amigdas.com

Recolta de la castraveți pentru iernile "limba Teshchin"

Salată verde în cutiiÎn compoziția acestei salate este un ardei gras. Aparent, arderea și vigoarea sa au dus la asocierea acestor proprietăți ale produsului cu credința națională în gravitatea și tortura limbii în soacra sa. Vom gândi că așa este, dar să încercăm să tăiem castraveți pentru o salată sub forma unei limbi doar pentru caz.

Pentru recoltare pentru iarna asta salata picant avem nevoie de: ardei dulci, castraveți, roșii, usturoi, o lingură de ardei, sare, zahăr, oțet, condimente și ulei vegetal. Procesul de gătit este cât mai simplu și mai simplu posibil, chiar și pentru începători!

Teschin limba de castraveți pentru iarna

 • Salata de castravete pentru iarnăSe va spăla și pregăti ardeii, pentru aceasta taie ardeii in jumatate dintre ei vor elimina toate semințele și tulpinii, tomate și reziduurile apei opărite cu apă clocotită, apoi îndepărtați-le cu șmirghel. Se prepară catei de usturoi, de compensare-le de coaja, un pod de ardei iute și tulpină spolosnom srezh, în cazul în care nu aveți nevoie de prea ascuțit limba Teschin, se scoate din ardei iute toate semințele înainte de preparare.
 • legume fierte, trebuie să se pisa, puteți face acest lucru cu ajutorul unui blender sau derula printr-o mașină de tocat carne, este mai bine să facă acest lucru de două ori, pentru a umple o mai uniformă și consistență delicată. Ardeii nu pot fi zdrobiti "in terci" si le taie ca la o salata normala, paie subtire.
 • Acum, să luăm castraveți, dacă fructele sunt mici și delicate, am tăiat numai spatele, după spălare, desigur. Dacă castraveții suntem îngroziți, atunci va trebui să le scoatem de pe piele. Apoi tăiați castraveții, felii, cercuri.
 • Următoarea etapă va fi tratamentul termic al produsului. Există diferite opțiuni. Puteți pune toate legumele zdrobite imediat într-o cratiță și lăsați-o afară. Puteți adăuga ingredientele la rândul lor, aduceți mai întâi roșiile zdrobite la fierbere, apoi adăugați ardeii și castraveții și, la sfârșit, puneți usturoiul.
 • În timpul suprimării trebuie să adăugați ulei de legume, zahăr și sare. Gătiți toate legumele pe foc, avem aproximativ douăzeci de minute, și cu câteva minute înainte de sfârșit, se toarnă într-o tavă de oțet.
 • Hotul pune limba maternă pe recipiente sterile și se rostogolește. Ca de obicei, toate semnele pentru iarna vaselor se înfășoară călduros și se lasă în această formă până la răcirea din încăpere.

Alte opțiuni pentru gatirea salată verde din legume

În această versiune, în loc de roșii întregi sos de roșii. Piper, ardei iute și zdrobite și tocană în sos de tomate, timp de 15 minute după fierbere, apoi se adaugă felii de castravete tocat și limba noastră Teschin se pregătește încă 20 de minute. Nu uitați să adăugați condimente, sare și sos în timpul gătitului și adăugați oțet la sfârșit.

Suplimente

O modalitate rapidă de a face o salată de limbăExistă unele subtilități în alegerea legume pentru iarnă salată limba Teschin, indiferent de ceea ce este vom găti legume limba Teschin, legume ar trebui să fie ales tineri, cu semințe necoapte.

Instrumentul pentru comoditatea tăierii legumelor sub formă de limbă poate servi drept unul dintre sculele de bucătărie improvizate, de exemplu, cartofi de coacere sau răzătoare cu un cuțit longitudinal. Veți obține plăci subțiri de formă dorită, care corespund formei și denumirii "limba Teschin".

Această salată, limba maternă, este pregătită nu numai de la castraveți. În alte variante, în loc de castraveți, puteți pregăti o salată din dovlecei sau vinete. Dacă nu vă place picant, scoateți piperul fierbinte din rețetă. Dacă, dimpotrivă, vă place mai mult, creșteți norma ardeiului ars.

Legumele pentru salată pot fi tăiate în diferite moduri, iar conservele pentru iarna vor fi mult mai apetisante și mai atractive. Baza pentru salata "limba Teshchin" poate fi castravete, dovlecei sau vinete. Acestea pot fi tăiate în cercuri, paie, tăiate orice formă a acestora, puteți face chiar și caviar, făcându-le din ingrediente într-o pastă.

Dovlecei sau vinete poate fi pre-prajit. Nu uitați legumele tăiate în plăci la început ușor pentru a adăuga, le dau să se întindă o jumătate de oră, îmbinați sucul format. După aceea, atunci când excesul de ulei se scurge, încărcați primul strat în recipientul steril. În partea de sus, umpleți-l cu apă clocotită, la fel, gătită conform principalei rețete. Repetați până când recipientul este umplut. Apoi rotiți ca de obicei.

Rețineți că vinetele tăiate în plăci trebuie să fie înmuiate în soluție de sare (3 linguri complete de sare pe litru de apă). Înmuiați aproximativ un sfert de oră, apoi clătiți în apă curentă și uscați pe un prosop. Această tehnică va elimina gustul neplăcut al amărăciunii din fruct.

Variante de salată "limba Teshchin" pentru iarna sunt multe, de la castraveți și fără castraveți. Baza este întotdeauna una și totul este un spațiu pentru creativitatea ta.

Reteta pentru soacra pentru iarna cu morcovi

Puteți adăuga morcovi la acest preparat pentru iarna numită "limba maternă". Se adaugă răzuite sau tăiate în benzi. Puteți să transportați morcovii printr-un măcinător de carne împreună cu alte legume pe care le-ați luat pentru a găti o mamă-limbă. Se topește toate legumele zdrobite împreună timp de 15-20 de minute, după ce masa se fierbe. La sfârșitul gătitului, adăugați mirodenii și verde mărunțit, apoi oțet. Se fierbe încă cinci minute și se rostogoleste.

Pentru principala rețetă a "Limba maternă" de castraveți vom avea nevoie de:

 1. Cum să pregătiți în mod corespunzător limba maternăAproximativ 3 kilograme de castravete
 2. Ardei dulci bulgari 4 fructe mari
 3. O lingură de piper fierbinte
 4. Aproximativ o sută de grame de usturoi
 5. Un kilogram și jumătate de roșii
 6. 6% oțet 100 grame
 7. Zahăr jumătate de pahar
 8. Sare două linguri
 9. Ulei vegetal 200 grame
 10. Condimente pe gust

Aceste ingrediente vor fi necesare dacă limba maternă este mutată, nu gătiți de la castraveți, ci luați ca bază vinete sau dovlecei, adăugați morcovi.

Pentru un sos de roșii

 1. apă un sfert de litru
 2. tomată pastă jumătate de pahar
 3. 1 cap de usturoi
 4. dovlecei 1 kilogram
 5. 1 piper picant
 6. ardei dulce 2 buc
 7. oțet 9% 1 lingură
 8. zahăr 100 grame
 9. sare 2 linguri
 10. 2-3 linguri de ulei vegetal
 11. condimente

Opțiune cu morcovi

 1. O modalitate ușoară de a pregăti o salată de limbădovlecei sau vinete 3 kilograme
 2. usturoi jumătate cap
 3. pe kilogram de piper dulce, morcov și roșii
 4. 1 ardei iute
 5. zahăr 1 sticlă
 6. sare 2 linguri
 7. ulei vegetal 1 sticlă
 8. 9% oțet 1-2 linguri
 9. patrunjel, mărar și alte verde la gust

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Salata Kuban pentru iarnă: rețete de gătit cu o fotografieSalata Kuban pentru iarnă: rețete de gătit cu o fotografie
Rețete de cartofi bulbari de iarnă cu o fotografieRețete de cartofi bulbari de iarnă cu o fotografie
Rețetă pentru salată de iarnă din castraveți proaspețiRețetă pentru salată de iarnă din castraveți proaspeți
Salata Donskoy pentru iarna: cele mai bune reteteSalata Donskoy pentru iarna: cele mai bune retete
Retete de salate din dovlecei `limba teschin`Retete de salate din dovlecei `limba teschin`
Rețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnăRețete de gătit lecho de ardei iute și roșii pentru iarnă
Limba limba Teschin pentru iarnă de dovlecei: gustări rețeteLimba limba Teschin pentru iarnă de dovlecei: gustări rețete
Rețete de salate delicioase de legume pentru iarnăRețete de salate delicioase de legume pentru iarnă
Salata de castravete cu ceapa pentru iarna: retete si caracteristici de gatitSalata de castravete cu ceapa pentru iarna: retete si caracteristici de gatit
Retete pentru prepararea salatei de iarnă "Alenka" din sfecla roșieRetete pentru prepararea salatei de iarnă "Alenka" din sfecla roșie
» » Recolta de la castraveți pentru iernile "limba Teshchin"
© 2021 amigdas.com