amigdas.com

Rețete de roșii cu prune pentru iarnă

Marinate roșii cu prune - rețetă delicioasăConservarea roșiilor pentru iarnă cu prune este o versiune foarte interesantă și neobișnuită a rețetei de conservare a tomatelor. Dar există o explicație perfect logică pentru această combinație de produse, ele sunt ideale pentru marinare. Deci, de ce nu încercați să le conectați și să surprindeți oaspeții cu o gustare atât de extravagantă.

Ambii figuranti de conserve se completeaza doar unul pe celalalt, rosiile primesc un gust pictural, prunele subliniaza frumusetea, in timp ce poseda gust excelent. Marinate roșii cu fructe de padure va fi o completare originală a recoltei pentru iarna pentru tine și pentru cei dragi.

Deci, ia în considerare mai multe variante de roșii cu prune pentru iarnă. Retetele sunt destul de simple, dar fiecare dintre ele are o piquancy specială și fiecare poate alege o rețetă mai apropiată de prioritățile sale.

Roșii cu prune și migdale - rețete pentru țigle de iarnăLegume și legume fructe pentru orice rețetă cel mai bine este să luați un solid sau chiar ușor imatur. În funcție de soiul de prune, aperitivul dobândește o nuanță potrivită. Gustul cel mai spectaculos este obținut folosind soiuri de culoare albastră sau roșie. Dar dacă folosiți soiuri galbene, puteți să vă surprindeți foarte mult oaspeții, deoarece vor fi foarte asemănători cu roșiile galbene mici.

Raportul dintre numărul de produse de bază, de regulă, este de la 1 la 2, dar în mod specific pentru dvs. puteți și puteți să experimentați într-o direcție sau alta. Tomatele ar trebui să fie strânse și dense, cel mai bine este să luați soiuri de dimensiuni mici.

Reteta 1. Roșii clasice cu merișoare

Rețeta este pregătită în doar 30 de minute, pentru asta avem nevoie, pe bancă de 1 litru:

 • Tomate roșii cu cuișoare - bucăți foarte gustoase pentru iarnăRoșii mici - 500 de grame;
 • Prune - 250 de grame;
 • Ceapa - 1 cap;
 • Piper parfumat și negru;
 • Sare, zahăr - 1 lingură;
 • 9% oțet - 2 linguri
 • Carnation, marar uscat (aceste ingrediente sunt la discretia ta).

Este necesar să se înceapă gătitul cu sterilizarea recipientului, apoi să se spală bine produsele principale și să se usuce. Mai întâi de toate începeți să umpleți borcanul cu mirodenii, puneți piper, mărar și cuișoare pe fund. Apoi, trimiteți un strat de roșii, apoi ceapă tăiată și deja pe partea de sus a prunii. Punerea mai bună în straturi, arată mult mai eficient banca. Umpleți-le cu apă clocotită până la marginile recipientului. După 5 minute, scurgeți apa într-o cratiță și adăugați sare și zahăr, ca opțiune puteți folosi miere. Aduceți marinada la fierbere și adăugați oțetul, puțin amestecat, turnați lichidul înapoi în borcan. Asta e tot ce poți să strângi totul pentru iarnă.

Rețetă 2. Roșii cu prune umplute cu migdale

Amandă în această combinație de feluri de mâncare va da o aromă și un gust specifice, precum și conținutul suplimentar de oligoelemente și minerale.

Pregătirea va dura aproximativ 1 oră pe 1 litru de produs. ingrediente:

 • Roșiile au murat în poloneză - iarna îți vei linge degetele!Tomate și prune - 300 de grame fiecare;
 • Mandarin - 40 grame;
 • Sare și zahăr - 1 linguriță;
 • Ardei proaspat fierbinte - 2 inele;
 • Ardei, mărar, frunze de dafin - la gust;
 • Usturoi - 1 buc;
 • Oțet - 1 lingură.

Să nu uitați în timpul gătitului pentru a pune într-un borcan de orice ingredient este cel mai bine să puneți totul pe masă în fața lui. În partea inferioară a borcanului abur, turnați toate mirodeniile și usturoiul. Apoi, jumătate din cutii sunt puse roșii strâns.

Acum treceți la prelucrarea prunii. Trebuie să schimbăm oasele din prune cu migdale. face este destul de simplu - Cu un cuțit ascuțit am tăiat marginile prunei și, ajutând cu bastonul, împingem piatra afară. Și în locul ei trimitem nucul. Și umpleți borcanul la vârf cu prune, la sfârșit am pus inele de piper. Se toarnă produsele cu apă clocotită și se lasă să bea timp de 5 minute. Se scurge apa și se aduce din nou la fierbere. În timp ce apa se fierbe, se adaugă ultimele ingrediente de oțet, sare și zahăr în borcan, se toarnă toată apa fiartă și se închide.

Rețeta 3: Roșii cu prune, conservate fără oțet

Rețetă pentru adversarii de oțet în goluri pentru iarnă. Ca conservant, acidul acetilsalicilic este utilizat pe baza calculului unui billet dintr-un billet.

Ingrediente pe litru de produs finit:

 • Roșii cu prune pentru iarnă acasăTomate - 700 de grame;
 • Prune - 100 grame;
 • Sare și zahăr - 3 linguri;
 • Condimente pe gust;
 • Usturoi - 2-3 cuișoare;
 • Aspirina - 1 comprimat.

Reteta de gătit nu se deosebește de restul. Primele condimente și usturoi, apoi roșii și prune, se toarnă apă fiartă și se încălzește compoziția și se scurge apa. Înainte de a turna din nou apa, coaceți cu zahăr, sare și adăugați aspirină. Totul poate fi închis. Siguranța produsului conservat nu poate fi pusă la îndoială.

Rețetă 4: Roșii cu prune în jeleu

Mulți oameni știu marinate din roșii și ceapă în jeleu. dar merită menționat, că această rețetă va fi mult mai interesantă și apetisantă. Pentru prepararea sa, avem nevoie de următorul set de ingrediente pe borcan de 3 litri:

 • Tomate - 1,8 kg;
 • Prun - 500 grame;
 • Usturoi - 1 cap mic;
 • Piper, marar, frunze de dafin.

Pentru a umple:

 • Gelatina - 25 de grame;
 • Zahăr - 100 grame;
 • Conserve de rosii - retete delicioase cu prune si alti aditiviSare - 2 linguri.

Mai întâi, turnați 200 ml de apă răcită cu gelatină, pentru a se putea umfla în timp ce lucrăm cu legume. Tăiați roșiile cu cani, dar nu prea subțire, la o jumătate de centimetru. Din prune, scoatem oasele și le împărțim la jumătate.

În cutii de straturi tomate și prune proaspete, în partea de jos, adăugând usturoi și condimente. Umpleți cu apă clocotită și lăsați-o să stea. În vas, turnați apa din cutii și nu uitați de sare și de zahăr. Odată ce apa se fierbe, se toarnă într-o tavă de gelatină și se aduce la fierbere. Se toarnă brânza pe cutii și se acoperă cu capace. Apoi, trebuie să sterilizezi cutiile în 10 minute. Închideți cutii cu capacele și gustăria conservată este gata.

Este demn de remarcat acest lucru termenul de valabilitate al oricăror roșii conservate cu prune este limitată și nu este mai mult de doi ani. Deci, este necesar să marcați băncile cu anul pregătirii pentru a nu fi confundate și pentru a nu le afecta sănătatea în viitor. Și nu vă fie frică să experimentați rețeta, astfel încât să puteți alege cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa murat prune pentru iarna, retete bune de gatitCum sa murat prune pentru iarna, retete bune de gatit
Jamul din prune fără gropi este un beneficiu și plăcereJamul din prune fără gropi este un beneficiu și plăcere
Pregătirea sosului din turnul tkemali: rețete pentru iarnăPregătirea sosului din turnul tkemali: rețete pentru iarnă
Reteta pentru ketchup din prune pentru iarnaReteta pentru ketchup din prune pentru iarna
Marinate prune ca masline pentru iarna - reteteMarinate prune ca masline pentru iarna - retete
Retete pentru rosii de iarna `ling`Retete pentru rosii de iarna `ling`
Conservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofiConservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofi
Rețete de sos de la prune la carne pentru iarnăRețete de sos de la prune la carne pentru iarnă
Retete pentru o gustare de hrean pentru iarnaRetete pentru o gustare de hrean pentru iarna
Rețeta de prune galben pentru iarnăRețeta de prune galben pentru iarnă
» » Rețete de roșii cu prune pentru iarnă
© 2021 amigdas.com