amigdas.com

Brânză de porc în cuptor: gătit în casă

Brânză de porc în cuptorDeși orice magazin vinde carne conservată, mulți cred că gustul și calitatea nu sunt la par. Ieșirea este simplă - puteți găti singură tocană de porc în cuptor. A face acest lucru este acceptabil nu numai în toamnă, piesele de prelucrat vor fi utile în orice moment al anului, produsul este stocat timp de 12 luni. Este convenabil să luați borcanul cu tine pe drum, la dacha, pentru a deschide pentru oaspeții care au venit în mod neașteptat. Va fi util să fim capabili să producem semne similare, chiar dacă cu ocazia achiziționării unei cantități mari de carne de porc.

Produse necesare

Carne de porc acasăA cumpăra un borcan de tocană în cea mai apropiată ieșire nu este dificilă. Fă-o tu însuți va fi mai scumpă, va trebui să-și petreacă ceva efort și timp. Dar nu trebuie să ghiciți cum au fost folosite ingredientele de înaltă calitate.

De aceea, gospodinele, care se ocupa de sanatatea gospodariilor lor, se gandesc la modul de a face carne de porc acasa. De fapt, acest proces este capabil să stăpânească pe toată lumea, talentul culinar nu este necesar. Este important să urmați exact prescripția.

Iată ce aveți nevoie pentru a vă mulțumi găluște delicioase cu aromă din porc în cuptor (numărul de ingrediente date pe litru de vas):

  • 800 gr. carne de porc (fără vene și pleavă).
  • 100 gr. grăsime, grăsime sau slănină, flanc.
  • O lingurita de sare (mai buna decat piatra).
  • Bay leaf (câteva bucăți la gust).
  • Piper negru (5-6 mazăre).

Carne de porc

Ingredientele pot fi adăugate la gustul dvs. (de exemplu, reteta nu are usturoi, piper rosu). Și, de asemenea, va necesita borcane de sticlă.

Este mai bine să le luați pe cei ale căror capace sunt răsucite, sunt mai confortabile. Va lua un cuptor, o foaie de copt și un pachet de sare de rocă (nu pentru carne).

Etapa pregătitoare

Pentru a vă pregăti propriile tocuri, trebuie să vă pregătiți cu atenție. Să analizăm în detaliu ce trebuie făcut.

Selecția și tăierea cărnii și a grăsimilor

Rotiți în cuptorMai întâi de toate trebuie să ai grijă de carne. Luați două vase: una pentru pulpă, cealaltă pentru grăsime. Mai întâi, carnea este selectată, care va ajunge la fundul cutiei. Nu ar trebui să aibă vene, oase. La urma urmei, nimănui nu-i va plăcea dacă robinetul din cuptor conține piese incomode.

Este necesar să se taie carne cu bucăți de aproximativ 4 cm grosime. Puneți-o într-un singur recipient, sezonați cu sare și lăsați-o să se marină.

Salo este separat de piele - dacă este proaspătă, nu va fi dificil. Ar trebui să fie tăiat mai fin, dar nu prea mult, deoarece se poate arde în timpul gătitului. Scursa se află în partea de sus a borcanului.

De asemenea, trebuie să fie frecat de sare și să fie lăsat deoparte pentru o perioadă de timp (suficient de două ore) pentru a se sătura.

Pregătirea containerelor și condimentelor

Tigaia de porc acasă: rețetăÎntre timp, puteți pregăti feluri de mâncare - borcanele de sticlă trebuie spălate bine cu sifon. În acest caz, nu este necesar să le sterilizeze. Containerele uscate pentru tocan în cutii (acestea trebuie introduse în cuptor în cuptor) trebuie așezate pe masă.

Condimentele sunt așezate pe fund - câteva porumb, o frunză de dafin. Dacă carnea nu este frecată anterior cu sare, va fi necesar să faceți acest lucru la următoarea etapă. Pregătiți numărul necesar de borcane și produse.

Preparate alimentare și coacere

Acum, totul este gata să pună carnea. Acest lucru ar trebui făcut în mod liber, astfel încât sucul să poată circula între bucățile de carne de porc:

  • În partea de jos pune cea mai mică carne grasă. Cu cât este mai mare stratul, cu atât trebuie să fie mai groase piesele. În timpul gătitului, grăsimea se va topi, apoi va cădea pe straturile inferioare. Prin urmare, carnea de porc mai slabă va fi gătită în ele.
  • În partea superioară se află șuncă, este presărată și cu sare.
  • Nu este necesar să forțați capacitatea "sub sfoară", trebuie să lăsați partea superioară a spațiului liber (câțiva centimetri).

Carne de porc acasă

Acum ar trebui să pregătiți tigaia. În conformitate cu această rețetă, tocană de porc la domiciliu, băncile sunt trimise la un cuptor rece. În timp ce grăsimea de pe nivelul superior începe să se încălzească, tara se poate supraîncălzi. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să luăm măsuri.

Pe o foaie de coacere (mai bine, dacă va fi cu umflături mari) se va vărsa o grămadă de sare. Există un alt mod comun - de a răspândi o cârpă și de a turna apă. Dar atunci trebuie să monitorizați cu atenție faptul că umezeala nu se evaporă și cârpa nu începe să ardă.

Procesul de gătit

Brânză de porc acasă în cuptorBăncile trebuie acoperite înainte de a fi introduse în cuptor. Dacă capacul este utilizat sub mașina de cusut, guma este îndepărtată de la acestea astfel încât să nu se topească. Capacele înșurubate au o suprafață cauciucată, astfel încât acestea nu pot fi supuse unei încălziri puternice. Drumul este pur și simplu pentru a acoperi borcane cu folie.

Semifabricatele sunt introduse în cuptor, temperatura fiind stabilită la 250 ° Celsius. Dacă apa a fost turnată pe o tavă de copt, ar trebui să aveți un fierbător de apă cu apă clocotită, gata să o adăugați după cum este necesar. După aproximativ o oră, băncile vor începe procesul de extragere a sucului și fierbere. Apoi, temperatura ar trebui să fie redusă la 140-150 °. Asigurați-vă că fierberea continuă - nu ar trebui să fie prea furtunoasă. Reglați temperatura, dacă este necesar.

De la începutul fierbei la pregătire este de 4 ore. După expirarea timpului, puteți trece la conservare. Capacele de șurub sunt fierte într-o tavă timp de câteva minute. După oprirea cuptorului, ar trebui să așteptați până când băncile se răcesc puțin. Acestea trebuie atinse și înșurubate cu capace (nu uitați să înlocuiți benzile de cauciuc dacă au fost îndepărtate).

Pe masă răspândiți prosopul, puneți gheață de porc pe el. Acasă în cuptor se dovedește a fi suculentă și delicată.

Produsul este acoperit cu o cârpă densă, lăsat peste noapte să se răcească. Dimineața, tocanul este luat într-un loc răcoros. Aveți posibilitatea să stocați stocul de acasă în termen de 12 luni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se prepară roșiile de vinete: rețete cu umpluturi diferiteCum se prepară roșiile de vinete: rețete cu umpluturi diferite
Rețete care pot fi gătite într-o grabă de tocanăRețete care pot fi gătite într-o grabă de tocană
Cum să gătești tocul de găină acasăCum să gătești tocul de găină acasă
Cum de a găti fasole delicioasă - o listă de rețeteCum de a găti fasole delicioasă - o listă de rețete
Cum să gătești găluște de carne de vită acasăCum să gătești găluște de carne de vită acasă
Rețete de sărare în saramurăRețete de sărare în saramură
Paste de vită cu carne tocată: cele mai bune rețete de gătitPaste de vită cu carne tocată: cele mai bune rețete de gătit
Caracteristici de gătit și de a mânca cârnați de sânge de casăCaracteristici de gătit și de a mânca cârnați de sânge de casă
Retete pentru gătit legume congelateRetete pentru gătit legume congelate
Caserola gustoasă din cartofi piureCaserola gustoasă din cartofi piure
» » Brânză de porc în cuptor: gătit în casă
© 2021 amigdas.com