amigdas.com

Retete bune pentru prepararea de soricel pentru iarna acasa

Recoltarea ierniiCând este timpul să faci provizii pentru iarnă, niciunul dintre proprietarii cu experiență nu va ignora o astfel de plantă gustoasă și utilă ca cea de mazăre. La urma urmei, puteți găti atât de mult din ea în timpul iernii! Toate borsch-urile verzi preferate și supe diferite. Pentru cei care se uita la cifrele lor, acesta va fi un mare plus față de salate conținut scăzut de calorii și, dacă nu se tem de a obține grăsime, va fi capabil de a utiliza doc ca umplutură pentru plăcinte. Sorrel este doar un depozit de vitamine, care este deosebit de valoros în sezonul de iarnă. Conține o doză mare de vitamine A, E, K, B, oxalic și acid ascorbic.

Ce trebuie să știți, pregătindu-mi sorbul pentru iarnă

 1. O grămadă de frunzePentru a face o astfel de pregătire pentru iarnă este de preferat la sfârșitul primăverii sau începutul verii.
 2. Pentru recoltare este mai bine să folosiți numai frunze tinere.
 3. Indiferent de modul în care o alegeți blanc, pre-toate frunzele trebuie să sorteze cu atenție, îndepărtarea buruienilor și frunze deteriorate, și cu atenție se spală, pre-macerat timp de o oră într-un volum mare de apă.
 4. Dacă faceți o blocaj în bănci, atunci volumul optim de recipiente utilizate este de 0,5 litri. Acest borcan este suficient pentru 2-3 aplicații - și mâncați destul și nu vă plictisiți.
 5. Fresh măcriș tăiat devine inutilizabil foarte repede, dar preparată conform rețetei și înfundate sau pur și simplu închis capac metalic - absolut nu excentrică la condițiile de depozitare și nu se deteriorează chiar și la temperatura camerei.
 6. Acidul din această plantă ajută sorbul pregătit pentru iarnă să nu se deterioreze, astfel încât să nu necesite pregătirea prealabilă sau adăugarea de oțet pentru al bloca.

Opțiuni piesă de lucru

De regulă, Pregătirea sorrelului pentru iarnă la domiciliu se face în mai multe moduri:

 1. Îngheață.
 2. Uscarea.
 3. Blocaj în cutii.

Pregătirea pentru înghețPrima metodă este foarte simplă și necomplicată. Pentru el aveți nevoie doar de un congelator și, desigur, de planta însăși. Puteți să-l congelați ca frunze întregi și să-l tăiați bine. Nu uitați să-l curățați înainte de îngheț, clătiți bine și asigurați-vă că îl uscați. Păstrați o astfel de achiziție nu va fi o iarnă. Și nu ascultați pe cineva care spune că, după îngheț, își pierde gustul, și anume, sentimentul ciudat dispare. Nimic nu se întâmplă dacă nu permiteți dezghețarea și re-înghețarea. În timpul iernii, dintr-un astfel de preparat, puteți găti totul la fel ca și dintr-o plantă proaspătă.

Cum să înghețați sorrelȘi cu uscarea totul este extrem de simplu, exact la fel ca atunci când congelate, Shchavlev piesele necesare frunze du-te, se spală și se usucă, apoi se taie și se lasă să se usuce, întins pe hârtie sau o cârpă care nu lasă scame. Se usuca destul de repede. Frunzele uscate obținute pot fi pliate într-un recipient convenabil (cutie sau borcan), din care va fi convenabil să se ia un astfel de condiment în timpul iernii.

Umplerea soricelului pentru iarnă în cutii

Recoltarea ShchavlevÎn ceea ce privește recoltarea de soricel pentru iarnă în bănci, atunci această metodă este mult mai variată și mai diversă decât cele precedente. Există o mulțime de rețete bune pentru astfel de spații libere și fiecare amantă are propria ei specială. Indiferent de rețetă, frunzele de soricel trebuie să fie bine sortate mai întâi, apoi înmuiate în apă, clătite sub apă curentă și lăsate să se usuce. După aceasta, puteți continua achiziția lor selectând oricare dintre rețetele propuse mai jos.

 1. Pudră de piurePentru această rețetă, aveți nevoie de bidoane, pe care mai întâi trebuie să le sterilizeze, în mod direct de mizerie și sare de la calcularea unei jumătăți de linguriță pe borcan de jumătate de litru. Sorrel trebuie zdrobit, împrăștiat dens în borcane, sare, turnat cu apă fiartă și acoperit cu capace metalice sau rulat.
 2. Această rețetă este chiar mai simplă, pentru că nu are nevoie nici măcar de săruri, ci numai de soricel și apă fiartă, apoi se răcește la temperatura camerei, apă. Poți tăia verdele, sau poți trimite frunze întregi în borcan. Apoi se toarnă apa și se rostogolește. Ce ar putea fi mai ușor? Diversificați această rețetă adăugând verdeață de mărar, de asemenea tăiată în formă fină. Dacă doriți, puteți adăuga puțină sare. Pentru a stoca un astfel de martor este mai potrivit pentru un loc răcoros - un frigider sau o pivniță.
 3. Rețeta pentru recoltareUrmătoarea rețetă este mai potrivită ca o umplutură pentru plăcinte, dar puteți găti și o supă delicioasă din ea. Este piure de frunze verzi suculente. Pentru prepararea sa, planta trebuie să fie coborâtă în apă clocotită timp de 3-5 minute, după care să fie măcinată într-un amestecător până la omogenitate. Cartofii piureți care rezultă sunt răspândiți peste borcane sterilizate și se rostogolesc.
 4. Și conform acestei rețete bunica noastră a fost păstrată de mărăcini. Ceaiul tocat trebuie să fie împrăștiat într-un borcan, făcând un efort pentru a lăsa sucul. Când vasul este umplut aproape complet, am pus o frunză de varză pe partea de sus și se toarnă aproximativ o jumătate de lingură de sare.
 5. Această rețetă este ideală pentru a face diferite salate. Avem nevoie de:
 • 1,5 kg de sorrel;
 • 300 g ceapă verde;
 • 20 g de patrunjel;
 • 20 g de mărar;
 • 20 g de sare;
 • 600 ml de apă.

Sorrel în cutii

Sorrel, ceapă, mărar și patrunjel trebuie spălate bine, puse într-o cratiță, adăugați sare și turnați apă fiartă. Amestecul rezultat, conform rețetei, permite fierberea timp de 10 minute și se descompune imediat în recipiente. Acoperiți borcanele și trimiteți-le să sterilizeze.

După o sterilizare de 20 de minute, răsuciți borcanele și lăsați-le să se răcească, fără a le scoate din apă.

După cum puteți vedea, seste destul de ușor să faci sorrel, rapid și ieftin. Din toate rețetele cunoscute pentru iarnă, aceste spații sunt cele mai simple.

Supă de ciuperci

În ciuda tuturor avantajelor sale, această plantă are anumite contraindicații. Dacă aveți o boală de rinichi, atunci vasul de mătase poate fi consumat cel mult o dată pe săptămână. Nu fiți răniți de ei, de asemenea, persoanelor cu articulații dureroase.

Bon apetit și să fie sănătoși!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Saculete pentru plăceri pentru iarnă din mere: rețeteSaculete pentru plăceri pentru iarnă din mere: rețete
Rețete de salate de vânătoare pentru iarnăRețete de salate de vânătoare pentru iarnă
Vasul: gătit pentru iarnă, gătit acasăVasul: gătit pentru iarnă, gătit acasă
Tomate în suc de mere pentru iarna: rețete de gătitTomate în suc de mere pentru iarna: rețete de gătit
Reteta pentru alimentarea cu borsch cu sfecla pentru iarnăReteta pentru alimentarea cu borsch cu sfecla pentru iarnă
Caracteristicile retetei de gatit cu varza salata de ciuperci cu varza pentru iarnaCaracteristicile retetei de gatit cu varza salata de ciuperci cu varza pentru iarna
Retete pentru sfeclă foarte gustoasă pentru iarnăRetete pentru sfeclă foarte gustoasă pentru iarnă
Modalități de înghețare a legumelor la domiciliu pentru iarnăModalități de înghețare a legumelor la domiciliu pentru iarnă
Fast cookie reteta borscht condimente sezon de iarnăFast cookie reteta borscht condimente sezon de iarnă
Rețete de salate delicioase dintr-o tomată pentru iarnăRețete de salate delicioase dintr-o tomată pentru iarnă
» » Retete bune pentru prepararea de soricel pentru iarna acasa
© 2021 amigdas.com