amigdas.com

Rețete de suc de pere prin intermediul unui storcător pentru iarnă

Suc de pere - delicioase bilete de iarnaPentru a obține o băutură delicioasă îmbogățită cu vitamine acasă, puteți lua un fruct ca o pere. Pentru a face acest lucru, utilizați adesea un storcător. Există destul de multe rețete, simple și nepretențioase, care vă permit să gătiți rapid suc de pere. Această băutură este perfect depozitată într-un loc întunecos și rece. Puteți să o pregătiți în orice moment al anului. Să luăm în considerare în detaliu cele mai răspândite rețete de pregătire a unui suc de pere prin intermediul storcătorului de iarnă.

Beneficiul perelor

Pearul este un fruct foarte util, care conține o cantitate mare de caroten, glucoza, pectina, vitamina B, taninuri, fibre, carotenoide si sorbitol. În plus, pulpa de fructe conține astfel de acizi diferiți ca mere, ascorbic, folic și lamaie. În pere există o mulțime de fructoză, zaharoză, glucoză.

Pearul, datorită conținutului de substanțe utile din el, are proprietăți medicinale. Ajută accelera metabolismul, îmbunătățirea digestiei. Potrivit statisticilor medicale, acest fruct nu provoacă o reacție alergică la oricine, așa că este adăugat la terciul și alimentația copilului. Acest fruct este bogat în multe oligoelemente utile, ajută la întărirea imunității, susține activitatea inimii și a vaselor de sânge, crește eficiența. Medicii recomanda sa manance o pere pentru persoanele care se recupereaza dupa o infectie virala, cum ar fi gripa.

Despre sucul de pere

Prepararea sucului de pere la domiciliuFăcut de mână bea pentru iarnă ajută la menținerea corpului în ritmul necesar, îmbunătățește starea de spirit și bunăstarea generală. Această băutură este beat ca antibiotic, deoarece fructul conține arbutin, care are proprietăți de restabilire. Pregătiți-o ca pulpă și fără ea. În orice caz, toate componentele utile rămân.

Această băutură este rar găsită în magazin, așa că multe gospodine fac acest lucru acasă. În acest caz, puteți fi siguri că nu va conține nimic dăunător. Strângeți sucul din făt în două moduri: cu ajutorul unui storcător sau printr-un măcinător de carne. Din acest motiv, în această băutură va conține un număr mare de substanțe care promovează creșterea rapidă a bacteriilor, de aceea este recomandat să nu se rostogolească în formă pură și interferează cu o varietate de nectaruri de fructe, care crește durata de depozitare. Luați în considerare cele mai populare și simple rețete pentru a face suc de pere.

O rețetă pentru sucul de pere pentru iarna fără zahăr

Pentru o astfel de rețetă ia fructe dense și suculente. Fructele nu trebuie să fie deteriorate. Ele sunt spălate bine în apă, miezul este îndepărtat cu oase și tăiat în bucăți mici. După aceea, ele sunt puse într-un storcator și lăsate să treacă.

Dacă storcătorul nu este, utilizați o mașină de tocat carnea. Băutura rezultată este turnată peste cutii, sterilizată timp de 20 de minute și înfundată.

Reteta pentru suc de la o pere pentru iarna "Vitamina"

Va fi necesar:

 • Suc de pere pentru iarnă - rețetă pas cu paspere - 2 - 3 kg;
 • zahăr - un kilogram sau miere - 300 de grame.

Pereții sunt spălați și uscați, apoi tăiați în cuburi mici și suc stoarit prin intermediul unui storcător. Băutura recepționată este filtrată prin tifon, pe care trebuie să îl pliați de mai multe ori. Dacă se transformă neabsolvit, adăugați mierea sau zahărul la gust. Sucul gata se toarnă peste cutii și se pune la cald pe o baie de apă timp de 15 până la 20 de minute. După aceea, cutiile sunt înfășurate și depozitate într-un loc uscat și răcoros.

Rețetă pentru sucul de pere-mere prin intermediul unui storcător

După cum sa menționat deja, Băut dintr-o pere pentru iarna închideți cu adăugarea oricărui alt nectar. Cea mai populară este o băutură de pere. Amintiți-vă că sucul este stors de pe pere și de mere.

Pentru o astfel de rețetă, veți avea nevoie de:

 • Sucul de pere este o băutură gustoasă și sănătoasăpere - 5 kg;
 • mere - 3 - 4 kg;
 • zahăr (50 grame la 1 kg de fructe).

Merele și perele sunt spălate și uscate. În primul rând, sucul printr-un storcător este stors din pere și apoi din mere. Ambele nectare sunt turnate într-un recipient mare, încălzit și adăugat pentru a gusta zahărul. Băncile sunt pasteurizate și laminate.

Rețetă pentru sucul de pere și castraveți pentru iarnă

E drăguță rețetă neobișnuită și originală, deoarece sucul de pere este amestecat cu castravete. Gustul acestei băuturi este picant, iar conținutul de vitamine din ea este dublat.

Pentru această rețetă aveți nevoie de:

 • pere - 1 kg;
 • ghimbir - 100 g;
 • țelină - 4 - 5 tulpini;
 • castravete - 1 kg.

Fructele și legumele sunt spălate, curățate și tăiate în cuburi mari. După asta ei adoarmă în juicer și adăugați ghimbir. Băutura rezultată este închisă în cutii și depozitată în frigider timp de mai multe săptămâni.

Rețetă pentru sucul de pere și chokeberry

Această rețetă este foarte simplă și a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri. Următoarele ingrediente sunt necesare pentru aceasta:

 • pere - 2 kg;
 • sfecla - 200 g;
 • chokeberry - 2 kg;
 • zahăr - 0,5 kg.

Bomboanele, legumele și fructele sunt sortate și spălate. Sfecla trebuie curățată. atunci printr-un storcător la rândul lor, trec toate ingredientele. Băuturile rezultate sunt amestecate, se adaugă zahăr și se încălzesc pe o farfurie. În borcane pasteurizate se toarnă acest suc util și se rostogolesc.

Astfel, sucul de pere - o băutură foarte utilă, mai ales gătite la domiciliu. Se dovedește natural și gustos. Este pregătit destul de repede și pur și simplu, iar iarna băutura vă permite să saturați corpul cu toate substanțele utile, ajutând la lupta împotriva bolilor și răceliilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci suc de mere la domiciliuCum sa faci suc de mere la domiciliu
Cum să gătești un compot de fructe uscateCum să gătești un compot de fructe uscate
Compote de mere proaspete: rețete și sfaturi ale celor mai buni bucătariCompote de mere proaspete: rețete și sfaturi ale celor mai buni bucătari
Retete pentru fabricarea sucului de dovleac la domiciliuRetete pentru fabricarea sucului de dovleac la domiciliu
Rețete de gem transparent din pere și feliiRețete de gem transparent din pere și felii
Cele mai bune retete pentru a face compot din pere pentru iarnăCele mai bune retete pentru a face compot din pere pentru iarnă
Rețetă simplă și delicioasă pentru gem de pe pere pentru iarnăRețetă simplă și delicioasă pentru gem de pe pere pentru iarnă
Rețete din cătină: compot și alte băuturiRețete din cătină: compot și alte băuturi
Reteta simpla pentru gem de pe pere pentru iarnăReteta simpla pentru gem de pe pere pentru iarnă
Pear păstrează: rețetă pas cu pas cu imaginiPear păstrează: rețetă pas cu pas cu imagini
» » Rețete de suc de pere prin intermediul unui storcător pentru iarnă
© 2021 amigdas.com