amigdas.com

Proprietăți utile ale datelor uscate pentru sănătatea umană

Date delicioase și utile uscateFinik este un fruct uimitor care crește pe o palmă dată. El ne cunoaște sub formă de fructe uscate și este considerat o delicatesă, în timp ce în unele țări înlocuiește pâinea.

Acest fruct nu este numai gustos, ci și util. Poate fi consumat de toată lumea și deserturi dulci, iar cei care doresc să piardă în greutate, sportivi, femei însărcinate, copii mici, au un efect benefic asupra sănătății generale a întregului corp uman.

Deci, date, decât sunt utile și ce proprietati favorabile au pe corpul uman. Să încercăm să înțelegem asta.

Utilizarea datelor

fruct dat palmă conțin vitaminele din grupurile A, B, E, conțin aminoacizi și microelemente. Și proprietățile lor utile afectează sănătatea întregului corp uman. Există 12 calități utile de date uscate:

 1. Afectează în mod favorabil activitatea intestinelor.

Conținutul fibrei cu utilizarea lor obișnuită purifica intestinele, reduce riscul de hemoroizi si cancer de colon. Nicotina conținută în produs asigură creșterea bacteriilor benefice.

 1. Proprietăți antiinflamatorii.

Intrarea magneziului în date, ajută la reducerea inflamației pereților arterelor, reduce riscul multor boli cronice, boala Alzheimer, artrita și bolile cardiovasculare.

 1. Întărirea țesutului osos și a dinților.

Date - beneficii și caracteristiciSubstanțe minerale, mangan, cupru, magneziu, Seleniul ajută la întărirea țesutului osos și este indispensabil în cazul osteoporozei. O fluorură și zinc consolidează smalțul și gingiile dintelui.

 1. Normalizarea tensiunii arteriale.

Tot acelasi magneziu, continut in date, ajuta la reducerea tensiunii arteriale si normalizarea inimii.

 1. Reduce riscul de accident vascular cerebral.
 2. Face pielea frumoasă și suplă, reduce riscul îmbătrânirii prematură.
 3. Un asistent indispensabil pentru munca ușoară.

Datele date uscate, mâncate cu câteva săptămâni înainte de livrare, contribuie la creșterea tonului uterului, asigurând astfel o naștere rapidă, iar femeilor care alăptează se adaugă cantitatea de lapte matern.

 1. Datele anemiei sunt pur și simplu de neînlocuit, deoarece contribuie la ameliorarea hemopoiezei.
 2. Îmbunătățește activitatea creierului.

La mare activitatea creierului este necesar să consumăm un număr suficient de fructe uscate. Un mare avantaj este adus elevilor și studenților înainte de a trece examenele. Îmbunătățește memoria și performanța ei.

 1. Reduce reacțiile alergice.
 2. Îmbunătățește potența la bărbați, iar femeile reduc infertilitatea.
 3. Un ajutor indispensabil la o mahmureala.

Ajută corpul să facă față intoxicării după alcool excesiv de beat. Astfel de proprietăți utile pot fi resimțite deja în ziua după sărbătoare.

Nu este important caracteristică a datelor uscate este faptul că acestea nu conțin colesterol. Pentru cei care dieta acest fruct poate deveni un substitut minunat pentru toate deserturile. În ciuda faptului că conține mult zahăr, dar prelucrat și digerat mai repede decât zahărul rafinat convențional.

Datele uscate sunt o tratație pe scară largăPentru cei care implicat activ în sport, datele sunt, de asemenea, un produs indispensabil și util. Ele măresc rezistența corpului, ceea ce contribuie la realizarea rapidă a rezultatului dorit.

Bărbații sunt deosebit de importanți să mănânce fructe uscate, deoarece contribuie la întărirea sistemului cardiovascular, la creșterea potenței și ajutor în lupta împotriva infertilității masculine.

Contraindicații privind utilizarea datelor

Ca orice alt produs alimentar, dat palm fructe are un număr de contraindicații pentru consumul lor în alimente. Nu se recomanda consumul de fructe pentru persoanele cu diabet zaharat, o boală a tractului gastro-intestinal, cu tensiune arteriala crescuta, predispuse la alergii la fructe și cu pietre la rinichi.

Persoanele cu dinți nesănătoși, carii deteriorate, este mai bine să se abțină de la a mânca fructe. Se pare că, cu o cantitate mare de calciu în el, ar trebui să contribuie la întărirea țesutului osos și a smalțului, dar, dimpotrivă, nu este benefic, ele vor accelera procesul de distrugere a cariilor afectate de carii.

Poate aici și toate restricțiile pentru datele uscate. Trebuie remarcat faptul că pentru persoanele care suferă de obezitate, fructele nu vor fi de folos, deoarece 100 g de produs reprezintă 300 kCall.

Regulamentul privind selecția fructelor

Nu e nici un secret aproape toate fructele, care sunt livrate din țările îndepărtate, sunt prelucrate înainte de expediere, astfel încât produsul să nu se deterioreze.

Pentru a cumpăra o calitate și, cel mai important, fructe utile este necesar să se acorde atenție următoarelor indicatori:

 • Dulciuri utile pentru toate datelecă un fruct copt va mărturisi la coaja brună închisă;
 • pielea data trebuie să fie netedă și fermă. Un fruct strălucitor poate spune că au fost uscați într-o cameră mecanică cu adaos de substanțe chimice;
 • dacă fructul este lipicios la atingere - aceasta indică, de asemenea, prelucrarea acestuia, dar de data aceasta cu sirop de zahăr pentru a prelungi durata de valabilitate;
 • pe datele de coajă nu ar trebui să acționeze cristale de zahăr și mucegai;
 • fructele trebuie să fie ușor încrețite.

depozitare

Datele sunt cultivate pe palmieri, fructele proaspete sunt, de asemenea, delicioaseCel mai bun pentru a stoca date uscate într-un recipient de sticlă într-un loc răcoros și întunecat. Depozitarea într-o pungă de plastic le va face să devină mucegăite. Cu depozitarea corectă, datele uscate pot fi stocate în frigider timp de o lună, păstrând în același timp toate proprietățile lor utile.

Rata zilnică utilizarea datelor uscate Adulții nu trebuie să depășească 5 bucăți, iar copilul - 2 bucăți. Dacă cantitatea de fructe consumate se dovedește a fi mai mare decât cea prescrisă, aceasta nu va aduce nici un beneficiu, ci duce la balonare și constipație.

curmale uscate de a mânca, nu numai în forma lor obișnuită, de a le face miere, paste, băuturi alcoolice, cereale, adăugat la prăjituri.

Beneficiile fructelor femeilor

femei fructe de palmier data aduce beneficii și mai mari. Fructele afectează în mod pozitiv organismul după naștere și contribuie la recuperarea rapidă a acestuia. Mulți dintre reprezentanții sexului mai slab după nașterea unui copil încep să se îngrijoreze de constipație și decădere, astfel că câteva fructe de fructe vor ajuta la evitarea unor astfel de probleme.

În plus față de recuperarea internă, există un număr mare de rețete cosmetice cu date pentru piele sănătoasă și frumoasă. Util și decoct de date de la copiii mici cu umflarea tummies.

Poți vedea că dă datele mai mult beneficiu pentru organism om decât rău. Utilizarea lor are un efect favorabil asupra stării generale a unei persoane, dar folosirea "serviciilor" unui astfel de medic sau nu este o chestiune personală pentru toată lumea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fruit kumquat: unde creste si ce este utilFruit kumquat: unde creste si ce este util
Guava fructe: proprietăți utile, contraindicații, deoarece există guavaGuava fructe: proprietăți utile, contraindicații, deoarece există guava
Datele pentru alăptare: beneficii și posibile contraindicațiiDatele pentru alăptare: beneficii și posibile contraindicații
Proprietăți utile ale unui ou de pui brut și răul acestuiaProprietăți utile ale unui ou de pui brut și răul acestuia
Abuzul și beneficiul arahidei pentru corpul uman, proprietățile nuci prăjiteAbuzul și beneficiul arahidei pentru corpul uman, proprietățile nuci prăjite
Fructele de sapă: descriere, beneficii și răuFructele de sapă: descriere, beneficii și rău
Oua crude de pui: beneficiu sau daune organismului umanOua crude de pui: beneficiu sau daune organismului uman
Utilizarea alunelor pentru bărbați și femei - compoziția și proprietățile nuciUtilizarea alunelor pentru bărbați și femei - compoziția și proprietățile nuci
Piersica uscată: beneficiile și daunele aduse sănătății umanePiersica uscată: beneficiile și daunele aduse sănătății umane
Lista de produse care cresc testosteronul la bărbațiLista de produse care cresc testosteronul la bărbați
» » Proprietăți utile ale datelor uscate pentru sănătatea umană
© 2021 amigdas.com