amigdas.com

Delicios castraveți pentru iarnă în coreeană. Rețete principale

Castraveți pentru iarnă în limba coreeanăMurăturile coreene au principala lor trăsătură distinctivă - întotdeauna se dovedesc proaspete și aromate. Și adăugarea de condimente speciale și oțet coreeană vă permite să păstrați goluri de iarnă pentru o lungă perioadă de timp - cu siguranță nu se va deteriora. Prin urmare, ele fac cu îndrăzneală nu numai pentru sărbători, ci și pentru șase luni înainte. O atenție deosebită a fost acordată castraveților pentru iarnă în coreeană, care ajuta la digerarea alimentelor grase.

Caracteristici ale bucătăriei coreene

Una dintre cele mai ușoare căi de a se asocia cu obiceiurile unui alt popor este prin bucătăria sa națională. Nici măcar nu știți numele conducătorilor statului, dar se știe care fel de mâncare este deosebit de respectată de populație.

Acest lucru vă permite să înțelegeți mai bine oamenii din această țară și să vă alăturați rapid culturii și tradițiilor.

Bucătăria coreeană este cea mai utilă și mai echilibrată, datorită utilizării diferitelor verdeață, condimente speciale și legume proaspete. În același timp, se disting câteva caracteristici principale:

 1. Castraveți în coreeană pentru rețeta de iarnăGravitatea vaselor. Este cauzată de utilizarea unui număr mare de condimente diferite. Acesta este susan, chili, ceapă, usturoi, boia de ardei, coriandru și alte condimente incluse în setul clasic de ingrediente necesare. Ele sunt umplute cu mâncăruri și legume din carne și, de asemenea, se adaugă mereu la murăturile de iarnă. Este adesea practicat să se amestece diferite condimente și condimente noi pentru a obține un gust deosebit și aromă deosebită. Acest lucru distinge în mod semnificativ bucătăria coreeană de cea europeană.
 2. Numai produse proaspete. Acesta este, practic, motto-ul bucătăriei naționale, care, fără îndoială, este o trăsătură bună a Coreei. După toate acestea numai de la ei este posibil să se pregătească feluri de mâncare de o calitate excelentă.
 3. Mâncarea universală este orez. Se mănâncă sub orice formă (cu excepția primei) și chiar produce făină din ea. Și ea deja va face fidea de marcă rapidă. Orezul este servit atât ca o farfurie separată, cât și ca o anexă la vasul principal pentru eliminarea dezechilibrului gustului.
 4. Utilizarea frecventă a sosului de soia. Este prezent în aproape toate felurile de mâncare naționale. Gustările de legume sunt udate cu ulei de susan, în care toți ardeii aromatici sunt prăjiți. Toate legumele suferă un tratament termic rapid și la o temperatură foarte ridicată până la jumătate de gata, ceea ce vă permite să salvați toate vitaminele și oligoelementele utile.
 5. Amestecarea corectă a ingredientelor. La prepararea salatelor și a muraturilor, toate produsele care au fost tratate termic, înainte de amestecarea cu cele proaspete, sunt răcite. Aceasta păstrează aroma și aroma ingredientelor individuale.
 6. Influența religiei. Budismul, care a apărut în Coreea în jurul anului 400, a avut un impact mare asupra preferințelor culinare ale populației. Din acest motiv, mulți coreeni au fost vegetarieni. În prezent, această influență a slăbit, iar produsele din carne au apărut în dietă - în special carnea de pui, carnea de porc și, bineînțeles, carnea de câine. Condimentele sunt servite de sosuri de soia și de mirodenii picante.

Dar principala caracteristică a bucătăriei naționale este conținutul redus de calorii, adică lipsa unor alimente foarte grase. Și mâncărurile cu calorii superioare sunt incredibil de clare, încât nu pot mânca prea mult în niciun caz. Pentru că pe străzile orașelor coreene este dificil să vezi oameni compleți - toate se potrivesc și sunt subțiri.

Castraveți în limba coreeană

În ceea ce privește pregătirile de iarnă, ele au, adesea, condimente foarte ascuțite și neobișnuite. Acest lucru este valabil pentru varză și pentru castraveți în coreeană. La astfel de feluri de mâncare adăugați întotdeauna morcovi tăiați cu benzi subțiri și lungi.

Recoltarea în timpul iernii de castraveți

Arderea, ascuțită și picantă. Toate sărate în iarnă în coreeană tradițional ascuțite. Dar cine nu-i place, cantitatea de piper este redusă. Dar restul condimentelor și mirodeniilor sunt neschimbate. În caz contrar, farfuria va dispărea pur și simplu din adevăratul "spirit coreean", care atrage iubitorii de bucătării orientale.

Aici puteți alege dintre câteva rețete de bază pentru castraveți.

Delicios castraveți în coreeană

Aceasta este rețeta cea mai frecvent utilizată, care este utilizată chiar și în țările europene. Compoziția produselor este cea mai obișnuită, iar fabricarea este mai simplă. Deci, castraveți pentru iarnă în coreeană.

Pentru achiziții, aveți nevoie de următoarele:

 • Castraveți în coreeană este cea mai delicioasă rețetăcastraveți - 1 kg;
 • morcovi - 400 - 500 gr;
 • usturoi - 2 la 3 dinți;
 • Coreeană coreeană pentru morcovi - 0,5 - 1 lingura. lingură;
 • mare sare nud piatra - 1 lingura. lingură;
 • zahăr - un sfert de pahar;
 • masă sau oțet de cidru de mere 9% - un sfert de ceașcă;
 • ulei vegetal - un sfert de pahar;
 • ardei ardei ardei amar - 5 - 6 gr. sau o bucată de sub un centimetru.

Aproximativ 1,5 litri de produs finit se obțin din această formulă. Răspândiți-le pe borcane de o jumătate de litru. Timpul de sterilizare este de 15 minute la căldură scăzută.

Și acum modul de pregătire:

 • Castraveți de rețeta coreeanăCastraveții sunt spălați și înmuiați în apă timp de 1 până la 2 ore. După ce sunt saturate cu umiditate, ele vor fi crocante după decapare și decapare;
 • apoi castraveții au tăiat vârfurile de pe ambele părți, încercând tentativ amăgirea;
 • le tăiau cu bare de 5 până la 6 cm lungime și 1 până la 2 cm lățime. Castraveții mici și subțiri se taie în 4 părți;
 • împrăștia morcovii cu paiete mici. Este făcută pe un grătar Berner sau pe orice altul potrivit pentru morcovi coreeni. Se amestecă cu castraveți;
 • usturoiul este trecut printr-o presă sau zdrobit fin;
 • Ardeiul de ardei se spală și se curăță de semințe. Apoi, se taie cu inele. Un centimetru de la pod este suficient;
 • Usturoiul și piperul intervin cu castraveții și morcovii;
 • faceți alimentarea cu combustibil pentru ingrediente. Într-un recipient separat, zahărul, sarea, uleiul, oțetul și condimentele coreene sunt amestecate. Apoi turnați într-un castron cu legume și amestecați totul bine;
 • acoperiți-l ușor cu un capac și puneți-l în frigider pentru a marina timp de 5 - 6 ore.

În acest timp, trebuie să amestecați componentele de 4 - 5 ori. Acest lucru este necesar pentru impregnarea lor uniformă.

După ce toate aceste proceduri încep să se sterilizeze. Pentru aceasta, sunt pregătite bănci curate, în care salata este pusă dens, iar marinada de pe fundul rezervorului este turnată în mod egal peste ele.

Apoi puneți un șervețel de bumbac pe fundul unei oale mari, puneți cutii cu salată pe ea, turnați această capacitate cu apă caldă peste umerii cutiilor. Porniți plita. Pe brate nu ar trebui să fie înșurubat pe capace.

Castraveți în limba coreeană

Întoarceți cratița la fierbere și reduceți căldura. Timpul de sterilizare este de 15 minute de la momentul fierberii.

După aceea, scoateți cutiile, strângeți capacele și răsuciți repede, verificând scurgerea marinadei. Apoi, puneți-le într-un loc cald, cu capacul jos și înfășurați o pătură.

Băncile ar trebui să se răcească încet. După aceasta, stocul este trimis pentru depozitare în pivniță înainte de sărbătorile de iarnă.

Castraveți ascuțite pentru iarnă

Aceasta este combinația perfectă de ceapă, usturoi, morcovi, condimente, castraveți și proporțiile corecte ale marinadei. Astfel de sărare poate fi consumată cât mai mult posibil. Acesta este un castravete rapid în coreeană, cea mai delicioasă rețetă a tuturor posibilurilor. Toate produsele sunt familiare. Salata este gătită timp de câteva ore, după care poate fi servită la masă.

Deci, ingredientele:

 • Delicios castraveți pentru iarnă în coreeanăproaspete castraveți - 6 bucăți;
 • roșu și alb salon arc - 2 bucăți:
 • morcov rosu mediu - 2 bucati;
 • usturoi - 6 denticule;
 • Coreeană coreeană pentru morcovi - aproximativ 20 g;
 • zahăr - 10 - 15 g;
 • sare - 6 - 8 gr;
 • ulei de plante. - 120 - 150 ml;
 • oțet de vin - 5 - 7 ml;
 • verzui (patrunjel și coriandru) - 2 ciorchini;
 • ardei iute - pentru gust.

Acum gătiți acest fel de mâncare neobișnuită:

 • Caracteristici ale bucătăriei coreeneprepararea castravetilor. Alegeți tineri, spălați, înmuiați în apă, tăiați vârfurile și verificați amărăciunea. Atunci ele sunt tăiate în orice fel;
 • Morcovii sunt curățați și frecați pe o răzătoare pentru morcovi coreeni;
 • cuplați cele două tăieri într-o singură tigaie;
 • adăugați arcul curățat și aruncat de salată de ambele culori;
 • tăiați zahărul și sarea măsurate în felii. Dacă se dorește, rata lor poate fi crescută;
 • ei încălzesc tigaia și se toarnă în ulei vegetal. Apoi adăugați inelele de usturoi tăiate și stoarse și piperul de ardei iute. Fry 4 - 5 secunde;
 • apoi condimentele coreene pentru morcovi se toarnă în tigaie. Încălziți încă 2-3 secunde. Dacă doriți, adăugați coriandru, boia de ardei și ghimbir;
 • Vinul cu oțet alb este turnat în centrul vasului cu legume și imediat untul împreună cu usturoiul și condimentele;
 • verdele sunt spălate și tocate. Adăugați la salată și amestecați. Este necesar ca sosul cu condimente să acopere toate ingredientele;
 • sigilat cu folie sau folie de alimente și trimis la raftul frigiderului timp de 3 ore.

După aceasta, mâncarea este gata, poate fi servită la masă și se bucură de un gust unic.

Pentru depozitarea în timpul iernii este destul de potrivit, dar este necesar să se transfere la bănci, apoi să se sterilizeze, să se sigileze și să se răcească.

Pregătirea de iarnă pentru bucătăria orientală

În mod natural, această sărare presupune utilizarea de condimente picante și condimente. Deci, castraveți în coreeană pentru iarnă. Reteta este clasica, si reala. Pentru aceasta trebuie sa aveti la indemana:

 • Recoltarea în timpul iernii de castravețicastraveți proaspeți - 2 kg;
 • un morcov mare - 2 bucăți;
 • usturoi - 6 - 7 lobuli;
 • seminte de susan - 2 linguri;
 • Mustar francez în fasole - 2 linguri. linguri;
 • măr de oțet de cidru de mere - 100 ml;
 • Coreeană coreeană pentru morcovi;
 • sol. ulei - 2 linguri. linguri;
 • zahăr pudră - 4 linguri;
 • sare, uniodizată - 2 lingurițe;

Pregătiți-vă strict conform rețetei:

 • Delicios castraveți în coreeanăCastravetele spală, tăie vârfurile și se înmoaie în apă timp de 45 de minute. Apoi tăiați în benzi;
 • morcovii, de asemenea, tăiați cu paie lungă;
 • usturoiul presat printr-o presă și adăugat la castraveți;
 • apoi sare, zahăr, piper, ulei de turnat, oțet, mustar, adăugați aroma coreeană și amestecați;
 • se prăjește semințele de susan și se toarnă în amestecul de castravete;
 • totul este bine amestecat într-un recipient mare și lăsat timp de 2 până la 3 ore.

Uneori, hostessul adaugă și sos de chilli sau soia, care dă farfuriei un gust plin de pâine. Apoi vom obține o nouă rețetă, care este apoi împărtășită cu prietenii.

Apoi, pregătiți cutiile prin arderea lor cu atenție într-un cuptor cu microunde. Apoi, produsul finit este prevăzut pe aceste recipiente, închise etanș cu capace, inversate și lăsate timp de 6 până la 7 ore. După expirarea perioadei, băncile sunt trimise într-un loc răcoros pentru depozitare.

Astfel, preparați castraveți clasici în coreeană, rețeta cărora poate fi variată și completată în orice mod posibil. Dar aceasta este o solonină complet diferită. Acesta va conține propriile sale note de imaginație feminină nelimitată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să pregătești o salată de castraveți pentru iarnăCum să pregătești o salată de castraveți pentru iarnă
Varza în coreeană pentru iarnă în bănciVarza în coreeană pentru iarnă în bănci
Sauerkraut în saramură: patru de neînlocuit pentru rețeta de iarnăSauerkraut în saramură: patru de neînlocuit pentru rețeta de iarnă
Rețete de salată de la dovlecei în coreeană pentru iarnăRețete de salată de la dovlecei în coreeană pentru iarnă
Roșiile în limba coreeană: cea mai delicioasă și mai rapidă rețetăRoșiile în limba coreeană: cea mai delicioasă și mai rapidă rețetă
Marinate conopidă în coreeană - rețete pentru fiecare gustMarinate conopidă în coreeană - rețete pentru fiecare gust
Cum să gătești legume în coreeanăCum să gătești legume în coreeană
Rețete pentru gătit vernexi în coreeanăRețete pentru gătit vernexi în coreeană
Roșiile în limba coreeană - cele mai delicioase rețete și pregătirile pentru iarnăRoșiile în limba coreeană - cele mai delicioase rețete și pregătirile pentru iarnă
Rețete de varză coreeană în bucăți la domiciliuRețete de varză coreeană în bucăți la domiciliu
» » Delicios castraveți pentru iarnă în coreeană. Rețete principale
© 2021 amigdas.com