amigdas.com

Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină

Purina hrana pentru câiniFiecare proprietar dorește sănătatea sa pentru animalele de companie, însă este dificil să alegeți un feed ieftin pentru acest lucru. Rafturile supermarketurilor și magazinelor de animale de companie sunt pline de mărci diferite, care diferă semnificativ în preț, dar aproape identice în caracteristici. Astăzi, un detaliu Descrierea alimentelor Purina

Unul pentru câini de rase mici.

Caracteristicile produsului

Tipuri de hrană pentru câiniProducția Purina One poate fi atribuită în condiții de siguranță hrănirii bugetare a câinilor de la producătorul italian, care oferă în totalitate animalului nutrienții necesari.

Purina hrana pentru câini are 4 linii special concepute pentru nutriția completă a animalelor cu caracteristici și caracteristici diferite. Toate acestea au fost făcute de specialiști pentru a satisface nevoile nu numai animalele de companie, ci și proprietarii lor. Furajele sunt prezentate sub formă de alimente umede, uscate, granulate sau mici. Mâncarea uscată este disponibilă sub formă de crochete și granule mici, care, dacă sunt depozitate mult timp, se pot îngroșa foarte tare. Conservele moi conțin întotdeauna sos și sunt disponibile în toate seriile:

  • frământa;
  • deja adult;
  • iubitor de hrană;
  • sensibile.

Produsele Purina pentru hrana animalelor de companie au fost produse de Nestle de la mijlocul anilor 1980, care de mulți ani s-au specializat în fabricarea alimentelor pentru copii. Experiența bogată a specialiștilor a permis producătorului creați un produs unic, luând pe deplin în considerare nevoile câinilor mici. Este convenabil să se mănânce chiar rasele de brachycephalus și este ușor de digerat chiar și la animalele cu digestie slabă.

Compoziția Purinei One

Alimente pentru câinii mici PurinaDeoarece câinii mici sunt mult mai activi decât omologii lor mai mari, au nevoie de o nutriție specială. Purina hrana pentru câini este pe deplin echilibrată în conformitate cu caracteristicile de rase de animale de companie, vârsta și starea lor de sănătate. Toate produsele de rigle se bazează pe:

  • organe;
  • carne;
  • legume;
  • cereale;
  • vitamine și minerale.

Acestea din urmă includ fier, iod, mangan, cupru și zinc. Conținutul exact al fiecărei componente în grame este indicat pe fiecare ambalaj alimentar. Rata consumului zilnic al Purina One depinde de la nevoile câinelui, forma sa fizică, greutate și chiar de timp a anului, dar recomandări aproximative sunt de asemenea disponibile pe fiecare pachet. Alimente pentru câinii mici Purina este pe deplin echilibrată și gata pentru consum, astfel încât nu este nevoie de alimente suplimentare pentru animal.

Dacă doriți să transferați animalele de companie în furaje complete, trebuie să urmați recomandările de introducere treptată într-o săptămână, crescând treptat doza produs finit și reducerea cantității de alimente din trecut.

Pro și contra

În ciuda faptului că produsele Purina One aparțin furajelor din clasa economie, acestea sunt capabile să susțină la un nivel adecvat mijloace de trai ale animalelor mici. Majoritatea câinilor nu simt nici o diferență atunci când trec la alimentele Purina de la furaje mai scumpe, menținându-și în același timp activitatea și sănătatea fără a afecta bugetul gazdei.

Printre componentele nedorite ale formulării, mulți observă prezența aditivilor aromatici și a substanțelor de ameliorare a aromelor poate provoca dependență. De asemenea, proprietarii câinilor notează o cantitate mică în pupa de carne.

Specificitatea hranei

Mâncarea de pui cu hranăCaracteristica principală a câinilor de rase mici este un stomac mic, care nu poate fi satiit cu 2-3 mese pentru animale de companie. Acest lucru explică foamea constantă a micilor pranksteri, pe care producătorii Purinei Unu au reușit să le reducă.

. Faptul este că, pentru alimentația completă a câinilor mici, este necesar să li se furnizeze cantitatea maximă de nutrienți din fiecare porție a alimentelor pentru a satura animalul înainte de următoarea masă. Mâncarea din Purina este atât de echilibrată încât animalul de companie nu are nevoie consum suplimentar de alimente și dorința lui neîngrădită de a mânca totul la rând dispare complet cu timpul.

Fiecare linie de produse Purina One este concepută pentru a satisface caracteristicile specifice ale animalului.

neastâmpăr

Furaj pentru câiniAceastă linie de hrană Purina este destinată animalelor prea active care au împlinit vârsta de 1 an. Cel mai adesea, astfel de trăsături se întâlnesc în fox-terieri și în teroriștii jack-scatter, dar luând în considerare natura câinelui, pot exista și alți reprezentanți. Hiperactivitatea oricărui animal de companie necesită o infuzie adecvată de nutrienți, deci feed "Fidget" sunt îmbogățite cu proteine ​​animale și vegetale și sunt bine absorbite de corpul animalului. În plus, alimentele sunt echilibrate de un număr mare de carbohidrați. În serie există o gamă de 2 gusturi - o rață cu fasole verde și paste și carne de vită cu morcovi și cartofi.

Adulți deja

Această serie de furaje este, de asemenea, concepută pentru alimentația câinilor de peste 1 an. În această perioadă animalele trec stadiul definitiv al maturării iar corpul lor începe să aibă nevoie de o anumită cantitate de nutrienți, care sunt pe deplin conținute în produsul Purina. Ruler are 2 gusturi - carne de vită cu mazăre și cartofi sau pui cu fasole și morcovi. Toate furajele vizează menținerea imunității și a sănătății animalului.

Lover să mănânce

Această serie de produse Purină este diferită de restul de un conținut mai scăzut de grăsimi, ceea ce permite ca animalele insensabile să mănânce alimente fără a crește greutatea proprie. Câinii maltezi, klikai și schipperke sunt adesea foame și înclinați spre plinătate. Reprezentanții acestor rase cer constant proprietarii pentru diverse delicatese. Pentru cainele insatiabili, Purina One a pregatit arome de curcan cu mazare si morcovi sau carne de pui intr-un sos de rosii cu orez brun.

sensibil

Această serie de produse Purine este proiectată special pentru animalele de companie care suferă adesea de tulburări de alimentație. Sunt disponibile stomacuri slabe în majoritatea animalelor mici, dar cel mai adesea apar în reprezentanți ai papillonilor și teroriștilor din Boston. Pentru a se asigura că câinii nu suferă de diaree, alimentele se bazează pe orez și somon, bogat în acizi grași omega-3 și omega-6. Aceste substanțe au un efect benefic asupra digestiei în combinație cu prebioticele conținute în hrană.

concluzie

Potrivit recenzii ale consumatorilor și ale medicilor veterinari nu există niciun motiv pentru a considera furajele sărace. Compoziția tuturor produselor purine este complet echilibrată și bogată în substanțe utile pentru animalele cu caracteristici de caractere. Cele mai multe animale de companie mănâncă cu grijă mâncărurile conservate și furajele uscate ale producătorului, chiar și după trecerea de la mese mai scumpe.

Consistența furajelor este ideală pentru câinii mici și nu există probleme de sănătate cu animalele de companie după el.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
» » Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
© 2021 amigdas.com