amigdas.com

Rețeta de gătit pere în sirop pentru iarnă

Perele verzi sunt mariPereții în sirop sunt cea mai bună delicatețe și desert, care nu numai că pot fi folosite cu ușurință pentru mâncare, dar pot găti și plăcinte și casseroles din acesta.

O asemenea delicatesă va arăta întotdeauna nu numai apetisantă, ci și originală. Dar numai în timpul iernii, nu se pot găsi pere, așa că trebuie să fie păstrate și apoi sub mâna gazdelor cu experiență, va exista întotdeauna un borcan cu un astfel de desert parfumat.

Pregătire pentru conservare

Perechi de lux în sirop marePentru a păstra pere pentru iarnă, ele pot fi gătite ca întreg, sau felii, sau chiar tăiate în bucăți. Dacă perele din sirop sunt intacte, vor arăta grozave pe orice masă festivă. Dar lobulii sunt mai bine de folosit ca umplutură la placinta. Dacă perele în sirop sunt închise, atunci nu vă gândiți la ceea ce ar fi atât de delicios pentru a decora tortul de vacanță. Pentru a pregăti acest lucru delicatețe pentru iarnă, cum ar fi pere în sirop, trebuie să pregătiți următoarele ingrediente:

 1. Pereții sunt 1 kilogram.
 2. Zahăr - 500 de grame.
 3. Vanilie - 2 linguri.
 4. Acidul citric este de 2 grame.
 5. Apă -2 litri.

Dar nu numai produsele sunt necesare pentru a face o delicatesa gustoase de pere pentru iarnă, este, de asemenea, necesar pentru conservarea astfel de desert și feluri de mâncare:

 1. Conservarea de pere mariBănci și capace pentru conserve.
 2. Caserolă. Este de dorit ca aceasta să nu fie numai emailate, ci și largă. Capacul nu este necesar pentru gătit, deci ar trebui luat.
 3. Un cuțit, dar numai trebuie să fie ascuțit.
 4. Prosoape. Cel mai adesea se folosește un prosop dublu. Apropo, un prosop poate fi înlocuit cu o pătură sau o pătură caldă.
 5. Tablă de tăiere.
 6. Loja.

Recolta de la perele suculente mariVolumul de cutii de conserve va depinde de tipul în care vor fi utilizate perele pentru conservare. Dacă este o felie, atunci un astfel de tratament va fi de aproximativ un litru și jumătate. În cazul în care perele sunt tăiate în jumătate, atunci acestea pot fi introduse mai întâi în cutii de conserve, alegându-le volumul. Se știe că dimensiunile pere după ce prepararea sa este redusă.

Ar trebui să fie luate în mod responsabil și la selecția de fructe. Deci, fructele pentru prepararea unei rețete trebuie să fie folosite doar de calitate. Fructul nu ar trebui să aibă nici o înțepătură sau chiar să putrezească. Pentru o astfel de conservare se va potrivi orice tip de pere, cu excepția soiurilor moi. În cazul în care calitate foarte puternică, atunci este mai bine să taie pere în felii, dar fructele întregi merită conservate întregi.

Perele albe din cutii sunt mariPereții cer, de asemenea antrenamentul la conservare. Mai întâi se spală bine în apă rece și apoi se taie tulpinile. Dar merită totul să o faceți cu atenție, pentru a nu deteriora carnea. După aceasta, scobitorul este perforat și așezat pe fundul tăvii. Dar ele sunt pliate frumos și slab, astfel încât să nu fie încrețite. Băncile sunt, de asemenea, spălate bine.

fiecare banca se toarnă aproximativ o treime apă rece și curată și numai apoi instalată într-o tavă în care se toarnă și un mic strat de apă rece. Apoi, acest vas este plasat într-un incendiu lent și, treptat, este adus la fierbere. Întregul proces durează aproximativ cincisprezece minute.

O rețetă simplă pentru conservarea perelor în sirop

Conserve de pere in sirop marePregătirea unui astfel de desert de la pere începe cu faptul că la început zahărul este gătit sirop. Pentru a face acest lucru, adăugați zahăr la apă și puneți un foc mic.

Este necesar să se amestece această soluție în mod constant, astfel încât zahăr complet dizolvat și numai după aceasta, după fierbere timp de încă 5 minute, opriți. Acest sirop de zahăr este umplut în cutii, în care se adaugă deja fructele pregătite în avans. În acest sirop de zahăr, perele sunt păstrate până se răcește complet.

Pregătirea perelor într-o tigaie este mareCând perele încep să se răcească, își schimbă culoare. Ele pot fie să albească, fie să devină translucide. După aceasta, ei se îndreaptă deja spre următoarea etapă de conservare a perelor.

Gatiti-le ca un gem, la foc mic si amestecand treptat, astfel incat excesul de lichid se poate evapora. Dar fructele nu ar trebui să fie digerate sau chiar să se destrame. După această etapă, perele încep să fiarbă, apoi se fierbe încă 5 minute, apoi se opresc și se lasă să se răcească.

Tort delicios de la pere mariA treia etapă de preparare a unor astfel de delicatese de la pere este necesară o îngrijire și o atenție deosebită. Mai întâi, perele se reaprinde din nou, dar trebuie să fie slab. Odată ce au fiert, apoi fierbe timp de cel mult 5 minute. După aceea, toate fructele cu grijă Sunt scoși din tigaie și introduși în borcane, dar fără sirop. Acestea ar trebui să fie acoperite cu capace pentru o vreme.

Acum pregătește-te sirop. Se gateste la foc mic, adaugand vanilie si acid citric. Se amestecă siropul până când toți aditivii se dizolvă. O toadă se toarnă siropul în cutii de conserve, unde fructele s-au răcit deja. Băncile cu capace sunt puse într-o tavă în care se toarnă deja apă caldă și se efectuează sterilizarea. Dar nu ar trebui să dureze mai mult de 15 minute. Rămâne să răsuciți cutii cu capace și să le înfășurați cu un prosop. Lăsați-o în acest fel, nu întoarceți până când borcanele sunt reci.

Pere în sirop pentru iarnă: rețetă fără sterilizare

 1. Pentru a vă pregăti pentru o astfel de rețetă simplă, în cazul în care nu este nevoie să sterilizați cutia cu pâini gata preparate în sirop, veți avea nevoie de următoarele produse:
 2. Pere, 1,5 kilograme.
 3. Acidul citric este de 2 grame.
 4. Apă - 2 litri.
 5. Zahăr - 0, 5 kilograme.

Pereți cu înghețată de vanilie mareCalculul acestor produse este dat pentru un borcan de trei litri de desert de la pere pentru iarnă. Modul de pregătire rămâne neschimbat. Fructele sunt spălate bine, miezul și coada sunt îndepărtate. Pregătiți separat cutiile, care sunt necesare în mod preliminar steriliza. Atunci când băncile se răcesc, atunci trebuie să se pună strâns pere și se toarnă apă fiartă.

Perele roșii și roz sunt mariAcoperită cu capace, prescripția este lăsată timp de cinci minute, apoi se toarnă într-o tavă pentru a face un sirop de la ea, care tocmai atunci va trebui să fie reumplut cu cutii de fructe. Dar pentru pregătirea ei este necesar adăugați zahăr.

Al doilea turn de sirop este menținut timp de aproximativ șapte minute și din nou apa dulce cu aromă de pară se amestecă într-o tigaie. De îndată ce lichidul începe să fiarbă, merită adăugat acid citric și din nou se toarnă cutiile și se rostogolesc deja capacele.

Că astfel de pere în sirop pentru iarnă pe această prescripție de conservare sa dovedit a fi ideal, este necesar cu grijă rotiți borcanul astfel încât capacul să fie în partea de jos. Apoi, agățând cu atenție pătură, păstrați-le până când se răcește complet.

Pere în sirop cu lobuli și cu vanilină

Delicios perle de casa de la pere mariExistă multe rețete pentru păstrarea perelor în sirop. Puteți, de exemplu, adăugați la această rețetă coaja de lamaie sau vanilină. Dar pentru astfel de rețete sunt ideale fruct soiuri mari și tari. Este recomandabil să fi fost necorespunzător, deoarece acestea vor deveni moi atunci când sunt procesate cu apă clocotită. Pentru a păstra perele în sirop, sunt necesare următoarele produse, care sunt luate din calcul pentru un borcan de trei litri:

 1. Pachetul de vanilină-1. Merită să luați în considerare faptul că vanulDeschideți borcanul cu pere mari conserveZaharul pentru aceasta reteta nu va functiona.
 2. Apa - aproximativ 2 litri.
 3. Zahăr - 0,5 kilograme.
 4. Acidul citric este de 1 lingurita, dar nu trebuie sa-l tastati cu un mazar.

Înainte de a începe conservarea, este necesară spălarea completă a fructelor, apoi tăiați-le în jumătate. Este necesar să ștergeți frac ei au și seredinku, unde sunt semințele. Dacă fructele sunt foarte mari, atunci le puteți tăia din nou. Dar este necesar să se pregătească nu numai pere, ci și bănci, care trebuie curățate și sterilizate în mod corespunzător.

Alimentele pentru pere în sirop sunt mari

Imediat ce produsele și containerele sunt gata, atunci rroșii felii Se potrivește în cutii, dar ca tăierea să fie de sus. Atunci când siropul este gătit, atunci aceste fructe vor fi turnate în ele, astfel încât acestea să fie complet închise.

Băncile trebuie umplute cu sirop la gât. da infuzii fructe în sirop cinci minute și toate acestea scurse. Repetați această scurgere de trei ori. Dar pentru a treia oară în acest sirop este necesar să adăugați acid citric și vanilină. Prin urmare, atunci când siropul este gata, se toarnă imediat perele și se rostogolesc imediat.

Băncile cu pere în sirop se întorc peste vârf, se înfășoară cu grijă și se păstrează în bucătărie la temperatura camerei pentru o zi întreagă, pentru a se putea răci treptat. Numai atunci puteți păstra un astfel de desert conservat în orice condiții. Dar atunci astfel de felii vor arata grozave pe orice placinta sau pot veni pentru toppinguri in placinta.

Recomandări pentru conservarea perelor în sirop

Perele toclate se fierbe mariDacă fructele de pere sunt foarte mari, atunci ele nu pot fi tăiate chiar dacă în avans, înainte de pregătire, eliminați pielea. Dar trebuie să fie tăiat cu atenție, astfel încât să nu deterioreze pere și să-și schimbe forma.

Și pentru o astfel de procedură, un cuț fin este ideal, dar ar trebui să fie foarte ascuțit. Apoi, chiar și fructele mari se vor uita în sirop magnific. În plus, pentru ca perele să fie atractive, este necesar să se ia astfel de soiuri de fructe care ar avea o culoare galbenă sau o culoare, cu o culoare ușoară roz.

Tăierea de pere pentru conservare mareCând se prepară siropul, tigaia nu trebuie acoperită cu un capac. Acest lucru este necesar pentru a evapora rapid lichidul, altfel siropul va fi prea lichid. Din același motiv, nu merită să luați soiuri care sunt foarte suculent. Apropo, acidul citric poate fi înlocuit cu lămâie. Ar trebui să fie spălat bine, tăiat în felii și adăugat la sirop în a treia etapă de preparare a siropului.

Dar când lichidul este turnat în cutii, merită să scoateți din cerc un astfel de cerc de lămâie și numai apoi să-l turnați peste borcane. Nu lăsați-l pe timp de iarnă, pentru că atunci în astfel de bănci va fi amărăciune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să faci fructe confiate din diferite fructe și legumeCum să faci fructe confiate din diferite fructe și legume
Cum se prepară fructe confiate din pepene verde: cea mai ușoară rețetăCum se prepară fructe confiate din pepene verde: cea mai ușoară rețetă
Cum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatireCum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatire
Rețete de gem transparent din pere și feliiRețete de gem transparent din pere și felii
Cele mai bune retete pentru a face compot din pere pentru iarnăCele mai bune retete pentru a face compot din pere pentru iarnă
Rețetă simplă și delicioasă pentru gem de pe pere pentru iarnăRețetă simplă și delicioasă pentru gem de pe pere pentru iarnă
Retete pentru fabricarea de compot din lemn de rasRetete pentru fabricarea de compot din lemn de ras
Reteta simpla pentru gem de pe pere pentru iarnăReteta simpla pentru gem de pe pere pentru iarnă
Gătiți gemul pentru iarnă de la o prună prăjităGătiți gemul pentru iarnă de la o prună prăjită
Pear păstrează: rețetă pas cu pas cu imaginiPear păstrează: rețetă pas cu pas cu imagini
» » Rețeta de gătit pere în sirop pentru iarnă
© 2021 amigdas.com