amigdas.com

Coline de furaj pentru câini de toate vârstele

Feed Hills - beneficii pentru câinii de vârste diferiteCompania americană Hills produce și comercializează hrană pentru animale de companie uscate pentru mai mult de cincizeci de ani. În prezent, feedurile Hills sunt una dintre cele mai populare și populare printre proprietarii câinilor din întreaga lume.

Compania Hills poziționează produsele sale ca hrană premium și promite că pachetul conține o dietă echilibrată, pe care o vor bucura câinii. De aceea, feedurile Hills sunt alegerea multor crescători profesioniști, a medicilor veterinari și a consumatorilor obișnuiți.

Popularitatea acestui brand se datorează în primul rând faptului că compania creează diverse diete pentru câini de diferite categorii. Fiecare vârstă are o dietă echilibrată, care conține exact vitaminele și mineralele pe care câinele are nevoie în stadiul actual al vieții.

În prezent, compania Hills oferă clienților săi hrana pentru copii până la un an, pentru câinii mai în vârstă de peste un an și vârstnici de la șapte ani și mai în vârstă. Dintr-un astfel de sortiment divers, este necesar să alocăm seria medicală de rații oferite de acest producător. Seria are drept scop hrănirea câinilor care suferă de orice afecțiune sau cei care se află în stadiul de recuperare după o boală anterioară. Și, de asemenea, pentru furaje femele, de așteptare pentru pui.

Dogfood Hills sunt produse în Olanda și exportate în aproximativ o sută de țări. Toate produsele din aceste linii sunt în mod necesar supuse unor studii clinice care confirmă siguranța și calitatea produsului. Furaje uscate Hills respectă toate standardele internaționale de calitate și dispun de toate certificatele necesare.

Domnitorii hrănesc dealurile

Compania Hills oferă consumatorilor patru serii de hrane pentru animale, special concepute pentru hrănirea câinilor care se află în anumite situații de viață.

 • Hills Science Plan Este o linie concepută pentru a hrăni zilnic un animal de companie. Acesta conține mai multe tipuri de furaje destinate câinilor de vârste diferite. Începând cu puii care se termină cu animale vechi.
 • Hills Dieta cu prescripție - aceste alimente sunt diete terapeutice speciale. Acestea vizează nu numai rațiile medicamente, ci și dietele care ajută animalele să se recupereze din cauza rănilor sau a bolilor.
 • Hills NaturesBes - acest produs alimentar, destinat câinilor cu nevoi speciale. Ajută organismul să consolideze sistemul imunitar.
 • Hill Ideal Balance - furaje fără granule. Excelent pentru hrănirea animalelor cu un stomac sau probleme digestive.

Hills Science Plan

deal` title=Aceasta este o linie de diete, creată pentru hrănirea zilnică a câinilor. Este făcut special ținând cont de anumite etape, stilul de viață, rasa și forma fizică a animalului. Dimensiunea granulelor de hrană se dezvoltă atunci când se studiază particularitățile mușcăturii câinilor de diferite vârste și dimensiuni.

Linia de alimentare Hills Plan Plan include paisprezece diete diferite:

 • Canine Adult Fitness avansată - o dieta cu drepturi depline, destinata cainilor adulti de diferite rase. Favorizează în mod favorabil dezvoltarea musculaturii și digestia animalului de companie.
 • Canine Adult avansate de fitness mare de rasa Este o hrană pentru animalele adulte de rase mari. Promovează acumularea de mase musculare și întărește articulațiile.
 • Canine pentru adulți Advanced Fitness Mini - produse alimentare special create pentru animalele de casă adulte de rase mici cu o greutate cuprinsă între două și cincisprezece kilograme. Afectează în mod favorabil activitatea organelor interne importante.
 • Canine Adult Light - o dietă echilibrată, menită să mențină o greutate optimă la câinii adulți.
 • Canine Adult Greutate Perfect - furaje cu conținut scăzut de grăsimi. Este creată în mai multe variante pentru rasele mici și mijlocii. Promovează obținerea unei greutăți optime.
 • Canine Adult Performance - o dieta creata pentru animale de companie viguroase si foarte active. Perfect potrivite pentru hrănirea și câinii de vânătoare. Se dorește alimentarea cu energie a rezervelor.
 • Canine sensibil pentru adulți - hrană pentru câini cu probleme de piele. Conține vitaminele și mineralele necesare pentru a combate înroșirea și roșeața.
 • Canine Adult Stomac Sensibil - nu o alimentație terapeutică menită să ajute la probleme digestive. Datorită conținutului ridicat de fibre, este digerat rapid și ușor fără a tensiona corpul câinelui.
 • Canine pentru adulți mici miniatură - furaje destinate raselor mici. Ajută la menținerea organelor interne, precum și a dinților, a pielii și a lânii într-o stare sănătoasă.
 • Canine pentru adulți mici Miniatura luminoasă originală - Un meniu creat pentru a menține greutatea și sănătatea optimă a dinților și a gingiilor. Este destinat pentru rasele mici de câini.
 • Canine adult matur adult 5+ longevitate ™ mare rasa - O dieta echilibrata pentru cainii mari de peste 5 ani. Permite animalului să mențină o greutate corporală normală, sănătate și activitate a organelor.
 • Canine adult matur 7+ longevitate activă - dieta pentru câini de peste șapte ani. Oferă o digestie ușoară și îmbinări sănătoase. Este vândut în diverse variante pentru rasele mijlocii, mici și mari.
 • Dezvoltarea sănătoasă a puiilor - alimente care promovează dezvoltarea sănătoasă a oaselor, dinților și organelor interne ale catelului. Potrivit pentru rasele mari, mijlocii și mici.
 • Puppy Small miniatură - o dieta conceputa pentru puii din rasele mici. Promovează dezvoltarea sistemelor imune și musculare.

Hills Dieta cu prescripție

Diete terapeutice terapeutice, concepute pentru a ajuta la eliminarea problemelor cu organele interne și pielea, precum și pentru combaterea obezității.

The Hills Prescription Diet line se compune din cincisprezece diete diferite:

 • Feed Hills pentru câini - CaracteristiciMulticare Caninec / d - o dieta special creata pentru hranirea cainilor care au supravietuit eliminarii pietrelor din rinichi.
 • Canined / d - adecvat pentru hrănirea animalelor care suferă de boli de piele și diaree.
 • Caninet / d - alimente, concepute pentru a menține sănătatea dinților și a gingiilor.
 • Canineu / d este o dietă pentru câini cu urolitiază.
 • Caninew / d - nutriție, menit să mențină greutatea normală la animal.
 • Caninez / d - hrană pentru câini alergici.
 • Derm Defence Canine - o altă dietă, destinată câinilor cu alergii. Ajută organismul să reziste reacțiilor alergice la diferite elemente ale mediului.
 • Canineh / d este o hrană special dezvoltată pentru animalele de bază.
 • I / d Canine Low Fat este o dieta cu un continut foarte scazut de grasime. Ajută la corectarea bolilor sistemului digestiv.
 • I / d Canine Stress Mini - o dieta pentru caini de rase mici care sufera de tulburari de stomac datorita diferitelor situatii stresante.
 • Caninej / d este un aliment creat pentru a menține sănătatea sistemului osos al câinelui.
 • K / d Canine Original - o dieta pentru cainii cu probleme renale.
 • I / d Canine - o dieta conceputa pentru animalele de companie care sufera de boli hepatice.
 • Metabolic + Mobility Canine Original - o hrană special creată pentru animalele care suferă de obezitate. Ajută la corectarea greutății câinelui.
 • Metabolic Canine Original - ajută câinele să-și piardă excesul de greutate fără alimentație tare.

Înainte de a începe să hrăniți câinele cu alimente medicinale terapeutice, trebuie să consultați un medic veterinar. El va putea să efectueze o examinare completă a animalului și să decidă dacă animalul dvs. are nevoie de o astfel de dietă.

Hills Nature este cel mai bun

HARTA NATURACea mai bună dietă Hills Hills este compusă din două tipuri de furaje cu un conținut ridicat de vitamine și minerale, necesare funcționării excelente a organismului cainilor adulți. Dietele din această serie sunt menite să mențină sănătatea fizică și să consolideze sistemul imunitar al animalului.

 • Canine Adult Large Breed / Giant - aliment cu un complex special de vitamine, destinat adulților de peste un an, rase mari și foarte mari.
 • Canine Adult Mini / Medium - o dieta care contine in compozitie microelemente necesare pentru dezvoltarea sanatoasa a cainilor adulti peste un an de rase mici si medii.

Hills Ideal Balance

Linia Hills Ideal Balance include doar un singur tip de hrană uscată, destinată câinilor adulți de la un an la șapte ani. Aceasta este o dietă fără cereale cu un conținut ridicat de fibre, proteine ​​și carne proaspătă de pui.

Beneficiile feed-urilor de la Hills

Compania Hills oferă o gamă largă de alimente de câine uscate, concepute pentru a satisface aproape toate nevoile nutriționale ale animalelor de companie.

Principalul avantaj al acestei linii este considerat a fi o gamă largă de diete terapeutice terapeutice. Niciun producător de hrană uscată nu poate oferi aceeași varietate de rații care vizează îmbunătățirea imunității, ajutând la combaterea bolilor și obezității și hrănirea câinilor însărcinați. Compania Hills a dezvoltat chiar mai multe opțiuni pentru rațiile pentru animalele de companie care suferă de probleme de piele și alergii.

Merită acordată atenție compoziției halelor uscate de hamei. În fabricarea dietei lor, compania folosește făină de înaltă calitate din carne proaspătă de pui, curcan și carne de miel. Acest ingredient este ingredientul principal al rețetei.

dealDe asemenea, în furaje există făină de pește - o sursă de proteine. Porumbul și grâul sunt principalele surse de fibre. Deoarece aceste culturi sunt considerate a fi alergeni, aceste ingrediente sunt absente în rațiile destinate persoanelor care suferă de alergii.

Uleiul vegetal, semințele de ou întreg și semințele de in, incluse în produs, sunt sursele de aminoacizi necesare pentru a muta animalele de companie și pentru a promova digestia excelentă. De asemenea, acizii grași au un efect benefic asupra pielii și stratului animalului.

Atunci când alegeți alimentele potrivite pentru animalul dvs. de companie, asigurați-vă că acordați atenție feedurilor create de Hills. Acestea sunt concepute pentru animale de toate vârstele și rasele, precum și ținând seama de caracteristicile corpului lor și chiar de bolile transferate sau existente.

Dieta corectă a unui câine este garanția unei vieți lungi și sănătoase.

>
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
» » Coline de furaj pentru câini de toate vârstele
© 2021 amigdas.com