amigdas.com

Supa de primăvară super premium și premium

Caracteristicile alimentării premiumPentru buna funcționare a organelor și dezvoltarea întregului corp de pisici domestice, este necesară o dietă completă și echilibrată. Cum sa alegi dieta potrivita pentru animalul tau? Vom discuta această problemă în detaliu și, de asemenea, vom lua în considerare cele mai de înaltă calitate și populare produse alimentare de pisici premium și clasa super premium de producători bine-cunoscuți.

Caracteristicile furajelor preparate

O dietă pregătită pentru pisici este o modalitate ușoară și convenabilă de a hrăni un animal de companie, ceea ce facilitează foarte mult menținerea animalului. De obicei, produsele sunt produse în două tipuri - uscate și conservate. La selectarea hranei pentru pisici, ia în considerare unele din nuanțele:

 • Cum de a alege un bun mâncareCele mai bune furaje care influențează pozitiv starea de sănătate a animalului dvs. de companie sunt suplimentele super și super premium;
 • Economia-opțiunea de mese gata poate provoca daune ireparabile pisicii;
 • compoziția hranei pentru animale domestice este semnificativ diferită de cea străină și adesea nu în cel mai bun mod;
 • Toate hrana difera in ingrediente si portii (dieta zilnica pentru animale de companie);
 • atunci când se alimentează cu produse finite, animalul trebuie să aibă acces permanent la apă curată;
 • atunci când transferați dintr-o rație gata făcută la alta, ar trebui să introduceți treptat un nou produs, sporind în cele din urmă partea sa și ducând la o înlocuire completă;
 • Nu puteți cumpăra un furaj, este adesea de proastă calitate, iar data de expirare nu poate fi verificată;
 • la hrănirea pisicilor cu un produs uscat, este de dorit să se adauge alimentele umede (conservate) ale aceluiași producător la alimentația sa.

Caracteristicile hranei pentru animale

Crescătorii și medicii veterinari experimentați recomandă cu insistență astfel de mese preparate, care sunt prezentate de clasa super premium și premium. Acest grup este cel mai complet prin compoziția sa și saturate cu substanțe nutritive.

Hrana pentru pisici premium

Compoziția alimentelor premium include produse din carne (în cantități crescute), dar există mult mai puține organe comestibile. Numărul de nutrienți este destul de mare, ele sunt reprezentate de cereale, cereale, precum și făină de porumb și orez. Toate produsele premium, fără excepție, sunt îmbogățite cu complexe minerale și vitamine.

Prin cons, alimentele de pisici premium se găsesc uneori în compoziția componentelor chimice și a diverselor aditivi. Cu toate acestea, ele sunt inofensive, astfel încât acestea nu pot provoca dependență și provoca orice boală în animal.

Alimentele umede clasa premium sunt, de asemenea, perfect echilibrate și conțin o cantitate suficientă de ingrediente din carne. Alegeți un produs cu compoziție pentru un anumit scop cu ușurință. Chiar și acolo există un conducător care are un efect benefic asupra stării stratului și pielii. Plusurile unor astfel de produse pot fi atribuite faptului că cantitatea zilnică de alimente prime este consumată mai puțin decât de obicei.

Supa de hrană pentru super-pisici

Soiuri mai mari de hrană pentru animaleCele mai multe branduri Acest aliment nu este familiar cu proprietarii obișnuiți, dar este utilizat pe scară largă de către crescătorii cu experiență. Prețul categoriei super premium este cel mai mare. Acest lucru se datorează faptului că compoziția unor astfel de produse include componente scumpe, precum și toate tipurile de aditivi (coloranți, subproduse, conservanți).

A cumpăra astfel de alimente poate fi dificilă, fiind vândută numai în magazinele speciale sau în cele mai mari clinici veterinare. Această categorie de produse este cea mai scumpă și nu este disponibilă pentru mulți, dar în același timp este considerată cea mai bună și mai rațională pentru pisicile domestice.

Ar trebui remarcat, că mâncarea clasei super premium este ușor de asimilat și duce la o reducere a ratei zilnice.

Populare super premium premium și premium

Se întâmplă că nu este ușor ca un proprietar obișnuit să ia mâncare pentru pisica lui. Este foarte dificil să alegeți produse de înaltă calitate într-un magazin de animale de companie. Ambalajul luminos și colorat nu este întotdeauna mărturisesc cel mai bun produs.

Lista furajelor premium pentru pisici

Luați în considerare produsele de clasă premium, care este reprezentat pe piața noastră de mese gata pentru pisici:

 1. Care este particularitatea furajelor pentru pisici?АCАНА Orijen Cat Pisoi. Producator - Canada. Produsele Cat sunt reprezentate de 9 specii. Fiecare specie este îmbogățită cu proteine ​​de origine animală. Alte componente sunt pește, diferite tipuri de carne. Ingredientele obligatorii sunt și legumele, fructele, vitaminele, uleiul de pește. Principala diferență față de alte furaje este conținutul de proteine ​​într-o cantitate mare (până la 75%).
 2. Royal Canin. Producată în principal în Rusia, dar dacă este posibil, este mai bine să cumpărați această marcă de producție europeană. La clasa super premium se poate atribui numai linia de tratament a acestui brand. Seria obișnuită de produse alimentare de pisici este de calitate scăzută, adesea în compoziția lor se pot găsi arome, substanțe de ameliorare a aromei și diverse componente chimice.
 3. Berkley Fricassee nr. 1. Țara de fabricație este Franța. Cea mai bună mâncare super-premium este holistică. Compoziția acestor produse include în mod necesar mai multe tipuri de carne (iepure, curcan, pui), legume, complexe de vitamine și minerale. Costul ridicat - principalul minus, plus - cea mai bogată compoziție, o varietate de conducători pentru diferite rase de pisici și vârste.
 4. Pro Plan. Produsele sunt produse în Statele Unite sub marca Purina. Compania se află pe piața furajelor de mult timp, prin urmare, are mulți fani din întreaga lume. Producătorul a avut grijă de toate categoriile de pisici, de la gravide și de îngrijire până la pisoi și animale de casă sterilizate. Ingredientele includ vitamine și minerale ușor digerabile. Prețul pentru acest produs excelent este relativ scăzut, deci cel mai adesea este cumpărat unui animal de companie.
 5. Hill. Produs în SUA și Olanda. Produsele sunt alcătuite din mai multe linii conservate și alimente uscate, și există, de asemenea, o opțiune pentru alimentația terapeutică. Este alimentele medicinale care aparțin categoriei claselor premium. Un negativ semnificativ al dietei uscate a acestui brand este reacțiile alergice posibile.
 6. Cimiao. Compania italiană Farmina produce produse alimentare. Produsele sunt destinate pisicilor, care diferă în ceea ce privește gustul lor față de hrană. Deci, o parte semnificativă a compoziției este carnea, care este suplimentată cu minerale și vitamine, făină de porumb. Conducătorul este potrivit pentru toate vârstele animalului - de la pisoi la pisici mai mari, precum și pentru diferite condiții. Principala lipsă de alimente este considerată a fi conținutul ridicat de grăsimi.
 7. Eukanuba. Țara de origine - SUA. Alimentele sunt considerate o clasă super premium. Produsele sunt reprezentate de o linie zilnică și veterinară. Compoziția este perfect echilibrată, cantitatea de componente din carne este foarte mare, dar este, de asemenea, caracterizată prin valoarea sa nutritivă.
 8. Arden Grange. Produsele premium premium sunt produse în Anglia. Excelent sa dovedit atât în ​​străinătate, cât și în Rusia. În plus față de cele mai bune ingrediente, furajul este, de asemenea, îmbogățit cu enzime și prebiotice. Acest lucru le permite să le hrănească pisicile predispuse la boli ale tractului gastro-intestinal.

Alimentare premium pentru pisoi

Pentru a selecta finisat mese pentru pisoi nevoie abordare responsabilă. În primele săptămâni din viață, puii au nevoie de dieta cea mai bună, cea mai corectă, echilibrată și îmbogățită. Naturalitatea este principala cerință pentru hrana pentru pisoi, produsele trebuie să fie compuse din carne de o calitate excepțională și naturală. Cele mai multe companii, care produc furaje premium și super premium, produc de obicei o serie de produse pentru pisoi:

 1. Producători de furaje pentru pisiciKitten Royal Canin. Este destinat pisicilor de la vârsta de patru luni până la un an. Produsul include proteine ​​digerate rapid și acizi grași utili.
 2. Kitten Minette OSERA. Hrana este concepută pentru a alimenta pisoii de la două luni. Îmbogățit cu fibră, care împiedică înfundarea stomacului cu bucăți de lână.
 3. Kitten Arden Grange. Produsul este destinat hrănirii nu numai a pisoilor, ci și a pisicilor însărcinate. Compoziția hranei pentru animale include o cantitate mare de carne naturală.
 4. Kitten "Prima alegere". Pentru pisoii cu varste cuprinse intre doua luni si un an. Baza este carnea de pui, ingrediente suplimentare sunt mineralele și vitaminele.
 5. Kitten Bosch Sanabelle. Este destinat hrănirii pisicilor gravide și pisicilor vechi de două luni până la un an. Principalul tip de carne din compoziție este carnea de pui.

Sfaturi și trucuri

O mulțime de informații pot fi obținute prin citirea recomandărilor de pe eticheta sau ambalajul hranei. Este important să vă amintiți, că produsele sunt premium și super premium clasa ar trebui să aibă în compoziție numai carne naturală și nu orice subproduse de origine animală.

Alegerea furajelor

Pe ambalajul unui produs premium ar trebui să fie următoarea notație:

 • Selectarea furajelor pentru pisiciAAFCO - reducere, ceea ce indică faptul că produsul este cel mai hrănit și echilibrat, aprobat de Asociația Americană pentru Controlul Calității;
 • indică tipul de carne, cu conținutul său în procente;
 • prezența în pește ca ingredient suplimentar este cea mai bună variantă a sursei de proteine;
 • cantitatea de rație zilnică este indicată (cu cât este mai mică, cu atât mai bună);
 • data de expirare nu trebuie să fie foarte mare sau adecvată până la sfârșit.

Pisicile de acasă nu ar trebui să primească mese gata, care include făină de oase, substanțe chimice, coloranți și arome. Cantitatea de grâu sau porumb să nu depășească jumătate din volumul total de hrană.

Trebuie reținut faptul că publicitatea cu costuri ridicate și produsele nu este un indicator al calității. Dar un produs prea ieftin nu numai că va fi foarte rapid consumat de o pisică, dar poate provoca și un rău iremediabil sănătății animalului.

hrănire

Este adesea imposibil să schimbi mâncarea, trebuie să alegeți unul dintre cele mai bune produse și să le alimentați numai. Multe pisici sunt foarte greu de tolera o schimbare în dietă. Principalele recomandări pentru hrănirea unui produs artificial:

 • atunci când hrăniți cu alimente aveți nevoie pentru a monitoriza disponibilitatea de apă potabilă curată pentru o pisică;
 • Hrăniți animalul de companie 2 sau 3 ori pe zi;
 • Nu puteți amesteca alimentele de pe masă și hrăniți, trebuie doar să alimentați o mâncare.

Atunci când alegeți un produs gata preparat, trebuie să ascultați sfatul unui medic veterinar și citiți cu atenție informațiile de pe eticheta produsului. În nici un caz nu ar trebui să ascultați oameni care spun că pisica lor mănâncă acest produs și totul este bine cu el. Poate că aceeași hrană pur și simplu nu se potrivește un alt animal de companie. Trebuie să monitorizați cu atenție starea de sănătate a animalului dvs. de companie!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre furaje pentru pisici clasa holisticaTotul despre furaje pentru pisici clasa holistica
Ce se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adultaCe se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adulta
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Otoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizareOtoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizare
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Perfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfectePerfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfecte
Pronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din CanadaPronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din Canada
Intalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoiIntalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoi
De cate ori pe zi sa hraneasca pisicaDe cate ori pe zi sa hraneasca pisica
Îngrijire britanică pentru pisici - compoziție, plusuri și minusuriÎngrijire britanică pentru pisici - compoziție, plusuri și minusuri
» » Supa de primăvară super premium și premium
© 2021 amigdas.com