amigdas.com

Cele trei cele mai bune rețete de butoaie din bănci pentru iarnă

Castravete uscateÎnainte de apariția posibilității de conservare ermetică, toate legumele erau acre în butoaie. Gustul castravetilor este special - spumante acritură

, dulceața moderată și proprietățile foarte crocante. Ele sunt ideale pentru salate, rassolnikov, conțin vitamine, minerale și bacterii benefice pentru organism.

Butoaiele sunt acum o raritate, și nu toată lumea are un subsol, dar aceasta nu este o scuză pentru a refuza boabele de butoaie. Culinarul oamenilor a inventat o modalitate de a le culege sticle de trei litri folosind diferite tehnici. Unele dintre ele sunt incredibil de simple și nici măcar nu necesită apus de soare.

Principala diferență între decaparea și decaparea este lipsa acidului citric, a oțetului sau a aspirinei. Conservant natural acționează acid, care este eliberat ca rezultat al fermentării.

Pregătirea preliminară a castraveților

Castraveții din toate rețetele care vor fi date mai jos sunt turnate exclusiv pentru fermentație apă rece. Din acest motiv, nu trebuie să fie ținute timp de 5-6 ore în apă pentru elasticitate.

Pentru astfel de semifabricate sunt castraveți bine medii și mari. Există chiar soiuri speciale pentru decapare. Dar cel mai important lucru este că castraveții trebuie să fie proaspeți.

Reteta cea mai usoara pentru boabele de butoaie sub capac

Aceasta este una dintre cele mai simple rețete de bunică, nici măcar nu trebuie să fiarbă apă și să rostogolească capacul. Una dintre condițiile este disponibilitatea loc răcoros pentru depozitarea, de exemplu, a unei pivnițe. Într-un castron cald loc doar perekisnut.

Calculul pentru capacitatea de 3 litri:

 • Rezervor ideal pentru castraveți delicioși - butoi din lemncastravete - 2 kg;
 • sare - 3 linguri;
 • usturoi - 3-5 dinți;
 • foaie de hrean;
 • tulpini și inflorescențe de mărar;
 • negru sau piper aromat (mazăre);
 • apă - 1,5 litri;
 • Termopane, plastic.

Puteți face fără usturoi și condimente deloc. Învelișurile termoizolante speciale pot fi achiziționate de la piață, într-un supermarket sau într-un magazin de hardware. Aveți posibilitatea să utilizați huse de plastic bine fixate.

Cum să murăți castraveți sub capac:

 1. Castraveții spală și taie "fundul" de pe ambele părți.
 2. În spălat cu săpun simplu sau borcane sterile 3 litri puneți usturoi și mazăre piper.
 3. Puneți castraveții în borcane.
 4. Din partea de sus a castraveților puneți hreanul și frunzele de mărar, astfel încât să le acopere și să împiedice în continuare flotorul.
 5. Pentru a adormi 3 linguri de sare de înaltă calitate (cu o glisare ușoară).
 6. Se toarnă apă rece rece de la robinet până la partea de sus.
 7. Închideți cu grijă cutiile preîncălzite în capacele cu apă foarte caldă.
 8. Pune borcanele în subsol.

Rețeta este foarte simplă, dar astfel de castraveți sunt depozitați pentru un an și chiar doi, dar cu perekisayut de depozitare prelungită.

Capacele cu un material special sunt încălzite și extinse, iar după răcire se înfundă bine borcanul. Cu toate acestea, acest lucru nu împiedică procesul de fermentare.

În unele rețete, se recomandă să păstrați cutii cu huse obișnuite timp de 3-4 zile și apoi să le acoperiți cu capace. În acest caz, va fi necesar să se colecteze saramura, care se toarnă prin gât și apoi se toarnă peste bănci din nou.

Boabe de cerb pentru iarna cu un apus de soare

Această metodă este în două etape - castraveții la început mestecați și apoi rulați. O astfel de piesă poate fi stocată chiar și în cămară.

Calculul capacității de 3 litri:

 • Castraveți uscați într-un borcan de sticlăcastravete - 2 kg;
 • apă - 1,5 litri;
 • usturoi - 4-5 dinți;
 • foaie de hrean;
 • tulpini și inflorescențe de mărar;
 • frunze de coacăze;
 • sare - 100 de grame;
 • apă - 1,5 litri;
 • huse de plastic obișnuite;
 • garnituri metalice de etanșare.

Această opțiune este potrivită pentru cei care nu au un subsol.

Cum să gătești coșuri în cutii:

 1. Castraveții udați câteva ore în apă rece, apoi spălați cu grijă și tăiați "fundul".
 2. Cuișoare de usturoi, frunze de hrean, frunze de mărar și frunze de coacăz trebuie așezate pe partea inferioară a cutiilor de 3 litri (sterilizate sau spălate cu sifon / săpun).
 3. Puneți castraveții, încercând să așezați pe cei mari, iar cei mici - în partea de sus.
 4. Se dizolvă sarea în această cantitate de apă, pentru care trebuie să încălziți o parte din apă și să diluați sarea și apoi adăugați restul apei.
 5. Soluție brută rece se toarnă pe cutii astfel încât apa să acopere castraveții.
 6. Pentru ca castraveții să nu plutească în picioare, puteți pune o ramură de mărar pe gât.
 7. Acoperiți ușor, fără înfundare, borcane cu capace din plastic și plecați umbla la temperatura camerei 2-3 zile.
 8. Solul trebuie să fie drenat într-o cratiță, pentru care este convenabil să se utilizeze o duză specială sau să se țină mâna cu castraveți. În saramură, nu ar trebui să existe mazăre de piper și cuișoare de usturoi, altfel ele vor fi digerate. Dacă au căzut, trebuie să se întoarcă.
 9. Sosul de brânză se pune pe o farfurie și se aduce la fierbere.
 10. Între timp, ar trebui să desfaceți un borcan de castraveți și să-i întindeți conținutul peste resturile de sticle. În timpul fermentării de castraveți un pic saget. În cazul în care banca nu este complet dizolvată, ea poate fi plasată în frigider și utilizată ca castraveți ușor sărate.
 11. Soluție brută de fierbere trebuie să turnați cutiile și să lăsați timp de 5-10 minute, apoi să fuzionați din nou și să fierbeți.
 12. Se toarnă în mod repetat saramură și se introduce cu capace metalice sterile.

La fierberea soluției saline, este important să îndepărtați cu grijă spuma rezultată.

Unele gospodine preferă să umple castraveții cu o soluție salină care nu fermentează și proaspăt pregătit. Este necesar să adăugați aproximativ 1,5 linguri de sare în apă.

Castraveți uscați pentru iarnă sub capace

Această opțiune este o cruce între prima și cea de-a doua prescripție. Conține săruri de fierbere, dar nu există rulouri cu capace metalice.

Calculul capacității de 3 litri:

 • Castraveți într-un borcan ca un butoicastravete - 2 kg;
 • apă - 1,5 litri;
 • usturoi - 4-5 dinți;
 • foi și răzuitoare de rădăcină de hrean;
 • tulpini și umbrele de mărar;
 • pods de piper amar;
 • isop sau tarhon;
 • sare - 2 linguri pe 1 litru;
 • apă - 1,5 litri;
 • capace de plastic convenționale, capace termice sau capace din plastic dens.

Dacă aveți nevoie nu castraveți ascuțiți, apoi nu folosiți ardei iute.

Cum se fac castraveți sărate sub capac cu fierbere:

 1. Castraveții se înmoaie o oră și jumătate în apă, clătesc, taie vârfurile.
 2. Usturoiul, hreanul, mărarul, păstăi curățate de ardei, taiate, isop (tarhun) se afla pe fundul borcanelor curate.
 3. Puneți castravetele în borcane.
 4. Se toarnă apa în care sare este preamestecat în calculul a 2 linguri. l. pe litru de apă.
 5. Închideți tifonul și fixați-l pe gât cu o bandă elastică.
 6. Așezați borcanele pe o tavă pentru a scurge salina și așteptați două zile.
 7. Se toarnă brânza (inclusiv din tigaie), se fierbe, se îndepărtează spuma și se revarsă din nou băncile.
 8. În fiecare borcan, presărați puțin sare pe un vârf, plută cu termo-capace fierbinți sau capace din plastic dens.
 9. Acoperiți băncile cu o pătură caldă și, după răcire, puneți-le într-un loc răcoros.

Deci, din cele trei rețete date, puteți alege opțiunea dorită sau le puteți încerca pe toate. În viitor, gătiți castraveți conform rețetei, care sa dovedit a fi cea mai de succes.

Sfaturi utile

Pentru a castravete mai bine crunched, trebuie să puneți borcanul de frunze în banca shiritsaPentru a da castraveți sărate maxim crocante este recomandat să adăugați un shisha obișnuit băncilor. Acesta conține taninurile necesare, care contribuie la îmbunătățirea efectului crocant. Aveți nevoie de mai multe frunze pe borcan.

Dacă castraveții sunt destul de perekisnut sau par sărat, ei pot fi ușor de salvat și chiar îmbunătățit. Castraveții pregătiți (după subsol) trebuie să fie umplut cu suc de roșii sau mors și să se pună la câteva zile în frigider. Acest lucru le va da dulceață și va lua în exces acidul și sarea. Sucul de suc din această procedură va beneficia, de asemenea, numai prin obținerea unui gust special.

Curățarea castraveților în cutii cu metode de turnare este simplă, iar unele dintre opțiunile propuse nu necesită nici apă fierbinte și apus de soare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci o salata delicioasa pentru iarna de dovlecel, reteteCum sa faci o salata delicioasa pentru iarna de dovlecel, retete
Cum să murăm varza pentru iarnă: drum rece, decaparea în borcaneCum să murăm varza pentru iarnă: drum rece, decaparea în borcane
Rețete pentru decaparea roșiilor verzi într-o găleată și vârfuriRețete pentru decaparea roșiilor verzi într-o găleată și vârfuri
Rețetă pentru castraveți murate crocabili fără sterilizare pentru iarnăRețetă pentru castraveți murate crocabili fără sterilizare pentru iarnă
Tomate, acru în cutii pentru iarnăTomate, acru în cutii pentru iarnă
Căi reci de decapare a castraveților și păstrarea lor sub nylonCăi reci de decapare a castraveților și păstrarea lor sub nylon
Castraveți sărate în cutii: rețete pentru murături pentru fiecare gustCastraveți sărate în cutii: rețete pentru murături pentru fiecare gust
Marinate castravete pentru iarnă: rețete pentru cornișoare delicioaseMarinate castravete pentru iarnă: rețete pentru cornișoare delicioase
Rețetă pas cu pas a castraveților murate cu pozeRețetă pas cu pas a castraveților murate cu poze
Conservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofiConservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofi
» » Cele trei cele mai bune rețete de butoaie din bănci pentru iarnă
© 2021 amigdas.com