amigdas.com

Morse de la paste. Rețeta pentru o băutură de miere de la o boabe congelată

fructe băuturăNatura însăși oferă omenirii mineralele, vitaminele și microelementele necesare sub formă de diferite cadouri - fructe, fructe de pădure, legume și produse lactate. Dar nu este suficient să știți ce conține fiecare ingredient - trebuie să vă puteți pregăti corespunzător pentru a nu-și pierde calitățile utile. Cowberry - unul dintre cele mai utile fructe de padure. Conține substanțe care ajută la lupta împotriva cancerului, ridică activ imunitatea și reduce temperatura corpului.

Cu acțiunea de afine pe corp, nici un medicament modern, fie că este o pulbere sau un comprimat, poate compara. Consumul de fructe de pădure nu este numai în timpul bolii, ci și ca măsură preventivă - în anumite perioade, organismul necesită ajutor din afară și poate fi asigurat, după ce au pregătit o băutură de la frisoane.

Avantajele morsului de afineEste demn de remarcat faptul ca medicii recomanda cocktail-ul de la frisca la femeile insarcinate. Anemia de deficit de fier este una dintre bolile care însoțesc o fată care așteaptă un copil. Dar este băutura care poate ajuta organismul cu substanțe care lipsesc, să întărească imunitatea și chiar să se stabilizeze prezenta hormonului de bucurie - endorfina. În plus față de factorii favorabili de influență asupra organismului menționați mai sus, o băutură de cacao poate ajuta să facă față picăturilor de presiune, să împiedice diareea și constipația, să protejeze împotriva edemelor. Dar, înainte de a include în băutura dvs. zilnică de băuturi din fructe de padure, ar trebui să consulte un doctor care este însărcinată.

Există, de asemenea, contraindicații pentru a mânca - unele tipuri de boli ale tractului gastrointestinal (gastrită, ulcer). Faptul este că cranberries poate crește echilibrul acido-bazic și poate provoca un anumit disconfort.

Pregătiți o băutură utilă din afinele numite "mors" este destul de simplă, dar merită să cunoașteți toate subtilitățile acestui proces.

Morse Rețete

Rețeta pentru lingonberry mors

 • Boabe - jumătate de kilogram
 • Apa - aproximativ trei litri
 • Zahăr - la gust

Găsește MorseÎn această rețetă, merită luate merișoare care nu sunt înghețate, ci proaspete. Din aceasta, trebuie să stoarceți sucul și toate stoartele lăsate după acest proces, puneți într-o tavă separată, care va găti morții. Acolo, de asemenea, apa este turnată - la fel de mult cât doriți să obțineți produsul finit în cele din urmă. Este de remarcat faptul că numărul de fructe de padure pentru aceeași cantitate de apă poate ajusta saturarea fructelor terminate.

Într-o oală cu apă și stoarceți adăugați zahăr și puneți foc - aveți nevoie de puțin vindeți fructele și apoi îndepărtați-le de pe farfurie. De îndată ce lichidul rezultat se răcește bine, trebuie filtrat, adăugați suc de afine și amestecați. Băutură utilă și gustoasă este gata!

Rețetă Morse din afine și merișor

Pentru a pregăti această băutură aveți nevoie nu numai de fructe de pădure, ciuperci, dar și de afine.

 • Cranberry - 200 de grame
 • Cowberry - 300 de grame
 • Zahăr - la gust
 • Apă potabilă - 3 litri

Cacao și merișor trebuie bătuți într-un mixer sau frecați printr-o sită. Sucul care rezultă din acest proces ar trebui să fie pus în frigider pentru o perioadă de timp, apoi utilizați stoartele de fructe de padure.

Tortul se pune într-o cratiță, adăugând apă și zahăr. Odată ce masa rezultată se fierbe - se îndepărtează din căldură și se lasă să se răcească. După aceea, merită împrăștiați morții pentru a elimina pulpa excesivă. După ce răcorește complet, adăugați sucul din frigider și amestecați-l.

Rețetă Morse de la fripturi și menta înghețate

Morse din fructe de padure congelatePregătește o băutură delicioasă și revigorantă și cei în regiunea căruia nu cresc afinele afumate și nu există posibilitatea de a cumpăra fructe de pădure proaspete. Pentru a executa o reteta, ai nevoie congelate bob. Ingredientele de Morse sunt simple:

 • Cowberry - aproximativ 300 de grame
 • Zahăr - la gust
 • Apă - un litru și jumătate
 • Monetărie (proaspătă sau congelată) - 2 fanioane

În primul rând trebuie să măsurați toate componentele necesare ale băuturii viitoare. Fructele congelate și menta sunt cele mai bune pentru a ieși din congelator în avans și pentru a da o șansă să se dezghețe puțin. Cowberry măcinat în piure cu ajutorul oricărui echipament potrivit pentru această bucătărie și apoi cartofii piurei care rezultă într-o cratiță cu un fund destul de gros.

La gruelul de merișor trebuie să adăugați apă și lăsați să se fierbe pe foc mediu. Nu este necesar ca mori să fiarbă prea mult - va risipi toate substanțele utile. Apoi, opriți focul și turnați zahărul, amestecați până se dizolvă complet.

Într-o altă băutură caldă este mai bună puneți mentă pentru a aroma mâncarea pregătită. Dacă se dorește, morsul preparat poate fi filtrat printr-o sită din celuloză, dar aceasta este doar o problemă de gust. Trebuie remarcat că sucul de merișor sau mors trebuie turnat numai într-un recipient din sticlă sau ceramică, în care acesta va fi mult timp. Produsele metalice pot intra în reacție directă cu sucul.

Rețetă Morse pentru boabe și sfecla

Pentru a diversifica reteta traditionala pentru a face Morse un ingredient simplu, dar foarte eficient si delicios - sfecla. Ea va putea colora băutura finită într-o culoare roșie aprinsă și, de asemenea, va da o parte din substanțele utile preparatului gata preparat. Ingredientele sunt simple:

 • Sfeclă - aproximativ două sute de grame
 • Zahăr - două linguri
 • Lingonberry - trei sute de grame
 • Apa - aproximativ trei litri

Pregătirea de meri de afine cu sfeclaBoabele de afine trebuie frecate printr-o sită sau se amestecă într-o consistență omogenă cu un procesor de alimente. Sfeclă roșie este rasă pe o răzătoare fină și amestecată cu fructe de padure, iar masa rezultată este trimisă la o tavă pentru a se umple cu apă și a se fierbe. Din rețetă reiese că nu este necesar să pregătiți sfecla pentru pregătire ulterioară. De îndată ce lichidul începe să fiarbă, băutura trebuie scoasă din căldură și filtrată, adăugând zahăr la gust. O băutură de fructe luminată și sănătoasă dintr-o combinație neobișnuită de produse este gata!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci Morse: Retete de la Cowberry proaspete si congelateCum sa faci Morse: Retete de la Cowberry proaspete si congelate
Cum să faci suc de afine la domiciliuCum să faci suc de afine la domiciliu
Cranberry în timpul sarcinii: beneficiu și dacă este posibil pentru cai însărcinațiCranberry în timpul sarcinii: beneficiu și dacă este posibil pentru cai însărcinați
Este posibil pentru struguri în timpul sarcinii: beneficii și contraindicații?Este posibil pentru struguri în timpul sarcinii: beneficii și contraindicații?
Pregătirea și utilizarea compotului din coacăze negrePregătirea și utilizarea compotului din coacăze negre
Retete pentru un delicios compot de afineRetete pentru un delicios compot de afine
Rețete de compot de mandarineRețete de compot de mandarine
Zmeie de gem și ceai pentru răceală și gripaZmeie de gem și ceai pentru răceală și gripa
Rețete din cătină: compot și alte băuturiRețete din cătină: compot și alte băuturi
Rețete pentru compot din cătină pentru iarnăRețete pentru compot din cătină pentru iarnă
» » Morse de la paste. Rețeta pentru o băutură de miere de la o boabe congelată
© 2021 amigdas.com