amigdas.com

Recolta pentru iarna și o salată de castraveți nezhinsky

Cum să faci o salatăUn plus perfect pentru masa de iarnă va fi întotdeauna tot felul de muraturi și marinate din legume, fructe de padure și ciuperci. Ele pot fi alimentate în vasul principal (fript sau fiert carne, pește), utilizate ca ingrediente separate pentru prepararea de salate, salate, sosuri, poate exista un vas separat, de exemplu, iarna Nezhinskii salata de castraveti.

Rețete de gătit salată Nezhinsky la domiciliu

Pregătiți o salată de iarnă Nezhinsky pentru casa lui este fezabil, chiar și fără experiență în pregătirea gastronomice delicioase gastronomie. Aveți nevoie de puțină răbdare, timp, dorință și, după o rețetă simplă, totul se va dovedi. Iar într-o seară de iarnă pentru cină, veți fi recompensați cu vederi recunoscătoare ale rudelor dvs. pentru alegerea rețetei de gătit pentru castraveții Nezhin.

Numărul de rețete 1. Pregătirea produselor

În această rețetă se utilizează următoarele componente:

 1. castraveți
 2. mărar
 3. cepe
 4. Frunza de brad
 5. Oțetul de masă este de 9%
 6. Parfumat piper negru (mazăre) și piper negru amar (mazăre).
 7. sare

Castraveți - 3,0 kg. Luăm culori proaspete, sănătoase, dense, verzi (nu sunt suprareparate). Forma și lungimea castraveții nu contează.

Castraveții trebuie să fie spălați de murdărie, praf, de preferință cu apă rece și să plece timp de 1 - 1,5 ore în apă rece, tăiați cozile și tăiați în cercuri cu grosimea de 3-4 mm. Dacă legumele sunt mari, apoi le tăiați în lungime în jumătate și apoi tăiați în semicercuri cu grosimea de 3-4 mm.

Ceapa este de 1,5 kg. Scoateți partea inferioară (unde rădăcinile) și partea superioară (unde săgețile cepei cresc) o parte din bulbii, îndepărtați cojile, spălați-le și lăsați-le uscate. Apoi bulbii sunt tăiați în semilune de 3-4 mm grosime.

Marar este de aproximativ 100 de grame (puteți folosi pătrunjel sau alte verde preferat, de exemplu coriandru - 50 de grame). Utilizați un marin mai bun, cu o verdeață delicată, clătiți bine sub un curent de apă rece, uscați. Apoi, alegeți fantele de mărar cu pene delicioase și tăiați în bucăți de până la 1 cm lungime.

Pregătirea cutiilor pentru salata Nezhin

Procesul de preparare a salatei de la castravețiConform acestei rețete, din această cantitate de legume se obține patru cutii de 1 litru salata de iarna Nezhin de la castraveti.

Băncile trebuie clătite bine cu o soluție de sodă de băut de praf și contaminanți, sterilizate și uscate. Capacele pentru sterilizare se răsucesc în apă clocotită.

În băncile pregătite cu un volum de 1 litru, puneți 4-6 bucăți de oală de piper negru amar și aromat, apoi răspândiți castraveții tăiați, mărar, ceapă în straturi egale. Legumele trebuie ambalate bine. Apoi, băncile adaugă 1,5 linguriță sare 1 linguriță de zahăr, patru linguri de otet devyatiprotsentnogo, 1 leafs bucata topped borcan și fiert cu apă caldă, lăsând 2 cm gâtului gol.

Apoi, legume umplute cutii închise (dar nu se rostogolească) pregătit capace sterilizate și lăsate să se marineze timp de 25 minute, apoi băncile sunt gata pentru a fi sterilizate în apă clocotită.

Sterilizarea salatei de castravete Nezhin

Cum se prepară cutii pentru recoltarePentru a steriliza cana cu salata pregătită pentru iarnă de la castraveți pus într-o tavă cu apă, încălzit la aproximativ 35-40 de grade. Un vas cu borcane este pus pe foc, acoperit cu un capac și adus la fiert.

Băncile cu salată trebuie sterilizate într-o oală cu apă clocotită, în funcție de volum: pentru cutii cu volum de 1,0 litru - 15 minute, volum de 0,5 litri - 10 minute.

După sterilizarea cutiilor Ieșiți repede din tigaie și strângeți strâns cu capace sterilizate, apoi borcanele sunt răcite la temperatura camerei.

Sezonul de gătit este sfârșitul lunii iulie, mijlocul lunii septembrie. Sezonul de mâncare a salatei este opțional, dar este mai gustos în timpul iernii.

Salata de iarna Nizhinsky este mult mai gustos, dacă înainte de a servi pe masă ar trebui să fie umplut cu ulei de floarea soarelui (sau de măsline).

Rețeta # 2

Versiunea propusă a salatei de castraveți Nezhin pentru iarna sugerează, de asemenea introducerea legumelor brute în bănci. Dar, spre deosebire de prima rețetă pentru salata de gătit, se folosește ulei de floarea-soarelui.

Metoda și secvența de pregătire a salatei de castravete pentru iarnă:

Uleiul de floarea soarelui (rafinat sau nerafinat) într-o cantitate de 240-250 de grame este încălzit la fierbere și apoi răcit la temperatura camerei.

Castraveții, mărarul, ceapa pentru recoltare sunt pregătite în același mod ca și în prima rețetă.

Ulterior, într-un volum de 1 litru borcan preparat și turnat prokipyachonnoe ulei de floarea-soarelui ostuzhennoy într-o cantitate de 60-65 g, se adaugă la 6 mazăre chestii piper negru amar și parfumat, echivalent plasate în straturi mici tăiate de castravete, fenicul, ceapa. atunci adăugați 1,5 linguri de sare, 1 linguriță de zahăr, patru linguri de otet devyatiprotsentnogo, raport frunze de dafin și apă caldă fiartă se toarnă în borcan, lăsând aproximativ 2 cm la marginea gâtului semifabricatului.

Apoi totul se repetă în funcție de prima rețetă.

Rețeta nr.3

Această rețetă implică de stabilire a legumelor pentru salata de iarna Nezhin, deja tratamentul termic trecut.

Pentru a pregăti o salată Nezhin pentru recoltarea în timpul iernii, această rețetă va necesita:

 1. Ingrediente pentru salata NezhinskyCastraveți.
 2. Ceapă.
 3. Ulei de floarea-soarelui (rafinat).
 4. Laurel Leaf
 5. Sare de gătit
 6. Piper negru amar și parfumat (mazăre).
 7. Nisip de zahăr

Castroarii (1,5 kg) și ceapa (750 g) sunt preparați în același mod ca în rețeta nr. 1.

se combină cu grijă într-o cratiță mare, castraveti si ceapa felii, se adaugă zahăr - 1,5 linguri de sare, o jumatate de lingura, ienibahar si amar la 3 mazăre. Toate amestecurile, lăsați să stea 30 de minute, până când legumele dau suc.

Se toarnă tigaia cu legume pe foc, se fierbe și se fierbe timp de 10 minute. Apoi se toarnă 50 ml de ulei de floarea-soarelui (preferabil rafinat) și 50 ml de oțet de masă 9%, frunza de dafin într-o cratiță. Se fierbe salata nezhinsky pentru iarnă încă 10 minute. Apoi puneți în cutii preparate și strângeți cu capace sterilizate.

Sterilizarea băncilor cu salată de Nezhin de castraveți pentru iarna gătită pentru 3 prescripție nu este necesară.

Deci, am sugera retete pentru salata de castraveti Nezhinskii destul de ușor de utilizat, permite un set minim de legume accesibile și la prețuri accesibile pentru a găti un fel de mâncare completă de legume pentru iarna, care nu va trece neobservat de cei dragi. Bon apetit!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să pregătești o salată de castraveți pentru iarnăCum să pregătești o salată de castraveți pentru iarnă
Salata Kuban pentru iarnă: rețete de gătit cu o fotografieSalata Kuban pentru iarnă: rețete de gătit cu o fotografie
Reteta pentru o super salata de castraveti pentru vodca pentru iarnaReteta pentru o super salata de castraveti pentru vodca pentru iarna
Pregătirea salatei asortate pentru iarnăPregătirea salatei asortate pentru iarnă
Cea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castravețiCea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castraveți
Rețete de salate de vânătoare pentru iarnăRețete de salate de vânătoare pentru iarnă
Caracteristicile retetei de gatit cu varza salata de ciuperci cu varza pentru iarnaCaracteristicile retetei de gatit cu varza salata de ciuperci cu varza pentru iarna
Salata "zece" pentru iarnă. Rețetă pas cu pasSalata "zece" pentru iarnă. Rețetă pas cu pas
Castraveți în timpul iernii pe masa dvs. - doar linge-ți degetele!Castraveți în timpul iernii pe masa dvs. - doar linge-ți degetele!
Salata de salata: preambalate pentru iarna fara sterilizareSalata de salata: preambalate pentru iarna fara sterilizare
» » Recolta pentru iarna și o salată de castraveți nezhinsky
© 2021 amigdas.com