amigdas.com

Cum de a acoperi varză într-o găleată pentru iarna?

Cum să păstreze varza pentru iarnăMai aproape de iarnă, toate gospodinele încep să caute cea mai delicioasă rețetă pentru varză. În timpul iernii, acest fel de mâncare este foarte popular, deoarece este saturat cu oligoelemente utile. În varza obișnuită de varză există vitamina C, iar în varza de varză este de 2 ori mai mult. Procesul de pregătire este foarte simplu, principalul lucru este să aveți o mică răbdare și dorință.

Toamna târzie este momentul în care multe gospodine încep să recolteze varza pentru iarnă. Pentru a obține un gust deosebit al starterului, atunci când alegeți un cap, dau preferință soiurilor de iarnă. Bineînțeles că poți să faci o legumă într-o cantitate mică, totuși, după cum arată statisticile, majoritatea oamenilor tind să producă cât mai multe blancuri pentru a fi suficient pentru întreaga iarnă.

Cum de a alege varza de calitate?

Recoltarea varza pentru iarnăCând încep să prăjească această salată, ei aleg o legume de soiuri târzii, structura lor fiind mai densă. Este extrem de important să dați prioritate capului alb, deoarece alte tipuri de legume nu vor crăpa pe dinți. O dragoste deosebită se bucură grad "glorie". Atunci când alegeți varză, trebuie să vă concentrați asupra celor care diferă în ceea ce privește capacitatea lor de a se răsturna atunci când sunt apăsate.

Mulți oameni în alegerea acestei legume delicioase, mai ales în perioada de toamnă târzie, sunt sfătuiți să acorde o atenție deosebită faptului că varza nu este înghețată. Prezența unui număr mare de frunze verzi verde indică calitatea produsului, iar absența lor indică în mod direct că frunzele au fost înghețate și tăiate.

Pregătirea pentru aluat

Ce ai nevoie pentru a porni varzaDatorită faptului că aluatul "sorei" cu beli albă are o istorie îndelungată, nu există o părere neechivocă cu privire la locul în care și cum să se sare cel mai bine legumele. Pentru varza acru cineva foloseste butoaie de lemn, iar cineva este mai convenabil sa foloseasca cupe moderne smaltuite. Principalul lucru, în nici un caz nu pentru a produce aluat în recipiente, creat din diferite polimeri și din oțel inoxidabil, dar smalțul, prin credință comună, este considerat cea mai bună opțiune.

Ca o presă, puteți folosi o piatră mare, spălată anterior sau orice alt obiect, potrivit pentru greutate. În ceea ce privește gantera, greutățile și alte articole din metal, pe baza recomandărilor specialiștilor, din utilizarea lor ar trebui să fie refăcute. Elementul de bază, care este adecvat să se folosească pentru a obține o legume albe, este o sare de piatră mare.

Utilizarea sării iodate pentru aluat este o greșeală obișnuită a multor gospodine. Aplicarea sa conduce la faptul că produsul final devine extrem de moale.

Cantitatea de sare folosită depinde de preferințele culinare. Unele amante iau 1,5 linguri. l. sare pentru 1 kg de varză suculentă. Cu toate acestea, pe baza caracteristicilor gustului fiecărei persoane, puteți folosi mai puțină sare.

Aditivi pentru varza de ierni

Ingredientul de bază al varzălui, în afară de cea mai albă legume prăjite, este sarea și morcovii. Balanța produselor ar trebui, de preferință, să fie menținută în următorul raport de 250 de grame de sare pe 9,5 kg de varză.

Această relație a fost testată de mai multe generații de adevărați cunoscători de aluat.

Ca ingrediente suplimentare în prepararea acestei legume, multe amante sfătuiesc adăugarea:

 • mere întregi sau tăiate în bucăți mari;
 • prune;
 • afine sau afine;
 • Piper alb;
 • semințe de mărar.

Cu toate acestea, merită să ne amintim că toate aceste ingrediente necesită pregătire preliminară. Mai întâi de toate, ele trebuie spălate bine cu apă curentă și apoi tăiate. În conformitate cu recomandările multor gurmanzi, pentru a obține un produs crocant, adăugați o coajă de stejar puțină la varză (puteți să-l cumpărați în numeroase farmacii) sau hrean, pre-rasă.

Ingredientele de mai sus ar trebui să fie adăugate, de preferință, la viteza de 1 linguriță. hrean pe 1 kg de usturoi alb. Nevoia de a utiliza aceste componente se datorează faptului că acestea conțin un număr mare de tanini. Este prezența lor în varza plămadă tradeaza crocanță caracteristic, dar nu trebuie să uităm că stejarul mașină și hrean trăda delicatețe murat gust rafinat și rafinat.

Cum să depozitezi starterul în timpul iernii?

Depozitarea varzelor într-un recipientCel mai bine este să depozitați aluatul la o temperatură de 1 până la 5 grade. Un container mare cu varza de varza poate fi trimis la frigider, desigur, daca se potriveste.

În cazul în care recipientul cu varză pentru iarnă este mare, atunci va fi un pic mai complicat. Bunicile noastre au făcut așa. Salata salata in containere emailate, stivuite în pachete duale, în partea de sus a acestuia este aruncat un alt pachet și totul merge la balcon sau la pivniță. Cu varza nu se va intampla nimic si ea va ramane calm acolo pe toata iarna. Această delicatețe tolerează perfect înghețurile severe și, în același timp, își păstrează toate substanțele utile.

Cât de mult varză să acru?

Varza de carne este pregătită pentru o perioadă lungă de timp pentru iarnă. După ce ați cumpărat o varză și pregătită să dospească trebuie Kwasi timp de 4-8 zile, la o temperatură de 20-21 de grade, în cazul în care temperatura este sub această limită, demarorul va dura mai mult timp, iar gustul de varză poate obține acru. Pentru a înțelege că procesul merge suficient de bine pentru a verifica dacă bulele și spuma au apărut pe suprafața varză. Scoateți spuma din varză nu merită.

În fiecare zi, în orice moment, este necesar cu un bol de lemn, străpungeți salata până la fund, astfel încât gazele acumulate să iasă. Dacă nu puteți efectua aceste acțiuni zilnic, puteți face acest lucru în fiecare zi. Acei oameni care găsesc această procedură o pierdere de timp pentru iarnă vor obține un aluat acru și chiar amar.

De-a lungul drojdiei, cantitatea de suc care este eliberată scade, când vedeți că sucul nu este aproape eliberat, puteți fi sigur că varza este gata pentru iarnă. Este de dorit sa incercati sourdough, daca varza de varza pentru iarna are un gust placut, atunci puteti opri acest lucru. În cazul în care salata nu are suficientă aciditate, se recomandă să lăsați făina într-o altă zi. Culoarea varului verde gătit pentru iarnă trebuie să aibă o nuanță de portocalie palidă.

Reteta pentru varza de iarna pentru iarna

Aș dori să fiu atenți la una dintre cele mai comune metode de preparare a varului de ierbicadă pentru iarnă. Rețeta este destul de simplă, iar meritele sale sunt evidente. Cheltuirea unui minim de efort se dovedește, în cele din urmă, incredibil delicios, suculent, delicatesă crocantă. Deci, pentru a mură o găleată de varză este necesar:

 1. Varza pentru iarnaGăsiți recipientul smalț și spălați-l bine sub apă curentă, apoi ar trebui să-l treceți cu apă clocotită, astfel scăpăm de bacterii.
 2. Luați capetele de varză și scoateți frunzele de sus. Spălați-le ușor și nu se usucă, puneți-le pe partea de jos a smalțului împreună cu hreanul.
 3. Multe amante recomandă înlăturarea ciornei. Cu toate acestea, această recomandare este valabilă numai pentru legumele achiziționate, ca și pentru varza de varză cultivată pe grădina sa, este de dorit să o lăsați, deoarece este containerul multor substanțe utile și vitamine. În cazul în care legumele de legume albe au fost cultivate folosind diferite stimulente de creștere chimică, atunci se acumulează o cantitate mare de nitrați în ciocan, care au un efect dăunător asupra corpului.
 4. Varza curata incepe sa taie. Trebuie remarcat faptul că nu este de dorit să se taie benzi foarte subțiri, ca urmare a sării produsul obținut se va dovedi a fi prea delicat și nu va crăpa.
 5. Luați 5 morcovi mari, coajați și clătiți. Pentru a macina această legumă se recomandă utilizarea unui răzuitor mare. După ce frecați morcovul, turnați-l în găleata cu email.
 6. Amestecul rezultat a fost se amestecă bine și se toarnă sare, este important să respecte o singură regulă strategică - varză în nici un caz nu ar trebui să fie mult frământare, pentru că există riscul ca, în cele din urmă rândul său, un produs care nu trosnesc.
 7. Luați varză și aplicați cantități mici într-o găleată de email. Este foarte important să întăriți bine fiecare strat. După transport, luați frunzele de varză pentru a le spăla și a le pune pe partea de sus.
 8. Culminarea eforturilor dvs. va fi un cerc din lemn care trebuie să acopere salata primită, iar în partea superioară a acesteia veți plasa încărcătura sub forma unei pietre mici, de preferință cântărind până la 3 kg. Unii sfătuiesc ca un jug să folosească un rezervor de sticlă de 3 litri plin cu apă.
 9. Cadavrul se efectuează în interior la o temperatură de 15 până la 19 grade. După 2-3 zile, procesul de fermentație va începe. În acest moment, trebuie să acordați mai multă atenție la varză. Luați un baston de lemn și străpungeți starterul de varză de 3 ori pe zi. În timpul acestor acțiuni, este extrem de important ca știftul să ajungă în partea inferioară a găleții de smalț. Această manipulare va face posibilă deducerea excesului de gaz acumulat ca urmare a fermentației, ceea ce este extrem de important pentru a evita amărăciunea delicateții finite. Durata fermentației și timpul de pregătire depind doar de condițiile de păstrare pentru varză. Conform statisticilor, în termen de două săptămâni eforturile vor fi încununate cu succes și veți obține un produs splendid și crocant.

Majoritatea gospodinelor sfătuiesc să rămână fermentate pentru varza de iarnă respectarea unui anumit regim de temperatură, care este de 2 grade. Desigur, este preferabil să depozitați produsul finit într-o pivniță în care au fost create condiții favorabile pentru acesta. O opțiune alternativă poate fi depozitarea în borcane de sticlă în frigider.

Reteta pentru varza cu ingrediente suplimentare

În timpul iernii, organismul are nevoie de vitamine, iar următoarea rețetă pentru recoltarea varză pentru iarnă va fi foarte utilă pentru a consolida sistemul imunitar:

 1. Leaven de mâini propriiDupă ce ați scăpat de frunzele superioare și ați sculat coapsa, trebuie să tăiați capul.
 2. Spălați morcovii tăiați în benzi subțiri.
 3. Luați recipientul smalț și găleata obișnuită.
 4. Într-o găleată, trimiteți varză mărunțită amestecată cu morcovi, presărați cu sare.
 5. Ștergeți amestecul rezultat cu mâinile. Dacă, în urma acțiunilor dvs., ați apărut sucuri, atunci sunteți pe drumul cel bun.
 6. După ce ați lăsat frunzele de varză pe partea de jos, trimiteți amestecul de pământ la acesta, împrăștiați fiecare strat bine.
 7. Acum este timpul să folosiți ingredientele secrete. Merele spălate, mararul, cranberries sunt așezate peste varză ramificată.
 8. Apoi am adormit o porție nouă, am berbec, am pus mere și afine.
 9. Repetăm ​​acest algoritm până când ne vom umple containerul smalț.
 10. Sus, cu o placă sub sarcină.

În 10 zile o delicatesa de vitamine pentru iarna va fi gata pentru utilizare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pregătirea la domiciliu: cum să sare varză într-o găleată pentru iarnăPregătirea la domiciliu: cum să sare varză într-o găleată pentru iarnă
Cum să murăm varza pentru iarnă: drum rece, decaparea în borcaneCum să murăm varza pentru iarnă: drum rece, decaparea în borcane
"Paillette" de varza cu Buryak: reteta cu fotografie"Paillette" de varza cu Buryak: reteta cu fotografie
Care sunt cele mai bune zile pentru varză?Care sunt cele mai bune zile pentru varză?
Calendar de sărare și săpun de varzăCalendar de sărare și săpun de varză
Rețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnăRețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnă
Care sunt zilele bune pentru varza acru?Care sunt zilele bune pentru varza acru?
Retete pentru prepararea de varza crocantaRetete pentru prepararea de varza crocanta
Prepararea rapidă a varză marinată cu ardei grasPrepararea rapidă a varză marinată cu ardei gras
Rețeta pentru varză de gătit cu sfecla în coreeanăRețeta pentru varză de gătit cu sfecla în coreeană
» » Cum de a acoperi varză într-o găleată pentru iarna?
© 2021 amigdas.com