amigdas.com

Prepararea la domiciliu a pastilei de mere

Caracteristici și metode de preparare a pastilelor de mere la domiciliuRetetele de dulciuri si deserturi sunt minunate. În vremurile vechi, oamenii au gătit toate felurile de mâncare numai din ceea ce era la îndemână. Acum acest proces este controlat de mașini și aditivi artificiali. Una dintre cele mai delicioase și preferate delicatese din fructe de padure și fructe din Rusia a fost considerată o pastilă. Ea a fost cea care a luminat adunările confortabile cu o ceașcă de ceai.

Pastila este considerată nu numai un desert gustos, parfumat și foarte frumos, dar are și multe avantaje pentru cei care preferă acest fel de mâncare în schimbul altor tratamente mai puțin folositoare. Credem că fiecare amantă ar trebui să aibă o rețetă pentru delicatețea mărului.

Ce este o pastilă

Proprietăți utile ale pastileiPregătiți pastele, de obicei din soiuri de mere cu mere, adăugând diferite alte umpluturi și fructe de pădure. Există o pastilă chiar și pentru cei mai mici copii, cu condiția ca copilul să nu aibă o reacție alergică la componentele pastilei.

Unul dintre principalele avantaje ale pastilei este al său beneficiu incredibil pentru corp. Fiecare porție din acest desert conține o cantitate mare de vitamine, minerale și alte substanțe utile, care sunt atât de importante pentru sănătatea și funcționarea normală a corpului uman.

Și totuși, orice rețetă pentru pastile gătite la domiciliu va fi un excelent "economisind ancora"Pentru o recoltă mare de mere. La urma urmei, nu este un secret pentru nimeni că acest fel de fructe poate fi păstrat pentru o lungă perioadă de timp numai în anumite condiții. Pentru a pregăti desertul din mere, toate părțile fructelor merg la curs, cu excepția dăunătorilor stricați sau stricați.

Pastila acasă - o rețetă fără zahăr

Rețetă pentru prepararea pastei de mere fără zahăr la domiciliuAceastă rețetă pentru pastilele de casă din mere va fi clasică. Această opțiune a fost pregătită de amante cu câteva secole în urmă. În plus, ceea ce să gătești această delicateză va fi foarte simplu, va fi, de asemenea, capabil să aducă o mulțime de beneficii organismului.

Reteta pentru pastile la domiciliu de la mere este destul de simplă, bineînțeles, merele sunt una dintre condițiile pentru un rezultat reușit. Pentru a pregăti pastile fără zahăr, aveți nevoie doar de două ingrediente:

  • apă;
  • mere.

În primul rând trebuie să pregătiți materiile prime - mere. Pentru a face acest lucru, trebuie să spălați toate merele și să le eliminați din oase. Urmatoarele mere tăiată în bucăți. După aceea, transferați toate materiile prime în vase cu pereți groși (este adecvat orice fel de mâncare, cu excepția vesela smalțată).

Pentru acele soiuri care au textura uscată, puteți turna puțin apă (un pahar sau două pentru toată masa merelor). Închideți capacul cu un capac și fierbeti până la starea moale. Durata medie de stingere depinde în întregime de varietatea selectată de mere. De obicei durează de la un an și jumătate până la patru ore.

După ce toată masa este moale, trebuie să fie bine șterge sau mănâncă pe mașina de măcinat cu carne până la o stare de piure. Faceți acest lucru numai când toată masa este răcită complet.

Etapa finală de pregătire a delicateselor din mere va fi coacerea întregii mase de mere în cuptor. Pentru ca totul să treacă cu succes, pregătiți tigaia, pentru aceasta acoperiți-o cu hârtie de pergament și uleiul ușor cu ulei vegetal.

Apoi, așezați ușor o parte din masa mărului astfel încât grosimea stratului să nu depășească 5 milimetri. Această grosime a stratului va fi cea mai corectă și mai reușită pentru pregătirea mai rapidă a pastilei la domiciliu.

Când toate preparatele au fost terminate, desertul este scufundat într-un cuptor preîncălzit. Temperatura de încălzire nu trebuie să depășească 100 de grade.

Urmăriți cu atenție procesul de uscare, după ce stratul superior este uscat (pregătirea pentru a determina cu o scobitoare, trebuie să fie uscat), trebuie să fie răsturnat și uscați stratul inferior. De obicei întregul proces de coacere a pastilelor nu depășește 10 ore.

Pentru a verifica dacă stratul superior de mere este suficient de uscat, este posibil într-un alt mod: în cazul în care pastille de mere se încadrează în partea de jos a tigaie, înseamnă că desert încă mai are nevoie de mai mult timp pentru a usca. Când pastilă este complet gata, poate fi tăiați în plăci lungi și apoi răsuciți-le în role elegante. Este depozitat într-un loc uscat și întunecat.

Pastilă de mere cu proteine ​​la domiciliu

Descrierea pastilei de mere cu proteineO rețetă similară pentru desert de mere se găsește frecvent în fabricile de produse de cofetărie. Prin consistența sa, aceasta diferă semnificativ față de cea clasică și are o structură complet diferită.

Această delicatețe de măr, preparată prin adăugarea de proteine, este obținută foarte aerisit și aproape fără greutate. Rețeta include următoarele ingrediente:

  1. Pureul de mere - o jumătate de kilogram.
  2. Proteine ​​de pui - 1 buc.
  3. Zahar - 170 gr.
  4. Pulbere de zahăr pentru ruperea pastilei finite - la gust.

Cum să pregătiți o rețetă

Metoda de gătit pastile din mere cu proteine ​​la domiciliuPrimul lucru pe care trebuie să-l faceți este, desigur, să faceți toate manipulările cu mere. Întreaga etapă de preparare a piureului de mere a fost descrisă în rețeta clasică. Urmăriți-l cu grijă și apoi totul ar trebui să se descurce bine.

După ce cartofii piureți sunt gatați, adăugați zahăr, amestecați bine și lăsați să se răcească. În timp ce piureul de mere împreună cu zahărul se răcește, este necesar împrăștie proteina într-o spumă magnifică. După ce proteina este bătută și cartofii piureți răciți, cele două ingrediente vor trebui să fie amestecate și puțin mai biciuite cu un blender submersibil sau altă metodă convenabilă.

Pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de pergament, așezați toată masa și nivelul cu o spatulă, astfel încât întreaga suprafață să fie absolut plată. Grosimea masei rezultate ar trebui să fie aproximativ trei centimetri.

Am pus pâinea coaptă într-un cuptor preîncălzit la 70 de grade. Timpul de coacere va depinde exclusiv de caracteristicile individuale ale dulapului de prăjire. Media pastilului gătit timp de 5-6 ore. Când delicatețea este gata, trebuie să fie tăiată în bucăți porționale convenabile și fiecare rolă în pulbere de zahăr.

Sfaturi utile

Sfaturi utile pentru gătit la domiciliuPentru a tăia produse de patiserie terminate de mere nu s-au lipit de cuțitul de bucătărie, baie din când în când în apă rece. Acest truc va tăia rapid și ușor bucăți delicioase și foarte aromate de delicioase deserturi.

Pentru a rezuma toate cele de mai sus, puteți de pastă de mere de la domiciliu, o rețetă, desigur, foarte simplu și nu prea consumatoare de timp, absolut orice amantă poate găti.

Tot ceea ce este necesar pentru o pastilă bună și delicioasă este, desigur, o recoltă bună de mere. Ei bine, sau în caz de urgență cumpărat fructe în magazin.

La orice rețetă pentru pastile, puteți adăuga unele dintre ingredientele dvs. preferate pe care le puteți adăuga înainte de a coace toată masa în cuptor. Pentru a adăuga la pastilă este perfect: nuci, fructe uscate, miere sau chiar marmeladă și alte dulciuri delicioase.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci un compot gustos pentru iarnă din sticle fără sterilizareCum sa faci un compot gustos pentru iarnă din sticle fără sterilizare
Gem de mere pentru iarnă: cele mai bune rețete cu o fotografieGem de mere pentru iarnă: cele mai bune rețete cu o fotografie
Saculete pentru plăceri pentru iarnă din mere: rețeteSaculete pentru plăceri pentru iarnă din mere: rețete
Apple jeleu: retete de deserturi delicioase din fructeApple jeleu: retete de deserturi delicioase din fructe
Reteta jam `pyatiminutka` din mereReteta jam `pyatiminutka` din mere
Rețeta pentru gătitul pastilei belevene la domiciliuRețeta pentru gătitul pastilei belevene la domiciliu
Retete pentru un delicios compot de afineRetete pentru un delicios compot de afine
Rețetă pentru pastilele lui Bélow, gătit la domiciliuRețetă pentru pastilele lui Bélow, gătit la domiciliu
Rețete pentru compot din cătină pentru iarnăRețete pentru compot din cătină pentru iarnă
Pastilla de la dovleac la domiciliu: retetePastilla de la dovleac la domiciliu: retete
» » Prepararea la domiciliu a pastilei de mere
© 2021 amigdas.com