amigdas.com

Băutură alcoolică: Rețete de vin de la pere, acasă

Descrierea modului de a face vinul de pară la domiciliuPearul este fructul nostru local și crește peste tot. Este parfumat, gustos și util. Soiurile de pere sunt multe - cultivate și sălbatice. În trecut, a fost folosit pentru a trata tusea, temperatura, diabetul.

Substanțele sale utile pătrund ușor în compot, mors sau suc. Într-un an sănătos, puteți găti nu numai băuturi răcoritoare, gemuri și gemuri, ci și vin. Deci, cum să facem vin din pere?

 • Vin de vițel cu suc de frasin
 • Cum să începeți să obțineți vin de pere

  Proces pregătitor pentru fabricarea vinului din perePentru a face vin mai întâi de toate, trebuie să faceți rezervă pe pere și orice fel, chiar și cele sălbatice, va face. Principalul lucru este că ele trebuie să fie ferme și imature, iar oasele din ele sunt maro deschis. Acestea nu sunt îndepărtate în timpul producției de vin la domiciliu.

  Dacă aveți pere de soiuri dulci, este mai bine să le combinați cu mere acru sau acid citric. Pentru fabricarea vinului Altoi mai potrivite, care înainte de procedura de pregătire sunt puse în mâini și așteaptă când devin moi. Acest lucru este necesar pentru a îmbunătăți aroma băuturii alcoolice.

  Pentru culoarea finisată vinul de origine a dobândit o nuanță frumoasă, este clarificat. Ea devine o nuanță transparentă, gălbuie, se deosebește de aroma și gustul de par. Vinul de la o pere poate avea cetatea și dulceața diferite. Prin urmare, fiecare astfel de băutură alcoolică are propriile nume. Cel mai simplu suna ca Poiret.

  Înainte de prepararea vinului, este necesar să se spele și să se usuce sau mai bine dezinfectarea inventarului și a containerelor, pe care intenționați să o utilizați. Tara pentru fermentatie este mai bine sa alegeti un pahar, sa se potriveasca si plasticul alimentar. Dar obiectele metalice nu sunt bune.

  Trebuie spus imediat că cantitatea de ingrediente poate fi mărită proporțional. Puteți face vin la domiciliu folosind una din rețete.

  Reteta pentru vinul simplu de la pere la domiciliu

  Următoarele ingrediente sunt necesare pentru preparare:

  • Reteta pentru vinul simplu de la pere la domiciliuZece kilograme de pere.
  • Cinci kilograme de zahăr.
  • Apă filtrată - 15 litri pentru vinul slab, 10 litri pentru desert.
  • Strugurii proaspeți sau stafide proaspete - 100 de grame.

  În primul rând, perele sunt spălate, zonele neimaginative se taie și mărunțită fin. Nisipul de zahăr este crescut în apă caldă (până la 28 de grade), apoi se adaugă struguri nespălate. Aceasta va crea condiții pentru fermentare. Amestecul este turnat într-un recipient pregătit.

  În amestecul de zahăr paie zdrobită. Volumul umplut nu trebuie să depășească 2/3 din recipient pentru a împiedica evacuarea spumei din recipient în timpul fermentației.

  Capacitatea de fermentare etanșat etanș cu etanșare hidraulică. În cazul în care borcane de trei litri sunt utilizate pentru fermentație, puneți o mănușă de cauciuc din farmacie în locul unui sigiliu hidraulic. Efectuați o puncție în unul dintre degete.

  Viitorul viitoare în vârstă de 2-3 săptămâni în căldură fără lumină. Procesul de fermentare va fi considerat finalizat, atunci când există un sediment, opriți septul "gurgla" sau mănușa.

  Apoi, vinul a turnat ușor într-un nou container, în timp ce sedimentul este îndepărtat. Acest lucru se face cu un tub subțire de cauciuc sau un tub. Noul container este, de asemenea, echipat cu o capcană de apă, dar este transferat în condiții mai reci.

  După 2-3 luni, vinul este îmbuteliat în sticle sterile și ermetic sigilat. Este important să se asigure că sedimentul nu intră într-un container nou. Pentru a stoca vinul de pere este ales un loc răcoros, poate fi o pivniță sau o pivniță. Dupa 2-4 luni, bautura alcoolica devine mai usoara si mai gustoasa decat inainte.

  Reteta pentru vinul de pere de mere de casa

  Rețetă pentru prepararea vinului de pere cu mere la domiciliuPentru producția de care aveți nevoie: două kilograme de pere - două kilograme de mere. Pentru un litru de suc de fructe, luați 200-250 de grame de zahăr granulat.

  Perele și merele sunt pur și simplu șterse cu cârpe, zonele urâte sunt tăiate, miezul este îndepărtat, zdrobit pentru a forma sucul, care este scos. Nectarul rezultat este turnat într-un rezervor de fermentație, acoperit cu tifon și lăsat timp de trei zile. Primele două sucuri sunt amestecate, al treilea nu este, așa cum este necesar pentru ca carnea să se stabilească.

  După aceea, zahăr adăugat, recipientul este închis și pe acesta este instalată o capcană de apă. Dacă utilizați cutii de 3 litri, în locul acestui element pune-o pe o mănușă de chimist, pe care este străpuns un deget.

  Procesul de fermentare este considerat a fi complet, atunci când există un sediment, "bârlogul" se va opri și mănușa va fi îndepărtată. Vinul pentru îmbătrânire se toarnă cu grijă în sticle, pentru a nu agita sedimentele timp de 2 luni.

  Homemade vin de pere cu vanilie

  Pentru pregătire veți avea nevoie de:

  • Metoda de preparare a vinului de pere cu vaniliepere sunt moi - 12 kilograme;
  • zahăr de nisip - 5 kg.;
  • zahăr de vanilie - 20 grame;
  • drojdie de vin - 50 grame;
  • apă - 11 litri.

  Pearle meu și îndepărtați locurile stricate, tăiați în bucăți și frământat cu un pistil de lemn. În piure de pere, se presară 1 kg de zahăr granulat, se toarnă apă și se lasă la temperatura camerei timp de 5 zile.

  Pregătită Să trecem prin tifon. Restul de zahăr și de vanilie sunt dizolvate în 500 ml de must, introducem drojdie de vin, amestecăm și se conectează cu restul mustului.

  Pe recipient am pus un capac strâns cu o garnitură hidraulică, la temperatura camerei lăsăm să începem fermentarea. După ce fermentația se termină, din vin separăm precipitatul și îl clarificăm cu ajutorul gelatinei, filtram și sticlează.

  Reteta pentru vinul de par de casă cu coji

  Sunt necesare următoarele ingrediente:

  1. Rețetă pentru fabricarea vinului din pere cu zest acasăPere - 10 kilograme.
  2. Apă - 10 litri.
  3. Sahara - 5 kilograme.
  4. Drojdie de vin - 20 de grame.
  5. Coaja de lămâie - 30 de grame.

  Pentru a face o băutură de vin cu această rețetă de pere spălat, tăiat, ele sunt pline cu apă și aruncate în foc, astfel încât acestea au dobândit moale. Pasta rezultată este ștersă printr-o sită, adăugăm apă cu zahăr, drojdie și coaja de lamaie. Se amestecă și se toarnă pentru fermentare într-un recipient.

  Am pus vasele în încăperi, închideți-le cu un capac dens și instalați un sigiliu hidraulic. Deci, vin de casă ar trebui să fie de 12 zile. Din băutura alcoolică finită, eliminăm sedimentul, după care se insistă încă 10-12 zile.

  Apoi amestecați din nou precipitatul, turnarea în alte recipiente, filtrarea, dacă este necesar să fie clarificată și îmbuteliată. După aceea, păstrăm în condiții de răcire.

  Rețetă pentru vinul de pere pe miere

  Pentru a face vin în conformitate cu această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • Metodă de fabricare a mierei de pere de mierePere - 3 kilograme.
  • Miere - 2 kilograme.
  • Acid citric - 7 grame.
  • Drojdie uscată - 4 grame.
  • Pectină - 3 grame.
  • Apă - 3,7 litri.

  Acest vin este fabricat din moi, dulce și suculent. Fructele sunt sortate, îndepărtând zonele deteriorate, obținem pulpa și umplem-o cu apă clocotită. Se adaugă acid citric și miere, se amestecă și se menține timp de 13 ore.

  După aceea, adăugați pectină și drojdie, puneți-l într-un loc cald timp de 7 zile. Se filtrează mustul rezultat, apoi se toarnă într-un cilindru de lemn sau o sticlă de sticlă, se lasă timp de 7 luni pentru fermentație. Apoi vom turna sticlele, eliminând sedimentul.

  Rețetă pentru vinul de casă de lamaie

  Pentru producție aveți nevoie de:

  • Rețetă pentru gătit vin de lamaie de lamaie la domiciliupere - 2 kilograme;
  • suc de lamaie - 150 ml;
  • zahăr granulat - 1,1 kilograme;
  • apă - 2 litri;
  • drojdie - 20 de grame.

  Pentru prepararea acestei băuturi de vin în conformitate cu rețeta, scoatem fructele, îndepărtăm zonele deteriorate și miezul, îndepărtăm crusta. Piele de fructe se toarnă cu apă clocotită și se pune sub asuprire timp de patru zile. Apăsarea este eliminată în a cincea zi. Sucul rezultat este filtrat, amestecat în el cu suc de lamaie, drojdie și zahăr, turnat într-un recipient de sticlă.

  Capacitatea este înfundată cu un capac cu o garnitură hidraulică. Apoi, din când în când, vinul este scuturat. După finalizarea procesului de fermentație, insistăm că băutura alcoolică este timp de încă 3 zile. După aceea, percolate, lăsând un sediment într-un recipient, și îmbuteliate. Depozitarea se face într-un loc răcoros și întunecat.

  Vin de vițel cu suc de frasin

  Următoarele ingrediente sunt necesare pentru preparare:

  1. Rețetă pentru vin de pere de casă cu suc de cenușă de munteSuc de pere - 7 litri.
  2. Suc de Rowan - 500 ml.
  3. Stafide ușoare - 150 de grame.
  4. Zahăr - 0,5 kg.
  5. Apă - 5 litri.

  Pentru a pregăti vinul de casă, pregătiți aluatul cu un amestec de stafide și 200 ml de apă. Lăsați timp de 4-5 zile. Sucurile de pere și de rowan se combină și se adaugă apă cu zahăr, se amestecă pentru a se dizolva din urmă. Adăugați starterul și turnați țagla în recipient.

  Fermentația durează aproximativ 12 zile. Filtru de vin pregătit, lăsând un reziduu, filtru. Pentru gust, adăugați zahăr, așteptați încă 5 zile. Apoi, din nou filtru și dispensează pe sticle.

  Astfel, prepararea vinului de pere pere - procesul nu consumă în niciun moment și pe umărul oricărei gazde. Perioada de valabilitate în condiții de răcire este de 3 ani.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să gătești un compot de fructe uscateCum să gătești un compot de fructe uscate
  Sugestii pentru grădinari începători: inocularea unei pere în primăvară pas cu pasSugestii pentru grădinari începători: inocularea unei pere în primăvară pas cu pas
  Compote de mere proaspete: rețete și sfaturi ale celor mai buni bucătariCompote de mere proaspete: rețete și sfaturi ale celor mai buni bucătari
  Rețete de gem transparent din pere și feliiRețete de gem transparent din pere și felii
  Cele mai bune retete pentru a face compot din pere pentru iarnăCele mai bune retete pentru a face compot din pere pentru iarnă
  Rețetă simplă și delicioasă pentru gem de pe pere pentru iarnăRețetă simplă și delicioasă pentru gem de pe pere pentru iarnă
  Retete de compot din gutui fara sterilizare pentru iarnaRetete de compot din gutui fara sterilizare pentru iarna
  Retete pentru fabricarea de compot din lemn de rasRetete pentru fabricarea de compot din lemn de ras
  Reteta simpla pentru gem de pe pere pentru iarnăReteta simpla pentru gem de pe pere pentru iarnă
  Rețeta de gătit pere în sirop pentru iarnăRețeta de gătit pere în sirop pentru iarnă
  » » Băutură alcoolică: Rețete de vin de la pere, acasă
  © 2021 amigdas.com