amigdas.com

Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câini

Furaj pentru hrană pentru câiniAstăzi, piața produselor alimentare pentru câini prezintă o varietate de hrane variate. Producătorii, în încercarea de a convinge cumpărătorul de avantajele produselor lor, utilizează adesea oportunități de publicitate și marketing. Mulți proprietari de câini se pierd în sortimentul hranei pentru animale, încercând să găsească cea mai bună opțiune pentru raportul dintre preț și calitate. O parte semnificativă a cumpărătorilor preferă astăzi alimentarea mărcii canadiene Pronature. Alimentele pentru câini ale acestui producător atrag consumatorii cu cea mai înaltă calitate și compoziție echilibrată a componentelor. De la proprietarii câinilor

puteți auzi adesea că sunt gata să utilizeze ei înșiși această hrană.

Puțin despre companie

Din ce constă furajul?Pronature este o companie privată canadiană care furnizează produse alimentare de calitate în toată lumea de mulți ani. Astăzi, produsele acestui brand sunt expediate în 30 de țări. Compania activează pe piața produselor de companie din 1969. Compania produce o gamă largă de hrane pentru câini și pisici, precum și accesorii pentru animale de companie.

Producător în mod repetat a obținut diplome de onoare și deține o certificare de înaltă clasă, a cărei prezență permite companiei să efectueze livrări directe către Europa. Pentru a asigura o calitate adecvată, producătorul însuși cere furnizorilor să confirme calitatea materiilor prime furnizate cu certificate, verificând în plus materialul achiziționat pentru producția hranei pentru animale.

Tehnologia producției alimentare Prunjur este considerată una dintre cele mai bune, deoarece atunci când se prelucrează materii prime și se produc furaje pentru câini, se utilizează numai cele mai avansate echipamente.

Avantaje și dezavantaje

Toate componentele produsului alimentar pentru câini Pronature suferă o monitorizare preliminară, astfel încât în ​​procesul de producție, o mică varietate poate avea un impact grav asupra calității finale a produsului. Procedura de verificare permite producătorul să asigure duritatea necesară, densitatea granulelor de culoarea dorită, distribuția uniformă a componentelor.

Avantajele produsului alimentar pentru câini este:

 • Utilizarea alimentelor pentru proiecțiiabsența subproduselor și a constituenților nocivi;
 • utilizarea în fabricarea numai a cărnii proaspete, lipsită de hormoni de creștere;
 • utilizarea ca componente ale legumelor și fructelor;
 • utilizarea componentelor medicale ușoare pentru corectarea încălcărilor în activitatea organismului animalului de companie, cu indicarea obligatorie a prezenței acestora pe ambalaj;
 • disponibilitatea unui control riguros al producției la întreprindere pentru calitatea materiilor prime și conformitatea cu tehnologia de fabricație.

Dezavantajele Pronature includ numai un preț destul de ridicat al produsului. Dar această întrebare este controversată și subiectivă, deoarece un produs ieftin nu poate fi făcut din materii prime de calitate și o economisire a calității alimentelor este plină de probleme grave de sănătate.

Ce este inclus în

Mâncarea Pronadur nu conține substanțe nocive și vopsele periculoase. Nu conține conservanți și componente care pot avea un impact negativ asupra funcționării corpului câinelui.

Produsul este prezent următoarele componente:

 • Descrierea produselorcel mai înalt grad de carne deshidratată - componenta oferă animalului de companie cantitatea necesară de grăsimi animale;
 • semințele de in este acizi grași care ajută la întărirea sistemului imunitar;
 • rozmarin - componenta normalizează activitatea organelor digestive ale câinelui;
 • spanac - îmbunătățește funcționarea inimii și contracarează dezvoltarea bolilor vasculare;
 • legume și afine - sunt surse naturale de minerale și vitamine;
 • ierburi și condimente;
 • conservanți naturali.

Compoziția tipurilor de hrană individuală poate conține componente suplimentare pentru a normaliza activitatea organismului câinelui când apar diverse probleme. Aceste componente pot fi:

 • Prebiotice utilizate pentru îmbunătățirea sistemului digestiv al câinilor;
 • lecitina, pentru a elimina problemele cu pielea;
 • glicazamina, pentru rezolvarea problemelor articulare și cartilajului.

Informațiile privind prezența componentelor suplimentare în alimentare sunt indicate în colțul de sus al ambalajului. Prezența unei insigne speciale în acest loc înseamnă că producătorul a introdus o componentă medicală suplimentară în compoziția hranei pentru animale.

Ce sunt feedurile Pronature?

În linia de produse Pronature există două direcții principale:

 1. Cum sa alegi mancarea pentru cainiPronatur Original este un produs clasic, fabricat de producător în primii ani de introducere pe piață a produselor alimentare pentru câini. Datorită popularității acestui tip de hrana, producătorul continuă să elibereze acest produs. Această categorie include produse alimentare furaje clasice și produse alimentare de lux, care nu includ grâu și porumb.
 2. Holisticul proprietar este un produs al unei noi generații, care conține în compoziția sa componente naturale, atent echilibrate.

Apariția produselor holistice pe piața produselor alimentare pentru câini a fost cauzată de tendințele din ultimele decenii. Conducătorii zoologici susțin că, prin natura sa, câinele este un prădător și atunci când hrănește o hrană pentru animale de companie din dieta oamenilor, există întreruperi semnificative în tractul digestiv al câinelui. Asemenea probleme în activitatea organismului unui câine pot fi evitate prin hrănirea cu hrana holistică. Structura holistică conține:

 • 60-70% din carne;
 • 40-30% din legume, componente naturale de origine vegetală.

Descrierea hranei pentru câini

În primul rând, în toate produsele Pronatyur carne este indicată, ceea ce înseamnă procentul din această componentă este cea mai mare. Pe producătorul de ambalaje îl denumește drept carne deshidratată. Materiile prime utilizate sunt următoarele tipuri de carne:

 • carne de miel;
 • pui;
 • pește.

Niciunul din hrana din Pronadur nu conține carne de vită sau carne de porc. Această decizie se datorează faptului că carnea de porc este considerată o sursă de colesterol, iar carnea de vită este o sursă de alergeni.

În gama de hrană sunt coma uscată și conservele alimentare. Furajele uscate sunt concepute ținând cont de caracteristicile nutriției câinilor, în funcție de rasă și vârstă.

Pronace 21

Alimentele sunt destinate alimentației adulților, rase mari de câini în vârstă de îmbătrânire. În această perioadă de îmbătrânire, animalele de companie își pierd activitatea, metabolismul se schimbă. Componența echilibrată a componentelor de alimentare ia în considerare pe deplin aceste caracteristici. Produsul conține mai puțină proteină și grăsime, ceea ce reduce semnificativ riscul de obezitate. Pentru a mentine tonul muschilor caini, complexul ofera un echilibru deosebit de minerale si vitamine.

Promovarea 22

Ca ingrediente principale hrăni carnea de miel și orezul. Avantajul hranei pentru animale este versatilitatea sa, deoarece este potrivită pentru adulții de toate rasele. Furajul este recomandat pentru hrănirea câinilor care au cerințe speciale pentru nutriție:

 • predispus la reacții alergice:
 • cu un stomac deosebit de sensibil.

Pronace 29

Principalele ingrediente ale alimentelor sunt puiul, mielul și orezul. În funcție de perioada de eliberare, principalele ingrediente și combinațiile lor pot varia. Produsul este destinat în principal hrănirii câinilor adulți de rase mari, dar unele serii pot fi folosite pentru hrănirea căței. Diferența în compoziție este indicată întotdeauna pe ambalaj. Pranadjour 26 este cel mai ieftin tip din linia de produse a acestui brand, dar este considerat cel mai puțin util.

Pronatyur 28

Proiectat pentru pui, prin urmare, conține un echilibru echilibrat de componente, ținând cont de caracteristicile de vârstă ale copiilor mici. Compoziția și combinația componentelor din fiecare serie pot varia ușor. Prezența numărului 28 înseamnă întotdeauna că alimentele sunt destinate în mod special hrănirii căței. Compoziția și conținutul componentei sunt indicate pe ambalaj.

Conserve

Eliberarea hranei conservate este o direcție separată pentru eliberarea hranei pentru alimentarea mărcii deținute. Se crede că alimentele din conserve sunt mai bine absorbite, comparativ cu alimentele uscate. Conservele se împart în două categorii:

 • conserve de clasa premium;
 • conserve de produse alimentare holistică.

Compoziția hranei conservate este similară cu cea a hranei uscate, dar din moment ce producția lor este asociată cu costuri ridicate, această hrană este mult mai scumpă. Conform recomandărilor medicilor veterinari, în cazul în care proprietarul are capacitățile financiare adecvate, merită să se acorde o alegere conservatorilor. Se spune că, că o calitate a hranei pentru furaje uscate nu este mai rea decât o conservă alimentară, la întreținerea catelului cu o cantitate suficientă de apă.

O analiză a compoziției Protonar Holistic cu curcan și afine

Pronadur Holistic cu curcan și afine este un aliment universal, destinat hrănirii tuturor raselor de câini cu vârsta cuprinsă între 1 an și 7 ani. Produsul conține următoarele ingrediente:

 • Avantajele furajelor alimentarecurcan proaspăt - una dintre principalele componente ale hranei pentru animale, o sursă de grăsimi naturale;
 • căpșuni uscate - o sursă de vitamină C, antioxidanți puternici care protejează animalul de animale împotriva infecției canalelor urinare;
 • Ginger - un puternic agent anti-inflamator, un puternic antioxidant, îmbunătățește digestia;
 • scortisoara - o sursa de fibre dietetice, contine substante care sunt similare in compozitie cu insulina, benefice pentru munca organismului in diabetul zaharat;
 • un amestec de extracte de ceai verde, celuloza, mentă - toate aceste componente în combinație cu vitamina C promovează igiena necesară în cavitatea bucală;
 • rozmarin - un conservant natural;
 • tocoferol - un conservant natural și o sursă de vitamina E;
 • plante complexe (patrunjel, lucernă, quinoa, cimbru) - componente care îmbunătățesc performanța diferitelor organe.

Compoziția hranei pentru animale include un număr mare de vitamine și oligoelemente. Produsul este îmbogățit cu un amestec unic de plante medicinale și fructe de pădure.

Rata zilnică de alimentare și costurile de hrană

Conform recomandărilor medicilor veterinari, indemnizația zilnică recomandată pentru câine depinde de vârsta și greutatea câinelui:

 • 105 grame pentru puii cântărind 1,5-5,5 kg;
 • 160 de grame pentru cățeluși cu greutatea de 5,5-9,5 kg;
 • 230 grame pentru câini cu greutatea de 9,5-15,5 kg;
 • 405 de grame pentru animale de companie cu greutatea de 22,5-33,5 kg;
 • 510 grame pentru câini cu greutate de 33,5-45,5 kg.

La o greutate mai mare de 46 kg pentru fiecare 5 kg de greutate În plus, se adaugă 50 de grame de alimente uscate.

Costul mărfurilor este determinat de categoria produselor alimentare uscate și de greutatea ambalajului. Prețurile medii pentru produsele de marca Pronatyur sunt după cum urmează:

 • Cât costă hrana pentru hrană?Pronatur Original cântărind 2.72 kg - 850 ruble, 6 kg - 1950 ruble, 20 kg - 4 225 ruble;
 • Pronatyur 21 cântărind 0,34 grame - 292 ruble, 2 kg - 1238 ruble, 12 kg -1 934 ruble;
 • Prunjure 22 cu orez și miel cântărind 2.72 kg - 967 ruble, 6 kg - 1.949 ruble, 13 kg - 3.682 ruble, 18 kg - 4.624 ruble;
 • Pronatyure 26 pentru câinii adulți de rase mici și mijlocii cântărind 2,72 kg - 850 ruble, 7,7 kg -2 016 ruble, 20 kg - 4 400 ruble;
 • Pronatyur 28 pentru câini adulți de rase mari cu o greutate de 20 kg - 4.816 ruble;
 • Holistică protonară cu rață și portocale pentru câini de toate rasele cu vârsta sub 7 ani care cântăresc
 • 0,34 grame - 290 ruble, 2,72 kg - 1 662 ruble, 13,6 kg - 6 523 ruble.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
Alimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantajeAlimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantaje
» » Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
© 2021 amigdas.com