amigdas.com

Pătrunjel de cartofi din mere cu lapte condensat pentru iarnă

Piulița de mere Nezhenka cu lapte condensat pentru iarnăMerele au un obicei interesant de a păstra în același timp, în cantități mari, din cauza uneia care trebuie să faceți o mulțime de piese pentru iarnă. Aceleași gemuri, compoturi, sucuri, preparate în conformitate cu rețetele obișnuite, se pot plictisi repede, deci este mai bine ca meniul să fie mai diversificat. În timpul iernii, va fi frumos să vă tratați cu ceva original. De exemplu, piure de mere cu lapte condensat, preparat conform unei rețete noi și neobișnuite. Nu este surprinzător faptul că rețeta are un astfel de nume. Gustul acestei delicatețe din laptele condensat și merele este într-adevăr foarte blând și moale, cremos, deloc zahăr, ușor matosos.

Nezhenka: piure de mere cu lapte condensat pentru iarna, retete

Pentru prepararea de sissies de mere pentru iarna pe această rețetă se potrivesc absolut toate gradele mere. Totul depinde de preferințele dvs. Dacă fructul este suculent, atunci gustul va fi mai mult saturate, dar timpul de gătire va crește ușor. Din cauza cantității mari de suc, va trebui să așteptați lichidul în exces să fiarbă.

Pregătirea piurelui din mere nu este dificilă. Puteți folosi diferite rețete. Încercați fiecare și alegeți care este mai bine.

Retete de sirop de piure de mere

Puteți găsi diferite rețete pentru sissies de mere, dar ingredientele din ele la fel. Diferă numai în câte mere sau lapte condensat adăugați. Toate retetele sunt ușor de asamblat într-o singură placă.

Rețeta # 1Rețeta # 2Rețeta # 3
mere2 kg3 kg5 kg
Nisip de zahăr70 de grame0,5 cani1 sticlă
Lapte condensat0,5 bănci1 bancă1 bancă
apă100-150 ml1 sticlă1 sticlă

Aceste rețete pot fi puțin complet. De exemplu, adăugând vanilină sau ciocolată albă. Dar amintiți-vă, dacă adăugați ciocolată, este mai bine să reduceți cantitatea de zahăr. De exemplu, dacă adăugați 100 g de ciocolată, va trebui să reduceți cantitatea de zahăr cu 50 g.

Prepararea piureului din mere cu lapte condensat

 1. Coaja și semințele de mere, tăiate în feliiSpălați merele și le uscați pe un prosop. Tăiați fructele uscate în patru bucăți și îndepărtați toate piesele substandard. Pentru a pregăti fiecare trimestru este necesar curat din coaja, scoateți semințele de pe ea. Apoi tăiați fiecare bucată în bucăți mai mici. Din cvartetul de mere vor fi 2-3 bucăți, în funcție de dimensiune.
 2. Așezați merele tăiate într-o cratiță cu pereți groși, umpleți cu apă. Dacă fructul este uscat, adăugați mai multă apă decât este cerută de rețetă, astfel încât să nu fie arsă. Acoperiți tigaia și fierbe înăbușit pe căldură medie până când felii de mere înmoaie aproximativ 20-25 de minute.
 3. Când bucățile de fructe încep să se dezintegreze, adăugați piesa de prelucrat zahăr (și zahărul de vanilie, dacă se dorește), se amestecă totul bine și continuă să se stingă până la înmuierea fructelor la foc lent timp de aproximativ 15 minute. Periodic, merele ar trebui să fie amestecate, astfel încât să nu se lipească de fund și să nu ardă din cauza asta.
 4. Blenderul bate piulița până când este netedăAtunci când merele sunt aproape complet preparate, bateți martorul cu un blender la o masă omogenă. Dacă nu există mixer, utilizați un cursor de cartofi.
 5. Acum puteți adăuga ingredientul principal - lapte condensat. Se toarnă în piure de mere, se amestecă bine. Dacă vă decideți să faceți o mocha cu ciocolată, atunci trebuie să o rupeți în bucăți mici și să o adăugați împreună cu laptele condensat.
 6. Billetul pentru piure aduce la fierbere și gătește timp de aproximativ 5 minute, astfel încât să se încălzească în mod corespunzător.

Acum, piureul de mere cu sos de lapte condensat este gata. Rămâne să-l turnați din oală în borcane și să împachetați pentru iarnă.

Apple sirop de piure cu lapte condensat într-o multivark

Pentru a pregăti o cartofi piure, o multivark este de asemenea potrivită dacă bolul este suficient de mare. Pentru a pregăti într-un multivariat, este mai bine să folosiți rețetele nr. 1 și 2, ele necesită mai puține mere și piesa se va potrivi exact în castron.

 1. Pireu de mere cu lapte condensat pentru iarnăMâinile spălate și tăiate trebuie așezate în castronul multivarkerului, adăugând apă. Gatiti timp de 35-50 de minute pe "călire“. Timpul de gătire depinde de puterea multivarkerului.
 2. Când bucățile de fructe încep să se dezintegreze, se adaugă zahăr (și zahărul de vanilie, dacă se dorește) la preformă, se amestecă totul bine și se continuă gătitul timp de circa 20-30 de minute pe regimul "Quenching".
 3. Fulgi de mere cu bomboane sau bateți cartofii piure.
 4. Adăugați laptele condensat, preîncălziți piesa de prelucrat în modul "Quenching" timp de aproximativ 5 minute.

Gătiți mărul cartofi piure cu lapte condensat în multivark un pic mai mult, dar mai convenabil - nu se amestecă în timpul procesului de stingere.

Conservarea piurei de mere pentru iarnă

 1. Spălați și uscați numărul de borcane necesare pentru blancuri.
 2. steriliza bănci într-un mod convenabil - într-un cuptor cu microunde, cuptor sau pe un ceainic timp de 5-7 minute. Se fierb capacul timp de aproximativ 5 minute.
 3. Se toarnă cartofii piure în borcane. Sigiliți fiecare borcan strâns.
 4. țagle să se răcească într-un loc întunecat, cu fundul în sus.
 5. Puree de la magazinul de mere loc răcoros. Este mai bine la frigider dacă există cameră. Dar dacă ați sterilizat cu grijă borcanele și capacele, cartofii piure și fără frigider nu vor strica.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatireCum sa faci piesele pentru iarna de la rand: retete, metode de pregatire
Cum să gătești sos de mere pentru carne și alte feluri de mâncareCum să gătești sos de mere pentru carne și alte feluri de mâncare
Ca și în casa de făcut pentru sos de recoltare de iarna `Krasnodar `Ca și în casa de făcut pentru sos de recoltare de iarna `Krasnodar `
Gem de mere pentru iarnă: cele mai bune rețete cu o fotografieGem de mere pentru iarnă: cele mai bune rețete cu o fotografie
Saculete pentru plăceri pentru iarnă din mere: rețeteSaculete pentru plăceri pentru iarnă din mere: rețete
Apple jeleu: retete de deserturi delicioase din fructeApple jeleu: retete de deserturi delicioase din fructe
Reteta jam `pyatiminutka` din mereReteta jam `pyatiminutka` din mere
Amber felii de mereAmber felii de mere
Gătire transparentă cu felii de mere și rețetă de lamaieGătire transparentă cu felii de mere și rețetă de lamaie
Adjika dintr-o tomată cu mere pentru iarna - rețete de gătitAdjika dintr-o tomată cu mere pentru iarna - rețete de gătit
» » Pătrunjel de cartofi din mere cu lapte condensat pentru iarnă
© 2021 amigdas.com