amigdas.com

Cum se îngheață piperul bulgăresc pentru iarnă

Ardei iuteCum se poate îngheța piperul bulgar pentru iarnă este declarat în mod repetat în rețete pe numeroase situri culinare și bloguri. Dragostea universală pentru mâncare împreună cu el, interesul pentru pregătirile sale ne încinge, de obicei, la sfârșitul verii. Procesul de conservare a piperului pentru utilizarea ulterioară prin îngheț este destul de simplu și acest articol nu va fi o continuare a succesiunii a 4 acțiuni, pentru a pune ardei pentru iarnă în congelator.

Vom încerca să sistematizăm informațiile disponibile pe această temă, să colectăm informațiile generale, să specificăm anumite detalii. Ca rezultat, având o imagine generală a procesului de înghețare a produsului, vă puteți trezi fantezia și puteți adăuga înțelepciunea dvs. aici.

De ce se îngheață

Nu cu mult timp în urmă, ardeii umpluți s-au efectuat la mesele noastre festive în tandem cu sandwich-uri de caviar roșu. Acest lucru este explicat unicitatea multor calități de piper pentru o dieta sanatoasa. Intuitiv, acest lucru ne-a fost sugerat de către organism, dar aici sunt faptele:

  1. Vitamina "C" în ardei dulci este mai mult decât în ​​lămâie sau în coacăz negru.
  2. Maximul acidului ascorbic este aproape de tulpină - îl tăiem cu grijă!
  3. Conținutul de vitamina "A" provine din gama de legume: este mult mai util decât toți peștii și produsele lactate, apropiindu-se de ficatul animal.

La diferite latitudini ale țării noastre uriașe de vară, nu există multe moduri diferite în diferite moduri, dar peste tot păstrarea prospețimii maxime a acestui produs, destinată în special umpluturii, este nu numai utilă, ci și delicioasă. Medicina recomanda utilizarea regulată a piperului dulce ca norocoși - oameni sănătoși și nu sănătoși.

Cum se îngheață

Prepararea piperului pentru înghețpiper bulgar - o legumă pe care vara suntem bucuroși să consume în toate formele posibile: .. Trăiește cu Bush, maruntita intr-o salata, aburita, fierte, etc Suntem în acest caz nu sunt probleme deosebit de preocupat de compoziția și structura produsului - în cazul în care numai în stare proaspătă a fost. .. În timpul înghețării, principalul lucru este să obțineți un produs atunci când se dezghetează, cât mai mult posibil, gata de utilizareyu în mâncărurile dvs. preferate pe rețetă. Și aici trebuie să ținem seama că ea constă în 92% apă și doar 2% fibră. Evident, o astfel de înghețare profundă a structurii se poate schimba dincolo de recunoaștere.

Dezghețat, cum ar fi castravetele dezghețate, criza proaspătă nu diferă. Dar, spre deosebire de castravete, acest produs are multe optiuni pentru a va place gusturile noastre cu ajutorul diferitelor metode de tratament termic. Când răspundeți la întrebarea cum să înghețați produsul în mod corect, trebuie să înțelegeți că adecvarea rezultatelor dezghețării depinde de modul în care produsul este pregătit pentru îngheț.

În funcție de scop, există mai multe moduri:

  1. Produs întreg congelat. Este destinat exclusiv umpluturii de iarnă a ardeilor cu umpluturi preferate. Înainte de congelare pentru iarnă pentru umplutură, trebuie să fie curățate de tulpină și semințe. Ca o opțiune pentru prepararea piperului întreg - înghețarea versiunii sale umplute. Este foarte convenabil în termeni practici, dar absoarbe un volum maxim de congelatoare.
  2. Congelate pentru cuburi sau benzi de iarna. Permite cea mai eficientă utilizare a volumului prețios al congelatorului. Pentru pizza, salată și supă, opțiunea este mai potrivită, tăiată în fâșii, și pentru salate și ragout - cuburi de legume.
  3. Înghețarea produsului dezgolit. Ceara de ardezie, tăiată anterior în benzi, o eliberează parțial din umiditate, ceea ce are un efect favorabil atât asupra cantității de congelare, cât și asupra calității produsului dezghețat și că este folosit ulterior și pentru umplutură.
  4. Înghețarea piperului. De asemenea, este eliberat dintr-o cantitate semnificativă de umiditate și este un ingredient gata preparat pentru salate.

Pregătirea pentru îngheț

Cum se îngheață piperulFaza inițială a pregătirii pentru ingheturi ardeii pentru umplutura - o selecție de articole inutilizabile și curățare / spălat celălalt. Congelarea în timpul iernii nu este util nici o umiditate, astfel încât în ​​toate etapele de pregătire, umiditate este eliminat - aerisire, șervețele, prosoape, etc. Mai mult, fie farshiruem sau tăiate în cuburi sau fâșii ... Pentru varianta cu timpul de uscare vestejirea este selectat astfel încât nici piper stătea pe cale de uscare. În cazul în care uscarea completa dureaza 15-20 ore, apoi wilting 5-6 ore. Versiunea de copt a produsului este obținută prin plasarea în cuptor timp de 30-40 de minute la o temperatură de 150-180 de grade, sucul izolat fiind înghețat împreună cu piperul.

Înainte de iarna îngheța ardeii pentru umplutura, este util să scurt (o jumătate de minut), pălească în apă clocotită - atunci nu se va deteriora într-un design compact, ușor de-store „Piramida“.

Înghețarea și depozitarea

Cum să înghețați și să păstrați piperul bulgarPentru a menține ardeiul umplute mai mult, înghețarea trebuie să treacă repede. Dacă congelatorul dvs. are un mod de înghețare a șocurilor, va păstra cel mai bine toate proprietățile utile ale produsului. Dar chiar și fără ea la temperatura din congelator nu mai mare de -16 grade pentru două ore ardei umpluți în condiții de siguranță înghețate și vor fi pregătiți pentru ambalare. Legumele întregi, atunci când sunt asamblate în "piramida", pot fi pavate cu bucăți de polietilenă pentru a simplifica separarea lor ulterioară. Pe lângă taiere, ele trebuie ambalate în saci de plastic special pentru înghețare.

Etanșeitatea ambalajului este foarte importantă - nu se va usca mult timp și va fi protejată de mirosurile unor terțe părți. La temperatura de depozitare nu mai mare de -18 grade sub orice formă se păstrează până la următoarea recoltă. În mod semnificativ mai lung - câțiva ani, produsul congelat va rămâne în pachetul de vid pentru iarnă, cu toate acestea, gustul său nu se va deteriora.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Marinat ardei dulce pentru iarna, retete cu fotografieMarinat ardei dulce pentru iarna, retete cu fotografie
Rețete de cartofi bulbari de iarnă cu o fotografieRețete de cartofi bulbari de iarnă cu o fotografie
Lecho de tomate și piper pentru iarnaLecho de tomate și piper pentru iarna
Soiuri simple de caviar de morcovi pentru rețete de iarnăSoiuri simple de caviar de morcovi pentru rețete de iarnă
Semifabricate pentru iarnă: piper bulgar umplut cu legumeSemifabricate pentru iarnă: piper bulgar umplut cu legume
Rețete de ardei umpluți într-o cratițăRețete de ardei umpluți într-o cratiță
Cele mai bune retete de vinete pentru iarnăCele mai bune retete de vinete pentru iarnă
Rețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnăRețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnă
Marinat piper amar pentru iarna: reteteMarinat piper amar pentru iarna: retete
Conserve ardei prajiti pentru iernile intregiConserve ardei prajiti pentru iernile intregi
» » Cum se îngheață piperul bulgăresc pentru iarnă
© 2021 amigdas.com