestecă și se toarnă cu apă. Pregătirea produselor până la o umbra maronie pe varză. Și în ultima etapă, am tăiat un măr și l-am adăugat la vasul de pregătire gata preparat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce produse conțin colagenCe produse conțin colagen
Este proteina dăunătoare pentru sănătatea și potența bărbaților?Este proteina dăunătoare pentru sănătatea și potența bărbaților?
Prepararea rapidă a varzei marinate cu usturoiPrepararea rapidă a varzei marinate cu usturoi
Quail content la domiciliu: ce să se hrănească?Quail content la domiciliu: ce să se hrănească?
Sauerkraut în saramură: patru de neînlocuit pentru rețeta de iarnăSauerkraut în saramură: patru de neînlocuit pentru rețeta de iarnă
Sortiment de bebeluș pentru copii "baby"Sortiment de bebeluș pentru copii "baby"
Rețeta pentru varză de gătit cu sfecla în coreeanăRețeta pentru varză de gătit cu sfecla în coreeană
Retete pentru prepararea varza rosieRetete pentru prepararea varza rosie
Salata de varza pentru iarna in cutiiSalata de varza pentru iarna in cutii
O reteta clasica pentru kimchi din varza Pekinese in coreeanaO reteta clasica pentru kimchi din varza Pekinese in coreeana
» » Reteta de varza verde in germana
© 2021 amigdas.com