amigdas.com

Retete pentru salata din varza in borcan

Caboesta în bancăAproape fiecare proprietar de sine respectă conservarea pentru perioada de iarnă. Este întotdeauna convenabil și practic - să petreci doar un minut pentru a deschide o cutie și să ai o salată gata sau o gustare pe masă. Unul dintre cele mai comune apusuri de soare este varză acră

. Și, deși fiecare proprietar are propria sa metodă dovedită, aproape oricare dintre ei se întreba cum să-și acareze varza în bancă. Reteta cu timpul este ajustata individual pentru fiecare si devine pentru el cea mai corecta.

Alegerea volumului piesei de prelucrat

Femeile moderne nu mai fac blănuri în același volum ca în vechime. Este suficient pentru ei să facă câteva sticle de trei litri, astfel încât pe tot parcursul iernii să poată furniza familiei lor apusuri de soare utile.

În primul rând, un astfel de volum tare este optim pentru aluat. În al doilea rând, au fost create multe rețete pentru un astfel de container. În plus, nu va fi dificil pentru cineva să găsească un loc pentru depozitarea unei sticle de trei litri.

Varietate de formule acru

În general, cât de multe gătit, atât de multe rețete. Dar există toate aceleași baze din care toți maeștrii sunt respinși. Cele mai comune rețete sunt:

 1. O rețetă clasică.
 2. Orășoară tradițională.
 3. Sauerkar cu zahăr și sare.
 4. Varza cu miere.
 5. Varza de varza "Intr-o tara".
 6. Sauerkraut cu sfecla.
 7. Reteta rapida.

Luați în considerare opțiunile în detaliu.

Varză clasică în saramură

IngredienteleAceastă rețetă este una dintre cele mai populare, și este pregătit după cum urmează. Luați două kilograme de varză și sfărâmați bine. Mai mulți morcovi sunt curățați și frecați pe răzătoare. Legumele sunt amestecate și așezate într-un borcan. Acum este rândul său, salina. Pentru a face acest lucru, amestecați jumătate de linguri de zahăr cu două linguri de sare și adăugați piper negru (mazăre).

Amestecul rezultat este turnat cu apă caldă și amestecat bine. Apoi îl puteți turna în borcan la legume și adăugați la alegerea altor condimente. Insista o salata la cateva zile. În acest timp, trebuie să deschideți borcanul de mai multe ori și să amestecați conținutul.

Rețetă tradițională

În versiunea tradițională Reteta salatei este preparata fara folosirea saramurii. Dar, cu toate acestea, se dovedește nu mai rău, decât o variantă cu un saramură. Bucătarul va avea nevoie de un cap de varză mare și de câțiva morcovi mari. Varza este mărunțită, morcovul este curățat și frecat pe răzătoare. Legumele zdrobite sunt așezate în pelvis și amestecate împreună cu sarea. Când apare primul suc, legumele trebuie mutate într-un borcan și se adaugă mirodenii ca gust. Este nevoie de două până la trei zile pentru a pregăti salata, în timpul căreia conținutul borcanului trebuie amestecat de mai multe ori.

Opțiune cu zahăr și sare

Pentru această rețetă, aveți nevoie de un cap de varză mare, sare, condimente pe gust, o lingură de zahăr, o pereche de morcovi medii și un castron mare. Varza se toaca foarte bine intr-un castron. Adăugați sare, zahăr, piper și amestecați bine cu mâna. Împreună cu morcovii frecați într-un castron, adăugați condimentele și mănâncați și mâinile. Amestecul rezultat este compactat într-un borcan, acoperit cu un capac și lăsat timp de câteva zile într-un loc cald. În acest timp, capacul este deschis de mai multe ori și străpuns cu conținutul știftului, eliberându-l astfel de acumularea de gaze. La finalizarea marinovki, recipientul poate fi plasat într-o pivniță sau o cămară.

Cu adăugarea de miere

Pentru fabricație este necesară pregătirea unei marinade speciale. În apă fierbinte, se adaugă miere și sare și se lasă până se răcește complet. Apoi, lichidul rezultat poate fi turnat într-un borcan cu legume zdrobite și condimente. Un borcan gata preparat este așezat pe o placă și plasat într-un loc cald pentru fermentare. În medie, procesul durează o zi, după care banca poate fi plasată în frigider.

Sauerkraut într-un stil de țară

Stilul țăriiAceastă rețetă este un amestec de două rețete: varză cu miere și o rețetă tradițională. Pentru gătit, luați o varză mare, mărunțită și amestecată într-un bazin cu morcovi curățați și zdrobiți pe o răzătoare. Adăugați sare pe gust, piper dulce și frunze de dafin. Toate ingredientele trebuie amestecate bine cu mâinile, puse într-o sticlă de trei litri și se toarnă apă rece. Amestecul rezultat este lăsat să se fermenteze timp de 2 zile într-un loc răcit.

La sfârșitul perioadei, saramura este drenată într-un recipient separat, iar legumele sunt presate manual până la eliberarea maximă din lichid. Apoi, legumele se pun înapoi în borcan, iar mierea se adaugă în saramură și se amestecă bine până se dizolvă complet. După ce mierea este complet dizolvată în saramură, se toarnă un borcan de legume și se lasă într-un loc cald pentru o zi. La sfârșitul termenului, banca poate fi plasată în frigider sau în pivniță. Salata va fi gata de utilizare nu mai devreme de trei zile mai târziu.

Rețetă expres-surd

Se întâmplă ca aperitivul pentru masă să fie necesar în cel mai scurt timp posibil și pur și simplu nu este timp să-l pregătim. Aici vine reteta expresa de salvare, care va permite sa obtineti un rezultat intr-un timp scurt, ceea ce va fi cu siguranta placut cu functionalitatea si gustul.

Pentru pregătirea salatelor, este necesar să tăiem un cap mare de varză și o pereche de morcovi. Transferați ingredientele tăiate într-un castron, adăugați sare și frecați amestecul până când sucul apare. Apoi, tigaie se adaugă 100 g de zahăr, o jumatate de cana de ulei vegetal, otet polstakana 10 mazare piper negru, frunze de dafin, după care ingredientele sunt aduse la fierbere.

Bujorul rezultat este umplut cu legume și rămas în frig. După aceea, conținutul este îngroșat dens într-un recipient convenabil și plasat sub opresiune. Salata rezultată este pusă într-o zi în frigider, după care poate fi consumată. Persoanele cu aciditate ridicată a stomacului ar trebui să renunțe la această prescripție.

Secretele de gătit

De fapt, salata de varza este foarte simpla si nu contine nici un secret special. Sa bazat pe legumele și condimentele deschise, care aproape toată lumea își poate permite să cumpere:

 1. Varza.
 2. Morcovi.
 3. Sare.
 4. Frunza de brad.
 5. Oțet.
 6. Ulei de floarea-soarelui.
 7. Piper negru.

Și totuși, dacă vă plimbați în istoria pregătirii culturilor inițiale, adică secretele oamenilor, care vă permit să obțineți rezultatul maxim. Alegeți varză, trebuie să cumpărați doar capete albe, cu un ciocan ușor crăpat. Zilele cele mai favorabile pentru gătit sunt miercuri și sâmbătă. Aceste zile, în vremurile vechi, au fost considerate feminine. Când pregătiți starterul, este necesar să așteptați până când murătura devine cât mai clară posibil. Apoi este timpul să curățați borcanul într-un loc răcoros.

Este necesar să se monitorizeze nivelul saramurii - dacă lichidul nu acoperă complet conținutul, partea uscată se poate deteriora. Pentru alocarea abundentă de suc, puteți folosi opresiunea, cel mai important, că nu este metal. Pentru a evita sărinderea, nu puneți mai mult de o lingură de sare pe kilogram de legume. Prin eșantionare și experimente, fiecare își prezintă rețeta preferată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Retete pentru salata de varza pentru iarna cu piper si morcoviRetete pentru salata de varza pentru iarna cu piper si morcovi
Rețete de salate de vânătoare pentru iarnăRețete de salate de vânătoare pentru iarnă
Rețete pentru varză de gătit în saramură fierbinteRețete pentru varză de gătit în saramură fierbinte
Rețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnăRețete de varză sărate cu legume în cutii pentru iarnă
Retete pentru prepararea de varza crocantaRetete pentru prepararea de varza crocanta
Prepararea rapidă a varză marinată cu ardei grasPrepararea rapidă a varză marinată cu ardei gras
Salata Donskoy pentru iarna: cele mai bune reteteSalata Donskoy pentru iarna: cele mai bune retete
Caracteristicile retetei de gatit cu varza salata de ciuperci cu varza pentru iarnaCaracteristicile retetei de gatit cu varza salata de ciuperci cu varza pentru iarna
Rețete de varză de varză în borcane de 3 litriRețete de varză de varză în borcane de 3 litri
Rețete pentru varză delicioasă de iarnăRețete pentru varză delicioasă de iarnă
» » Retete pentru salata din varza in borcan
© 2021 amigdas.com