amigdas.com

Rețete de salate de vânătoare pentru iarnă

Salut de vânătoare - semifabricate de iarnăEste foarte plăcut să deschideți un borcan de salate delicioase în timpul iernii și să vă bucurați de el în cercul familiei. Da, și acest fel de mâncare va fi util, dacă brusc au venit oaspeții. În cazul în grădină, în timpul verii a crescut o mulțime de fructe și să le mănânce cât mai curând posibil și fără dorințe, de vânătoare reteta salata va fi util pentru orice proprietar. Este făcut ușor și nu necesită specialități culinare speciale.

Salată de vânătoare pentru iarnă. Rețeta pentru gătit

produse:

 • Salata de vânătoare pentru iarna - rețetă detaliatăCap de varza - 1 kg.
 • Morcovi - 1 kg.
 • Castraveți - 1 kg.
 • Bulgară sau alt ardei - 1 kg.
 • Bec - 1 kg.
 • Tomate - 3 kg.
 • Raffine - 200 de grame.
 • Sare de masă - 90 gr.
 • Ulei de floarea-soarelui - 250 ml.
 • Piper negru (mazăre) - 8 bucăți.
 • Laurel frunze - 5 bucăți.
 • Acidul acetic este de 150 mililitri.

Mod de preparare:

Ia morcovii. Clătiți bine, coajați și tăiați în felii. Se taie varza și se taie mărunt. ceapă tăiați în felii subțiri. Castraveți spălați și sfărâmați în cercuri subțiri. Decupați pentru a elimina opțiunea. Ardei iute sau oricare alt dulce să se coajă din miez și să se destrame într-o formă arbitrară. Roșii pentru a tăia cuțite subțiri sau jumătăți de roți.

Luați o oală adâncă și puneți legumele în straturi în ordinea în care au fost curățate și tăiate. Nu amestecați salata. Puneți foc. În timp ce legumele sunt fierte, preparați sucul conform rețetei. Se amestecă într-un castron separat de ulei de floarea-soarelui, oțet, zahăr, sare și toate condimentele. După fierberea salatei, adăugați sosul într-o cratiță și apoi amestecați bine.

Se fierbe, apoi fierbe timp de încă cinci minute și opriți aragazul. Pregătiți un recipient de sticlă și introduceți o salată caldă. Trebuie să sterilizeze. Pentru a face acest lucru, acoperiti borcanele cu capacele si puneti-le intr-o cratita mare plina cu apa. În interval de cinci până la zece minute, fierbeți salata. După sterilizare, rostogoliți borcanele, întoarceți-le în jos și lăsați să se răcească sub o pătură caldă.

Este atât de ușor și rapid, conform rețetei, aproximativ șapte litri de salată delicioasă de vânătoare pentru iarnă.

Salată de vânătoare cu varză. Rețeta pentru iarnă

Datorită acestei rețete, Vă puteți bucura de întreaga iarnă salata de vitamine utile. Și roșiile verzi vor da un aspect original și interesant.

ingrediente:

Salată de vânătoare
Ce salate de legume pot fi pregătite pentru iarnăSalată de vânătoare sub capac - după pasteurizarePregătește o salată de vânătoare - legume friabileSalate delicioase pentru iarna - reteta Vânătoare
 1. Salata Vânătoarea în bănci - pregătim gustări pentru iarnăCeapa - 1 kilogram.
 2. Morcovi - 1 kilogram.
 3. Roșii verzi - 2 kilograme.
 4. Castraveți - 1 kilogram.
 5. Varză albă - 1,5 kilograme.
 6. Green verde - la gust.
 7. Ulei de floarea-soarelui - 200 ml.
 8. Oțet (9%) - 150 ml.
 9. Sare - 1,5 linguri mari.
 10. Apă - 1 litru.
 11. Raffine - 200 de grame.
 12. Laurel frunze - 5-10 bucăți.
 13. Carnation - 10 bucăți.
 14. Piper negru (mazăre) - 10 buc.
 15. Pepper parfumat (mazăre) - 10 buc.

Mod de preparare:

Pregătiți becurile, curățați, clătiți și tăiați în bucăți mici. Morcovii se curăță și se macină în benzi subțiri sau grătar pe o grătar cu denticule mari. Roșii verzi clătiți, îndepărtați excesul și tăiați în felii sau felii. Este necesar să se uite la mărimea legumelor. Castraveți pentru a curăța și tăia paie. Varza, de asemenea, tocat fin. Clătiți și tăiați verdele. Într-o cratiță mare se amestecă toate legumele.

Faceți o marinadă cu o rețetă. Pentru a face acest lucru, pune foc pe foc, toarnă în sare, zahăr, frunze de dafin, tot felul de piper, cuișoare. Aduceți la fiert și turnați în oțet. Se amestecă și se îndepărtează imediat de căldură. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.

Ingrediente pentru o salată numită VânătoarePregătiți recipiente de sticlă și capace pentru ele. Clătiți bine, sterilizați în orice mod atractiv. Strângeți salata strâns în borcane și turnați lichid rece. Adăugați o lingură mare de ulei vegetal în fiecare recipient. Acoperiți cu capace și trimiteți toate cutiile pentru a steriliza într-o cratiță largă timp de cinci până la zece minute după fierbere. Timpul de sterilizare depinde de volumul recipientului.

Luați băncile, strânse și înfășurate într-o pătură inversată. După aproximativ o zi, puneți salata într-un depozit până la iarnă.

Rețetă pentru vânătoarea de salate fără sterilizare

reteta pentru o salata delicioasa pentru iarnă cu siguranță va accelera procesul de gătit datorită faptului că nu va fi nevoie de sterilizare.

ingrediente:

 • Morcov - 0,5 kilograme.
 • Ceapa - 0,5 kg.
 • Castraveți - 1 kilogram.
 • Tomate - 1 kilogram.
 • Sare - 2 linguri mari.
 • Uleiul de floarea-soarelui - 4 linguri mari.
 • Acid acetic - 2 linguri mari.

Mod de preparare:

Castraveți pentru clătire, tăiați capetele și tăiați în cele mai fine cercuri. Peelul nu poate fi înlăturat. Tăiați ceapa în bucăți mici. Morcovi clătiți, curățați și tăiați Bare mici sau grătar cu dinți mari. Puneți legumele într-o cuvă mare, amestecați salata și puneți un foc mic la tocan timp de cincisprezece minute.

Luați roșiile, coaja, spălați, tăiați în jumătăți de inele și trimiteți legumele. Salată de vânătoare - borcane gata preparateCincisprezece minute mai târziu adăugați zahăr rafinat, sare, ulei rafinat și oțet. Se amestecă bine. Se fierbe și se oprește aragazul. Pregătiți borcanele de sticlă și puneți-le într-o salată caldă. Spălați capacele și lăsați să se răcească cu susul în jos sub o pătură caldă în timpul zilei. Puneți-l într-un loc răcoros.

Este demn de remarcat faptul că băncile de prescripție medicală nu necesită sterilizare, dar capacele ar trebui să fie aruncate cu apă clocotită.

Salată de vânătoare pentru iarnă. Rețetă cu condimente, fără varză

 1. Tomate - 4 kilograme.
 2. Ardei iute - 2 kg.
 3. Morcovi - 1 kg.
 4. Bec - 1 kg.
 5. Rădăcina de patrunjel este de 0,5 kg.
 6. Sare - 1/2 pachet.
 7. Acid acetic - 700 ml.
 8. Ulei de floarea-soarelui - 1 litru.
 9. Ardei piersic (mazăre) - 20 buc.
 10. Frunze de frunze - 20 buc.
 11. Carnation - 20 de piese.

Mod de preparare:

Stocurile pentru iarnă pregătesc salate delicioasePreîncălziți în orice recipient adecvat un litru de ulei vegetal la douăzeci de grade. Se scoate din căldură și se lasă să se răcească complet.

Roșiile se clătesc bine, se sfărâmă în bucăți mici. Pregătește piperul bulgar prin spălare, curățare din semințe și vene, tăiate în bucăți mici. Morcovii sunt spalati, decojiti si razuiti cu denticule mari. Bulbi coaja și murdărie și tăiat în cuburi medii. Rădăcina pătrunjelului cu o răzătoare mare.

Puneți legumele într-un castron cu ulei de floarea-soarelui, amestecați sarea și acidul acetic. Salata se amestecă cu grijă și se lasă să se înmoaie timp de treizeci de minute.

În acest moment, pregătiți recipientele de sticlă. Spălați și sterilizați. Acoperiți capacul cu apă fiartă abundentă.

După insistența asupra salatei, pune-l strâns în borcane, toarnă tot lichidul care a mai rămas după legume. Adăugați în fiecare recipient, după numărul de rețete câteva mazăre de piper, cuișoare și frunze de dafin. Se acoperă cu capacele și se scufundă într-o tavă largă sterilizată timp de patruzeci de minute. Tuck și întoarceți capacul. Așezați în această poziție o zi sub o pătură sau o pătură caldă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rețetă pentru salată de iarnă din castraveți proaspețiRețetă pentru salată de iarnă din castraveți proaspeți
Retete pentru salata de varza pentru iarna cu piper si morcoviRetete pentru salata de varza pentru iarna cu piper si morcovi
Rețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnăRețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnă
Tomate în pene pentru iarna - rețeteTomate în pene pentru iarna - rețete
Retete pentru gatit varza rapida cu otetRetete pentru gatit varza rapida cu otet
Retete pentru prepararea de varza crocantaRetete pentru prepararea de varza crocanta
Cele mai bune retete de vinete pentru iarnăCele mai bune retete de vinete pentru iarnă
Salata Donskoy pentru iarna: cele mai bune reteteSalata Donskoy pentru iarna: cele mai bune retete
Rețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnăRețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnă
Rețete de varză de varză în borcane de 3 litriRețete de varză de varză în borcane de 3 litri
» » Rețete de salate de vânătoare pentru iarnă
© 2021 amigdas.com