amigdas.com

Rețetă pentru fructele confiate din coaja de portocale

Portocale portocale pentru iarnăBomboane de coaja de portocale bomboane pot fi preparate într-o varietate de moduri. Există rețete simple, precum și metode rapide de exprimare

, care vă permit să obțineți rezultate după câteva ore. Dacă gătiți această delicatețe în ciocolată, veți obține bomboane reale, care vor face o sărbătoare întreagă pentru dulcele dulce.

Rețete simple pentru prepararea fructelor confiate din coaja de portocale

Retete pentru fructe confiate din coaja de portocalaToți oamenii aparțin acestui fapt acasă, pregătite de mâinile lor în moduri diferite. Acum nu există o opinie neechivocă și, în special, o rețetă cu privire la modul de creare a acestora și cât de utile sunt acestea.

Cukaty din crustacee de portocale au început să se pregătească multă vreme: au fost făcute nu numai de mamele noastre, ci și de bunicile. O selecție vastă a acestor fructe confiate poate fi achiziționată în magazine, unde acestea sunt oferite în versiuni diferite. Cumpărând astfel de fructe dulci și gustoase confiate în magazin vă va economisi mult timp, dar asta nu înseamnă că vor fi mai gustoase. De aceea, la urma urmei, multe gospodine preferă să se gătească singure, astfel încât această delicatețe nu numai că era mai economică, ci și mai apetisantă.

Sunt alții avantaje în pregătirea fructelor confiate din portocale la domiciliu pe cont propriu. De exemplu, nu vor conține aditivi și coloranți diferiți, care se adaugă de obicei în timpul fabricării în fabrică. Nu toți agenții de îmbunătățire a aromei și conservanți adăugați în timpul fabricării în fabrică pot fi utili corpului uman.

Pregătiți o delicioasă delicioasă și delicioasă la domiciliu nu este dificilă. Pregătirea sa nu durează mult. Astăzi în lumea gătitului există o mare varietate de rețete pentru prepararea fructelor confiate. Unele dintre ele pot fi gătite în doar câteva ore, iar altele vor dura câteva zile să se usuce. Dar de fiecare dată gustul acestui desert va fi cel mai bun.

Reteta clasica pentru fructele confiate din coaja de portocala

Retete de fructe confiate din coaja de portocaleCea mai simplă cale este reteta pe care bunicile si mamele noastre o cunosteau. Desigur, este nevoie de mai mult timp pentru al pregăti, dar rezultatul final va depăși toate așteptările și nu va fi o pierdere de timp. Procesul de pregătire a acestuia simplu. În conformitate cu rețeta clasică, aceasta implică înmuierea crustele de portocale pentru o lungă perioadă de timp pentru a elimina amărăciunea. De obicei durează aproximativ trei zile.

Pentru prepararea fructelor portocale confiate în conformitate cu rețeta clasică, vor fi necesare următoarele ingrediente:

 1. Cruste de portocale (este de dorit ca au adunat cel putin cinci fructe).
 2. Zahar - 3 pahare.
 3. Apa.

Prăjiturile din portocale sunt așezate într-o cratiță mare și umplute temporar cu apă. Trebuie să fie o mulțime de apă pentru a le închide bine. Din când în când, lichidul trebuie golit și turnat într-o cratiță proaspătă, curată și proaspătă, astfel încât produsul să nu se deterioreze.

Trei zile mai târziu, crusta trebuie să fie pus într-o strecurătoare, și de îndată ce siropul un pic stechot, produsul semi-finite care urmează să fie tăiate sau bucăți sau cuburi sau fâșii.

Coaja de portocala feliata este preparata intr-o cratita ca un gem obisnuit. Pentru aceasta, siropul este preparat mai intai: se toarna apa in tigaie si se adauga zaharul. După ce fierbe siropul, se pune coaja de portocale în ea și se aduce la fierbere. După trei minute, gătitul se termină.

O zi, un astfel de amestec de sirop și crustă portocalie trebuie doar să stea, iar apoi ar trebui repetat. Deci, este necesar să faceți de trei ori. După a treia răcire, fructele confiate din portocale gata preparate din nou se înclină într-un șuviu, dar siropul poate fi folosit mai târziu. După ce fructele confiate pot fi laminate în zahăr sau în zahăr pudră, ele sunt uscate și utilizate. Este bine să le adăugați la coacere.

Cât de multe bomboane vor fi dulci depinde de ceea ce este siropul. Deci, dulceata este siropul, cu atat mai multe dulciuri vor fi in fructele confiate.

Rețetă rapidă pentru fabricarea fructelor confiate din cruste

Retete pentru fructe confiate din coaja de portocalaMulte gospodine visează să facă fructe portocale confiate, dar gândindu-se că este nevoie de mult timp să le pregătească, ei refuză de multe ori să o facă. Dar există rețete care fac posibilă gatirea rapidă a acestei delicatese. Unii sugerează că se înmoaie coaja de portocal în cel mai scurt timp posibil sau, în general, nu poate fi.

Pentru a pregăti fructele confiate cu o rețetă rapidă, următoarele ingrediente:

 1. O crustă de portocale, dar nu mai puțin de 5 fructe.
 2. Zahăr - nu mai puțin de 3 pahare.
 3. Sare - la gust.
 4. Acid citric - nu mai puțin de 3 grame.

În primul rând, crustele sunt puse într-o tigaie mică, în care trebuie să turnați cu apă rece în prealabil. Puneți-l pe un mic foc și da ocazia de fierbere. După aceasta, lăsați-l să fiarbă încă 10 minute. Apoi, aproape imediat apa ar trebui să fie drenată, iar crustele au fost așezate într-un șuviu și trimis sub un curent de apă rece.

Apoi, această procedură se repetă încă o dată, dar numai acum se adaugă apă sare pentru gust, nu mai mult de o lingurita. A treia oară această procedură se efectuează și prin adăugarea unei linguri de sare mică. De îndată ce crustele se spală și se usucă, ele trebuie tăiate în aceeași formă. Și numai după ce trebuie să începeți prepararea siropului.

Pentru aceasta, zahărul se adaugă la oală prin prescripție și un pahar de apă. Gatiti ar trebui sa fie, amestecand bine, cel putin 40 de minute, astfel incat sa se fierbe bine. După aceea, siropul semifabricat este îndepărtat din placă și se adaugă acid citric. Totul este bine amestecat.

Fructe confiate devin repede transparente într-un astfel de sirop, dar dacă acestea încă nu se luminează, atunci nu-i exagerați pe foc. Trebuie doar să scoateți de pe farfurie și puneți-l într-un șuvoi. Odată ce siropul de pe cruste se scurge, fructul este confecționat. Ele pot fi presate doar cu zahăr sau zahăr pudră și apoi descompuse pentru uscare.

Expres-mod de preparare a fructelor portocale confiate

Rețete de fructe confiate din cruste de portocale Produsele pentru gătit sunt necesare la fel ca în cazul metodei anterioare. Dar numai procesul de pregătire se schimbă puțin.

Puteți utiliza coaja nu numai de portocale, dar de mandarine, și chiar puteți adăuga lambda de lamaie.

Pentru pregătire vor fi necesare următoarele produse:

 1. Apa.
 2. Sare.
 3. O coajă de citrice.
 4. Zahăr.
 5. Acid citric

În această rețetă, nu tăiați tortul. Ele sunt pur și simplu așezate în tigăi și turnate cu două litri de apă rece fără apă. De îndată ce se fierbe, focul este ușor redus și este lăsat să fiarbă încă 10 minute. După gătire, crustățile de citrice sunt trimise într-un burete, care este apoi plasat sub apă rece. Apoi, ele sunt din nou puse într-o cratiță și turnate cu apă, care este adus la fierbere. În această apă se adaugă sarea cu ajutorul calculării unei lingurițe per 2,5 litri de apă. Și din nou ar trebui să fierbeți totul timp de 10 minute.

Imediat toată apa din cruste se amestecă și apoi se duc sub apă. A treia oară pentru fierbere este aceeași cu a doua. Sarea este necesară în apă, astfel încât toată amărăciunea să poată scăpa de coaja de citrice. Asta e atunci când treci și de fierbere a treia, coaja apoi se clătește sub jet de apă rece și de îndată ce încep să se răcească, se taie fâșii mici și subțiri.

Cel mai bine este dacă lățimea lor este de aproximativ 0,5 centimetri. Dacă printre coaja de portocale va cădea și mandarina, atunci nu ar trebui să fie tăiate. Ele sunt blând pe cont propriu, astfel încât acestea pot fi pur și simplu împărțite în bucăți identice și mici.

După aceea, se pune un pahar de apă în tigaie. Apa ar trebui să fie fiartă. De îndată ce începe să fiarbă, se adaugă 2 cești de zahăr și se așteaptă din nou până când toate aceste dulciuri se fierbe. În acest sirop este așezat și coaja tăiată. Focul devine mic. Și astfel, pe o căldură medie, toată această masă dulce și citrică este gătită până când crustele sunt fierte complet.

De obicei, această procedură nu durează prea mult. Întregul proces de gătit nu durează mai mult de 40 de minute. În acest caz, se recomandă amestecarea continuă a fructelor confiate. Dacă de câteva ori panoul este bine scuturat, ele vor deveni complet transparente. Primul semn al pregătirii unui tratament este o cantitate mică de sirop. De îndată ce rămâne foarte puțin, berea merită să se termine.

Se adaugă imediat puțin gust de acid citric și numai după aceea fructele confiate aproape gata sunt din nou așezate într-un șuviu și rămân astfel până când siropul se scurge. După aceea, trebuie să se rostogolească bine în zahăr și să se usuce. Pentru a face aceste fructe citrice gustoase, trebuie să le trimiteți timp de două ore să se usuce folosind pergament.

Odată ce acestea se usucă bine, trebuie să le puneți în cuptor timp de o jumătate de oră, în cazul în care acestea sunt un pic mai mult și să cadă. Cuptorul trebuie setat la 70 de grade. Pentru a stoca astfel de fructe confiate, puteți folosi cutii sterile, care sunt bine închise cu pergament.

Sfaturi utile pentru a face fructe confiate din coaja de portocale

Fructele gustoase și dulci sunt, de obicei, obținute dacă sunt înmuiate nu numai în zahăr, ci și în ciocolată topită. O asemenea delicatesă este foarte îndrăgită de copii. Merită să ne amintim că este mai bine pentru mazăriile confiate să folosească o coajă care ar trebui tăiată foarte subțire. Dar puteți pregăti o delicatesă din cruste groase, dar numai atunci gustul va fi ușor diferit. Nu uitați de sare. Pentru prepararea fructelor confiate, este mai bine să nu folosiți sare iodată, deoarece gustul produsului se schimbă și dramatic. Cea mai bună opțiune va fi piatra sărată.

Puteți păstra această delicatețe până la 8 luni, dar trebuie să respectați cu strictețe toate condițiile. Mai întâi de toate, ar trebui să fie un container de sticlă și trebuie să închideți bine aceste bănci. Cea mai bună opțiune pentru depozitare va fi un frigider.

Fructe confiate din fructe de portocale este un tratament minunat pentru întreaga familie. Și gătit la domiciliu, devine nu numai apetisant și gustos, dar necesar și util. Gătitul casei confiate vă permite să creați o nouă capodoperă culinară, care va lua în considerare toate predilectiile membrilor familiei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se prepară fructe confiate din pepene verde: cea mai ușoară rețetăCum se prepară fructe confiate din pepene verde: cea mai ușoară rețetă
Cum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatireCum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatire
Rețete cum se face gem de lămâie și confitureRețete cum se face gem de lămâie și confiture
Jam de pe coaja de portocale: rețete simpleJam de pe coaja de portocale: rețete simple
Retete pentru bomboane de ghimbir acasaRetete pentru bomboane de ghimbir acasa
Reteta de gem de la un dovleac cu o portocalaReteta de gem de la un dovleac cu o portocala
Bomboane de dovleac - rețetă simplă și delicioasă în cuptorBomboane de dovleac - rețetă simplă și delicioasă în cuptor
Jam de caise cu portocale: retete de gatitJam de caise cu portocale: retete de gatit
Pătrunjel de cartofi din mere cu lapte condensat pentru iarnăPătrunjel de cartofi din mere cu lapte condensat pentru iarnă
Dulce dovleac și caracteristicile de pregătire a acesteiaDulce dovleac și caracteristicile de pregătire a acesteia
» » Rețetă pentru fructele confiate din coaja de portocale
© 2021 amigdas.com