amigdas.com

Reteta pentru cârnații de gătit de la pui la domiciliu

cârnați acasăCârnați la domiciliu din carne de pui este o alternativă foarte utilă și cu un consum redus de calorii la un produs magazin. Cel mai bine este să gătiți în intestin, dar lucrul cu o teacă naturală nu este întotdeauna posibil. De aceea, gospodinele au descoperit cum să gătească în folie sau în film. Și pentru a pregăti acest fel de mâncare puteți folosi o sticlă de plastic.

Mai multe rețete populare

Întrucât produsele magazinului conțin o mulțime de stabilizatori dăunători și coloranți, ele nu aduc beneficii corpului uman. Dar răul este sigur. Dar unii oameni nu pot trăi fără această delicatețe.

Cârnați de casă clasic

Nimic nu împiedică să faci cârnați de pui de casă acasă. Se compune din următoarele componente:

 1. Carne de pui (fără gropi) - 2 kilograme.
 2. Grăsime de carne de porc - 800 de grame.
 3. Condimente pentru carne - 20 de grame.
 4. Lapte - 2 pahare.
 5. Felii de usturoi - 40 de grame.
 6. Sare - 5 lingurite.

Gatirea la domiciliu nu ia mult timp. În medie, veți petrece 1-2 ore de pregătire. În 100 de grame de produs finit conține 270 kilocalorii. Pentru a începe să pregătească toate produsele necesare și aparate de bucătărie: farfuriile adânci, fire dense tigaie polizor cu un atașament pentru cârnați, cuțit și porc intestine. Procesul principal de gătit constă în următoarele etape:

 • Cârnați de casă clasicMai întâi, luați produse din carne. Ușor înghețați grăsimea - astfel încât va fi mai ușor să o tăiați cu plăci subțiri, apoi cu cuburi mici.
 • Tăiați bucățele mici de carne în bucăți mici, amestecați-le cu șuncă, usturoi, sare, condimente. Usturoiul trebuie curățat și tăiat în plăci subțiri.
 • Laptele se încălzește la temperatura camerei și se adaugă la restul ingredientelor. Se amestecă bine toate ingredientele într-un recipient profund până când se formează o masă lipicioasă.
 • A luat curajul clătiți bine și tăiați în lungimea cârnați.
 • Pe o duză special concepută în mașina de măcinat cu carne, strângeți intestinul, fixându-i capătul liber cu un fir dens. După aceea, umpleți intestinul cu amestecul de pui și fixați al doilea capăt cu firul.
 • Formați toate cârnații și puneți-le în apă clocotită timp de 20 de minute.

După ce a trecut timpul, este necesar să scoateți produsul și să îl puteți alimenta în masă. Dacă doriți, îl puteți coace în cuptor, se prăjește într-o tigaie sau se îngheață până la momentul potrivit.

Opțiunea dietetică

Cea mai populară carne folosită de toate gospodinele este carnea de pui. Conținutul său caloric este redus semnificativ atunci când se îndepărtează osiclele, cartilajul și pielea. Și, din moment ce acest produs este iubit de copii și adulți, și în magazin dieta cârnați nedorite, pot fi fierte fel de mâncare moale, delicat, dieta de pui la domiciliu. Pentru aceasta, veți avea nevoie de:

 1. Laptele este de 60 de mililitri.
 2. File de pui - 500 de grame.
 3. Ou - 1 bucată.
 4. Sare si condimente pentru pui - 1 lingurita.

Rețeta de gătit dietetic se poate face în 90 de minute. Cantitatea de calorii în 100 de grame este de aproximativ 143 de unități.

Metoda de preparare este destul de simplă și constă în următoarele etape:

 • La începutul procesului, spălați fileurile de pui și uscați ușor. După aceasta, tăiați în bucăți care vor fi mai ușor de măcinat într-un măcinător de carne sau în mixer până când se formează o masă uniformă.
 • Versiunea dietetică a cârnațilorDupă aceasta, carnea este condimentată cu sare și mirodenii, iar apoi toate celelalte ingrediente sunt adăugate.
 • Masa de pui trebuie să fie bine amestecată și agitată până în aer. Imprastiati pe masa de film alimentar segmentul a cărui dimensiune este pe fiecare parte va fi mai mare de 5 cm, decât următorul produs dietetic.
 • Cu o margine puneți amestecul și transformați în cârnați. Muchiile sunt strâns fixate cu un fir gros. Faceți asta cu toată masa de pui.
 • Coborâți masa de pui, învelită într-un film, în apă clocotită și gătiți timp de 60 de minute la căldură scăzută.
 • Lăsați cârnații să se răcească, apoi puneți sub presă și lăsați peste noapte în frigider. Acest lucru trebuie să vă asigurați că filmul din produs este în spate.

Metoda de preparare cu gelatină

Fără o gustare rece, nu există o singură masă solemnă. Din acest motiv, mulți pregătesc un vas la domiciliu fără a adăuga substanțe nocive rudelor și prietenilor. Pentru a pregăti un vas cu gelatină, veți avea nevoie de aceste produse:

 1. Piept de pui - 1,2 kg.
 2. Cuișoare de usturoi - 3 bucăți.
 3. Gelatina - 30 de grame.
 4. Piper, sare și condimente pentru pui - 1 linguriță.

Produsul finit poate fi încercat a doua zi, iar timpul petrecut la gătit nu va dura mai mult de o oră.

În 100 de grame de produs conține 160 kilocalorii.

 • Metoda de preparare a cârnaților cu gelatinăPentru pregătire este necesar să cumpărați tetrapak, în care sunt vândute sucuri. Tăiați marginile de pe cusătura de pe ambele părți, lăsați capacul. Clătiți bine interiorul.
 • Cu carnea de pui scoasă, îndepărtați osul. Carnea trebuie spălată bine și tăiată în cuburi care nu depășesc 1 centimetru. Puneți carnea într-un recipient adânc și adăugați piper, sare și condimente. Se amestecă bine și se lasă timp de 60 de minute pentru a se marina.
 • După un timp vsypte greutate gelatină uscată de pui, se amestecă bine și se umple Tetra întâi prin introducerea acesteia în manșon pentru coacere.
 • Asigurați marginile sacului expulzând aerul din acesta.
 • Cârnații viitori pus într-o cratiță, umple nivelul de carne cu apă și într-o poziție în poziție verticală, trimite-l la fierbere timp de 30 de minute.
 • După fierberea masei, focul ar trebui să fie minim.
 • La sfârșitul procesului de gătit, manșonul este aruncat și punga este introdusă în frigider după răcire. Poziția pachetului trebuie să fie verticală. Se îndepărtează imediat înainte de a se alimenta cu mișcări înguste.

Varenka cu hrișcă

Întotdeauna mâncărurile cele mai preferate iau mult timp pentru gătit. Cârnații de casă nu fac excepție. Principiul pregătirii sale din tehnologia gălucilor nu este foarte diferit: să se amestece carnea în carne tocată și să se încălzească. Pentru gătire cârnați fierți cu hrișcă la domiciliu veți avea nevoie de un astfel de set de componente:

 1. Carne proaspătă de carne - 500 de grame.
 2. Grăsime de porc - 100 de grame.
 3. Usturoi - 20 de grame.
 4. Hrana din hrișcă - 1 pahar.
 5. Sare - 20 de grame.
 6. Culele purificate.
 7. Piper și mirodenii - câte 10 grame fiecare.

Pentru a face acest lucru culinar la domiciliu, aveți nevoie de 1,5 ore. Valoarea calorifică a acestuia este de 237 kilocalorii pe 100 de grame de produs finit.

Preparatul cuprinde următoarele etape:

 • Varenka cu hrișcăSe fierbe hrișca.
 • Cu grăsime, îndepărtați pielea și gătiți-o.
 • Pentru a face ca cookie-ul să fie plăcut și moale, aveți nevoie de un blender. Încărcați-l cu șuncă, piei, oală rece și carne de pui. Grind componentele la uniformitate. Masa ar trebui să fie similară cu o cremă. Se condimentează și se adaugă sare, apoi se amestecă din nou.
 • Instalați mașina de tocat carne și puneți o duză de cârnați pe ea. Trageți curajul peste ea.
 • Trageți capătul liber al firului intestinal, umpleți intestinul cu cantitatea necesară de amestec de carne și legați cel de-al doilea capăt.
 • Deci, faceti cu toata masa.
 • Puneți capetele cârnaților împreună, formând inele. În mai multe locuri, perforați cu un ac subțire și trimiteți timp de 30 de minute pentru a găti.

Poți consuma această capodoperă culinară imediat sau o poți prăji într-o tigaie.

Taiati cu nuci si morcovi

Carnea de pui este combinată perfect cu diferite ierburi și condimente. Puiul oferă un gust minunat de nuci, cu care este complet înmuiat. Deci, puteți face cârnați excelent tocate acasă. Pentru a crea o astfel de gustare, veți avea nevoie de:

 1. Morcovi fierti - 100 de grame.
 2. File de pui - 1 kilogram.
 3. Nuci - 100 de grame.
 4. Sare și usturoi - 20 de grame.
 5. Gelatina - 30 de grame.
 6. Apă - 2,5 litri.
 7. Condimente pentru carne - 10 grame.

Pentru a pregăti un fel de mâncare, veți avea destule 90 de minute, în timp ce activitatea dvs. va dura doar 15 dintre ele. În 100 de grame de produs finit va conține 151 de kilocalorii.

Procesul tehnologic include următoarele etape:

 • Taiati cu nuci si morcoviClătiți bine carnea și îndepărtați orice exces de lichid din ea cu un prosop de hârtie. După aceea, tăiați-l în bucăți mici.
 • Se sparg nuielele si morcovii, care trebuie fierti in prealabil, taiate in cuburi.
 • Se amestecă într-un recipient de carne de pasăre adânc cu morcovi, nuci, sare, usturoi tocat, gelatină uscată și condimente. Ei bine, amestecați totul și împărțiți-l în părți egale.
 • Pentru a forma cârnați, este necesar să se pregătească o tăietură rectangulară de film alimentar. Pe una dintre marginile sale se așază o porțiune din amestecul de pui și se rotește bine cu un tub, dând piesei de prelucrat o formă.
 • Înfășurați marginile și legați firul. Faceți același lucru cu restul amestecului de pui.
 • Puneți toate produsele în pungi transparente din polietilenă. Pentru a împiedica scurgerea sucului în timpul procesului de gătire, scoateți aerul și strângeți-l bine.
 • Umpleți tava cu apă și puneți în ea toate spațiile. De deasupra este necesar ca presa să fie pusă astfel încât să nu plutească la suprafață. După fierbere, vasul trebuie fiert timp de 15 minute la căldură minimă.
 • La sfârșitul procesului, scoateți cârnații și lăsați-i să se răcească la temperatura camerei. După răcire, scoateți plicurile și plasați vasul peste noapte în frigider.

Preparare fără intestine

Pentru a găti un cârnaț delicat și delicios de la pui la domiciliu, nu trebuie să căutați intestine. Un astfel de preparat poate fi folosit în salate pe o masă festivă sau pe sandwich-uri pentru micul dejun.

Pentru gătit rapid veți avea nevoie de:

 1. Gelatina - 15 grame.
 2. Amidon de cartofi - 30 grame.
 3. Condimente pentru pui și sare - 1 linguriță linguriță.
 4. Crema - 200 de grame.
 5. Usturoi - 10 grame.
 6. Carne de pui - 600 de grame.

Timpul de creare a cârnaților este de aproximativ 20 de minute, dar perioada de turnare durează 5 ore. Conținutul de calorii de 100 de cârnați este de 120 kilocalorii.

Separat de produsele de care aveți nevoie pentru a pregăti firul pentru formarea de cârnați, hârtie pergament și un manșon pentru coacere.

 • Preparare fără intestineSe taie puiul în bucăți și se folosesc mașinile de tocat pentru ao transforma în carne tocată.
 • Treceți usturoiul prin presă și adăugați-l la umplutură. Aici, se toarnă în sare și condimente, introduceți încet gelatină fină și amidon de cartofi, cremă. Aveți grijă să nu formați bucăți. Frământați amestecul de pui.
 • Împrăștiați pergamentul pe masă și așezați amestecul de carne pe o parte a acestuia. Răsuciți ușor, formați un produs cu cârnați.
 • Cravată drepți marginile hârtiei cu un fir și apoi legați de câteva ori cârnații. În această formă, țagla este plasată într-o manșă de copt, ale cărei marginile trebuie să fie mai lungi cu 10 centimetri de marginea pergamentului.
 • Din manșon este necesar să eliminați aerul și să legați capetele. Așezați piesa în apa care o acoperă complet. Dar capetele ar trebui să fie afară.
 • Acest cârnați este gătit timp de 25 de minute într-o tavă cu capac acoperit.
 • Manșonul este apoi scos și piesa se răcește și se pune în frigider.

Poate fi depozitat în pergamentul în care era.

Recomandări din partea profesioniștilor și profesioniștilor

Este interesant faptul că cârnații de casă în congelator sunt depozitați mai puțin timp decât magazinul. Acest lucru, fără îndoială, se datorează faptului că produsele din fabrică conțin mulți aditivi nocivi. În frigider acasă cârnați pot fi stocate pentru nu mai mult de 7 zile. Este important să știți și următoarele informații:

 1. Preparate pentru prepararea cârnațilorLa fabricarea cârnaților, produsele din carne trebuie să fie de calitate și proaspete.
 2. Adăugați condimente la carnea de pui poate fi ghidat de gustul lor.
 3. Cârnații în procesul de preparare a apei trebuie să acopere complet. Pentru aceasta puteți folosi presa. În caz contrar, întoarceți piesa de prelucrat dintr-o parte la alta, la fiecare 10 minute.

Grija pentru familie și prieteni, în special pentru copii, asigură îngrijirea sănătății corpului. Nu vă fie frică să faceți cârnați acasă, pentru că este foarte simplu și rapid.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rețete de sărare în saramurăRețete de sărare în saramură
Modalități de a pregăti carnea de vită în casăModalități de a pregăti carnea de vită în casă
Sosuri delicioase din sânge cu hrișcă acasăSosuri delicioase din sânge cu hrișcă acasă
Paste de vită cu carne tocată: cele mai bune rețete de gătitPaste de vită cu carne tocată: cele mai bune rețete de gătit
Caracteristici de gătit și de a mânca cârnați de sânge de casăCaracteristici de gătit și de a mânca cârnați de sânge de casă
Conservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofiConservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofi
Cârnați de carne de vită la domiciliu: rețete pentru cârnați delicioșiCârnați de carne de vită la domiciliu: rețete pentru cârnați delicioși
Caserola gustoasă din cartofi piureCaserola gustoasă din cartofi piure
Reteta de varza verde in germanaReteta de varza verde in germana
Cârnați ucraineni, rețeta cea mai delicioasă pentru gătit acasăCârnați ucraineni, rețeta cea mai delicioasă pentru gătit acasă
» » Reteta pentru cârnații de gătit de la pui la domiciliu
© 2021 amigdas.com